Clooney premiat

8 Iul 2005
Clooney premiat
George Clooney (foto) a primit prima distinctie „Spirit of Independence” a Festivalului de Film Independent de la Los Angeles. „Sunt un hibrid” a declarat actorul. „Am fost norocos sa reusesc in ambele ”lumi”. Nu cred ca am facut o afacere prea rea daca am aparut in filme majore ca Eleven si Twelve, atata timp cat asta imi permite sa fac filme necomerciale in care cred, desi e posibil sa nu fie profitabile.”
Clooney isi merita pe deplin aprecierile. Sprijinul lui (si al regizorului Steven Soderbergh, prin compania la care sunt parteneri, Section Eight) a dus la finalizarea unor filme ca Insomnia, Solaris, Far from Heaven, Welcome to Collinwood, Criminal. Debutul regizoral l-a facut cu Confessions of a Dangerous Mind, si momentan regizeaza Goodnight, and Good Luck. Va aparea apoi in Syriana, un film care a nascut deja controverse vehemente pentru subiectul care vizeaza „din interior” o celula terorista.
Clooney a mai dezvaluit ca „dupa Batman and Robin am fost imediat „etichetat”. Atunci mi-am dat seama ca trebuie sa fiu responsabil. Daca ajung la 70 de ani si imi vor face o retrospectiva, nu vreau sa apara doar filme comerciale.”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 23 noiembrie 2011 15:26
actorul a aratat in atatea randuri ca este foarte responsabil , si isi merita pe deplin premierea !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells