Ce ne asteapta in 2004… – partea a doua -

de Emanuel Lazarescu în 22 Ian 2004
Iata-ne ajunsi asa cum am promis la premierele lunii iulie in Romania.
Si vom incepe aceasta luna cu zambetul pe buze, pentru ca vom avea parte chiar de la inceputul ei de 2 comedii: pe 2 Welcome to Mooseport cu Gene Hackman (in chip de fost presedinte al SUA!) si Win a date with Tad Hamilton! cu Kate Bosworth.
Dar vom avea parte si de actiune si aventura in The Ladykillers (cu Tom Hanks, in regia fratilor Coen, pe 9), Walking Tall cu The Rock si bineinteles, evenimentul lunii iulie, Spider-Man 2 / Omul Paianjen 2, cu aceeasi echipa.
Luna va fi incheiata de John Travolta si Joaquin Phoenix, pe 23 in Ladder 49.
In plus, in aceasta luna fanele lui Orlando Bloom vor avea ocazia sa-l revada in The Calcium Kid, pe 30.

August va fi luna in care Halle Berry va da viata unui personaj sexy al benzilor desenate, este vorba de Catwoman. Premiera pe 6.
Pe 13 este randul serialului clasic Starsky & Hutch sa-si gaseasca locul pe marile ecrane. In noua varianta, cei doi politisti vor fi interpretati de Ben Stiller si Owen Wilson.
Sfarsitul lunii august ne va prilejui prima intalnire cu un personaj indragit in toata lumea: lenesa pisica Garfield, in prima sa aventura pe marile ecrane. In carne si oase!
Tot in aceasta luna va aparea si The Cronicles of Riddick (continuarea la Pitch Black), cu Vin Diesel.

Luna septembrie va incepe cu un SF de mare exceptie: I, Robot / Eu, Robotul, dupa romanul lui Isaac Asimov, cu Will Smith in rolul principal.
Shrek 2 cred ca nu mai are nevoie de nici o prezentare. Toata gasca va reveni pe ecrane incepand cu 10.
Un alt eveniment al lunii este aparitia super productiei lui Jerry Bruckheimer, King Arthur / Regele Arthur in regia lui Antoine Fuqua cu Clive Owen si Keira Knightley.

Pe 1 Octombrie ne vom reintalni cu Denzel Washington in Man on Fire si cu Tom Hanks si Catherine Zeta-Jones in Terminal (regia Steven Spielberg!).
Johnny Depp va reveni si el in Romania, pe 8 cu Secret Window / Fereastra Secreta un thriller in regia lui David Koepp (scenarist al filmului Panic Room).
Anne Hathaway, impreuna cu Julie Andrews vor fi prezente din nou la intalnirea cu publicul pe 22 in continuarea filmului Princess Diaries, The Princess Diaries 2 / Printesa indaratnica 2 - Nunta.
Dar octombrie poate fi numita si “luna Shyamalan”, pentru ca la sfarsitul ei va aparea al 4-lea film (important!) al celebrului regizor, cunoscut dupa succesele The Sixth Sense, Unbreakable si Signs, The Village va aparea pe 29, la sfarsit de luna.

Noiembrie, inceput de iarna, inceput de razboi… doua rase puternice, inamici din timpuri uitate, se vor infrunta in lupta finala pentru supravietuire: Alien vs. Predator, doamnelor si domnilor! Pe 12 se va da batalia finala!
Tot pe 12, un nou sequel, The Bourne Supremacy / Suprematia lui Bourne al doilea capitol din aventurile lui Jason Bourne. Matt Damon revine in rolul principal.
La sfarsitul lunii, Studiourile Disney/Pixar revin cu o noua productie: The Incredibles / Incredibilii o aventura animatie pe calculator cu supereroi.

Decembrie: la inceput de luna, un nou sequel: Anacondas: The Hunt for the Black Orchid (Anaconda 2), de data aceasta cu alta echipa la bord si alt regizor.
Un alt sequel care va avea premiera in decembrie este Ocean’s Twelve, continuarea la Ocean’s Eleven. Intreaga gasca se intoarce, inclusiv regizorul.
Dar ce-ar fi luna decembrie fara filme de Craciun?
Vom avea doua, unul pe 17, Surviving Christmas cu Ben Affleck si Christina Applegate si cel de-al doilea, pe 24 The Polar Express un film deosebit, combinatie intre animatie computerizata si secvente reale cu Tom Hanks in rolul principal si Robert Zemeckis – regizor.

Cam acestea ar fi in cateva cuvinte premierele importante ale anului 2004.
Bineinteles ca vor aparea mai multe filme (circa 140!) dar despre ele vom vorbi mai pe larg cand le va sosi vremea…
Pe langa acestea, si-au mai anuntat premiera si vreo 30 de filme romanesti… oare cate vor aparea in cele din urma?…

Lista completa a premierelor o puteti gasi la rubrica “in curand”.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 3 decembrie 2011 16:38
numeroase titluri bune , care fac furori si in ziua de azi .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells