Cameron Diaz împlineşte 38 de ani

29 Aug 2010
Cameron Diaz împlineşte 38 de ani

Cameron Diaz, pe care cel mai recent am văzut-o în action-ul Knight and Day/Întâlnire explozivă, alături de Tom Cruise, împlineşte astazi 38 de ani.

Rebela Cameron a plecat de acasă pe când avea 16 ani, şi timp de 5 ani a locuit în diverse locuri şi a vizitat Japonia, Australia, Mexicul, Marocul şi Parisul. S-a întors în California la vârsta de 21 de ani.

Dacă devine un star hollywoodian în adevăratul sens al cuvântului o dată cu rolul său din Charlie’s Angels, pentru care ia un Blockbuster Entertainment Award, lansarea ei  are loc în 1994. Pe când lucra ca model, a participat la audiţiile pentru un rol în The Mask/Masca şi a fost aleasa să joace chiar rolul principal în acest film, alături de Jim Carrey.

În 1999, cu un an înainte de Charlie’s Angels, apare în două filme importante: Being John Malkovich (Nominalizare BAFTA pentru rol secundar şi nominalizare la Globul de Aur) şi Any Given Sunday. Tot În 1999 primeşte o nominalizare la Golden Globe pentru un rol făcut cu un an înainte, There's Something About Mary. În 2007 obţine un People's Choice Award, iar anul trecut e a doua oară în cariera ei nominalizată la Zmeura de Aur, de data aceasta pentru What Happens in Vegas.

Ofertantul rol din My Sister's Keeper (2009), nu-i aduce decât o nominalizare la Teen Choice Award.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cotenescu.carmen pe 30 august 2010 13:47
hey azi este si ziua mea ;;) .
brigitte_k22 pe 30 august 2010 16:41
la multi ani :P
Brian pe 30 august 2010 22:33
Lam multi ani !!!!
scuzati ca zic asa de devreme :P

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells