Ben Affleck se desparte de Batman?

de Cristina Grigore în 8 Nov 2017
O afirmaţie recentă a starului sugerează că viitorul său într-un film de sine stătător despre Batman este incert

Un nou film Batman a fost anunţat de către Ben Affleck după apariţia sa în rolul Cavalerului Negru din Batman V Superman: Dawn of Justice, însă după ce s-a retras din scaunul regizoral, iată că aruncă o umbră de îndoială şi asupra includerii sale în distribuţie. Într-o discuţie cu extratv.com, legată de lansarea lui Justice League, Aflleck a fost întrebat dacă va continua, şi în aventuri de sine stătătoare, rolul lui Batman.

Deşi până în acest moment lucrurile erau certe – starul chiar a declarat că a fost visul său din copilărie să îl interpreteze pe Batman – răspunsul său a sugerat că există posibilitatea să renunţe la costumul supereroului. „Nu ştiu ce să zic despre asta. Vom vedea ce ne rezervă viitorul”, a spus Affleck.

The Batman, încă fără o dată de lansare, va fi regizat de Matt Reeves, ce lucrează acum şi la refacerea scenariului propus de Affleck şi promite că va veni cu o abordare emoţionantă a personajului.

Justice Leagure se lansează la noi pe 17 noiembrie. 

Exploreaza subiecte similare:

Ben Affleck, Matt Reeves, Batman V Superman: Dawn of Justice

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 8 noiembrie 2017 15:13
Eu, unul, recunosc că, inițial, am fost contra nominalizării lui Ben Affleck in rolul lui Batman stiut fiind că majoritatea rolurilor sale au fost in drame, filme romantice etc. Dupa ce l-am văzut in acest rol însă și am văzut cum a inteles să joace rolul, cum s-a pregătit, m-am răzgândit: e perfect pentru rol - de la interpretare și până la pregătirea fizică. Sper să îl văd în cât mai multe filme in acest rol. Părerea mea.
mihnea_aspru95 pe 8 noiembrie 2017 16:55
Așa-i! Ar fi tare păcat dacă Ben Affleck va renunța (el cred că încă se mai gândește la acel scor slab făcut de BvS, iar acel interviu cu "sad-affleck" a făcut totul, s-a simțit cumplit de rău).
AweSoMe pe 9 noiembrie 2017 12:54
Așa am crezut și eu inițial. Ca Batman,probabil e cel mai bun din toate timpurile. Dar ca Bruce Wayne,părerea mea,încă rămâne Christian Bale
ciprian_steaua_ultra pe 20 noiembrie 2017 23:23
interesante pareri...keep it going...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells