Adio, Aaron Spelling

26 Iun 2006
Adio, Aaron Spelling
Celebrul producator TV american Aaron Spelling a murit vineri seara, la varsta de 83 de ani, in urma unui atac cerebral suferit in timp ce se afla la resedinta sa din Beverly Hills. In ultimele sale clipe, alaturi de el s-au aflat fiul Randy si sotia sa, Candy.
Spelling a fost unul dintre cele mai influente personaje din televiziunea americana. Incepand din anii ' 60, el a produs celebrele seriale Dynasty / Dinastia, Beverly Hills 90210, Starsky & Hutch, Merlose Place, Charlie's Angels / Ingerii lui Charlie, Charmed / Farmece, Sunset Beach, 7th Heaven / Al Saptelea Cer, Models Inc. / Fotomodele  s.a.
In anii ' 80, averea sa a fost estimata de revista Forbes la circa 300 de milioane de dolari, iar casa sa este considerata una dintre cele mai impozante din California. Spelling va fi mostenit de cei doi copii ai sai, Tori si Randy. Actrita Tori Spelling s-a impacat cu tatal ei cu cateva ore inainte ca acesta sa moara. Cei doi s-au certat anul trecut, cand Tori a divulgat presei secrete de familie.
Taguri:  Aaron Spelling

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells