Actrita din Somersault...

26 Apr 2006
Actrita din Somersault...
Ati vazut-o la noi pe ecrane in filmul Somersault / Saritura. Poate ca la sfarsitul filmului v-ati uitat cu interes pe afis, ca sa-i retineti numele. Daca inca nu stiti cum o cheama, cu siguranta o veti recunoaste de acum inainte. Abbie Cornish se anunta a fi o viitoare Nicole Kidman: o "aussie" frumoasa si talentata, clasa intai.
Actrita, care a primit premiul pentru Cea Mai Buna Actrita in Rol Principal pentru rolul din Somersault la Premiile Institutului de Film Australian, a obtinut recent rolul principal in noul film al regizoarei Kimberley PierceStop-Loss.
Scenariul filmului este scris de Peirce si Mark Richard, si spune povestea unui soldat care revine acasa in Texas dupa razboiul din Iraq, dar este re-chemat la datorie din pricina procedurii armatei americane denumite "stop-loss". (Despre aceasta puteti citi un articol in limba engleza aici). Soldatul insa refuza sa revina pe campul de lupta. Paramount si Peirce sunt in procesul de distribuire a rolului principal masculin.
Pe Abbie Cornish o mai puteti vedea in sequel-ul la Elizabeth alaturi de Cate Blanchett, precum si in filmul lui Ridley Scott, A Good Year, unde il va avea ca partener pe nimeni altul decat Russell Crowe.
Taguri:  Abbie Cornish

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells