Marilena de la P7, filmul lui Cristi Nemescu la Cannes!

26 Apr 2006
Marilena de la P7, filmul lui Cristi Nemescu la Cannes!
Marilena de la P7, filmul regizorului Cristian Nemescu a fost selectionat in sectiunea "Semaine de la critique" din cadrul Festivalului International de Film de la Cannes.
Marilena de la P7 spune povestea lui Andrei (Gabriel Huian), un adolescent de 13 ani dintr-un cartier din Bucuresti, care decide intr-o buna zi sa fure un troleibuz pentru a o impresiona pe Marilena (Madalina Ghitescu) - o prostituata de care s-a indragostit. Un film despre lucrurile pe care le facem din dragoste...
Din distributia filmului fac parte: Madalina Ghitescu (Marilena), Gabriel Huian (Andrei), Andreea Samson (Ioana), Andi Vasluianu (Proxenetul), Catalin Paraschiv (Giani), Gabriel Spahiu (Tatal), Aura Calarasu (Mama) si cu participarea lui Constantin Draganescu (Nea Costel), Constantin Ghenescu (Nea Panduru) si Elvis Romano.
Regia este semnata de Cristian Nemescu, scenariul de Tudor Voican si Cristian Nemescu, dupa o idee de Catalin Mitulescu si Liviu Marghidan, producator Ada Solomon, imaginea Liviu Marghidan, scenografia si costumele Cristina Mititelu, montajul Catalin Cristutiu, sunetul Andrei Toncu. Durata filmului: 45 de minute.
Marilena de la P7 este produs de CRISTIAN NEMESCU si HI FILM PRODUCTIONS in colaborare cu  SCHARF ADV. si INOVATIV MEDIA cu sprijinul MEDIA PRO PICTURES.
Filmul este o productie independenta realizata in primul rand prin investitia lui Cristian Nemescu si care nu s-ar fi putut face fara sprijinul MEDIA PRO PICTURES si Andrei Boncea.
In afara principalilor realizatori si a actorilor (care au lucrat gratuit la acest film) - filmul a fost sustinut financiar si nu numai de Dan Badea, Constantin Popescu si Kodak CineLabs.
Taguri:  Cristian Nemescu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells