Zorro

(1975)

Zorro

Poster Zorro Postere Zorro

Sinopsis Zorro

Mai mult

Don Diego, proaspăt ales guvernator, sosește în Noul Aragon pentru a prelua postul, dar găsește orașul sub conducerea malefică a unui ofițer corupt, colonelul Huerta, căruia nu-i place deloc prezența noului guvernator, așa că pune la cale asasinarea acestuia. Don Diego va afla însă acest lucru în timp util și va încerca să-l oprească. Are de partea sa un mare avantaj, și anume faptul că el este de fapt legendarul Zorro, iar alianța cu frumoasa contesă Ortensia Pulido îl va ajuta să scape de Huerta și de…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Dana04
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.4
Alain Delon Alain Delon Don Diego / El Zorro Ottavia Piccolo Ottavia Piccolo Ortensia Pulido Adriana Asti Adriana Asti mătușa Carmen
Stanley Baker Stanley Baker colonelul Huerta Moustache Moustache Garcia Marino Masé Marino Masé Miguel de la Serna
Giampiero Albertini Giampiero Albertini fratele Francisco Giacomo Rossi-Stuart Giacomo Rossi-Stuart Fritz von Merkel José Riesgo José Riesgo
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Titanus

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Allied Artists Pictures Corporation

Țara

Italia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
CRISTIAN_FLORIN pe 13 Septembrie 2012 17:38
Un film de capa si spada extrem de bun din toate punctele de vedere. Desi au trecut aproape patru decenii de la Premiera lui, el se afla si acum situat pe locuri fruntase in diverse topuri. Filmul este catalogat a fi o comedie desi moartea Parintelui Francisco din finalul filmului ar cam trebui sa puna la indoiala notiunea de comedie atribuita filmului Zorro. Cel mai pitoresc personaj Sergentul Garcia ( Moustache ) a reprezentat fara indoiala sarea si piperul acestui film, iar in sprijinul acestei afirmatii ar fi suficient sa reamintesc doar doua dintre secventele in care si el a avut un rol. Prima ar fi aceea in care la un duel cu Zorro, acesta din urma i-a spintecat pantalonii uniformei facandu-i sa-i cada jos, spre amuzamentul doamnelor si domnisoarelor aflate in sala de Cinema. O alta secventa amuzanta a fost si aceea in care Sergentul Garcia manca un sandwich enorm cu o pofta si o… citeşte
15 7
margott pe 01 August 2010 14:56
Un film din epoca de glorie a lui Delon, arata superb in film, unul din cele mai importante film din cariera lui. Cred ca am vazut si revazut filmul de vreo cateva ori pana acum, dar de fiecare data e ca si cum l-as vedea pentru prima oara.
10 6
cezarika21 pe 24 Aprilie 2012 09:51
Alain Delon - eternul Zorro
Coproducţia italo-franceză din anul 1975 este singurul film cu Zorro care are loc în America de Sud și nu în California sau în Mexic, după cum era tradițional. Rolul principal este interpretat de actorul francez Alain Delon, un sex-simbol al acelor ani distribuit în multe filme de acţiune, iar interpretarea sa a devenit una memorabilă.

Scenariul este lipsit de forţă, cu o acţiune lentă, personajele sunt insuficient conturate, iar faptul că filmul este în limba italiană şi Delon vorbeşte în franceză şi este dublat se observă. Secvenţele de luptă ale lui Delon salvează totuşi celelalte imperfecţiuni şi fac ca filmul să devină un "must see". Lupta din final a lui Zorro cu colonelul Huerta (mai ales secvenţa în care sunt tăiate lumânările cu spada) este un moment cinematografic memorabil. Scenele de luptă ale lui Banderas din "Masca lui… citeşte

6 15
mihaelatb pe 04 Octombrie 2010 01:41
au fost o gramada si inainte si dupa, desi nu are nimic de spaniol in el , totusi, subiectiva cum sunt, Alain Delon este cel mai Zorro din toti,Probabil ca cei mai aproape ca mentalitate ar trebui sa fie Antonio Banderas si Christian Meier, dar francezul cu ochi albastrii a castigat competitia, cel putin pentru mine!
5 19
djromeo75 pe 08 Mai 2011 19:41
DJ ROMEO
Este unul dintre cele mai bune filme ale lui ALAIN DELON un film dupa parerea mea exceptional merita vazut
3 5
tudiqu pe 30 Aprilie 2014 09:40
Asta e cel mai bun film cu Zorro, o capodopera intr-adevar.
2 3
Nicu Dumitrache pe 14 Ianuarie 2006 14:09
Este un film foarte bun si merita vazut de generatia mai tinara sa vada si ei cum sa facea un film adevarat fara ajutorul calculatorului.Eu il recomand la toata lumea.As dori sa stiu cum poate fii achizitionat sau eventual downloadat.
2 4
spartacus pe 07 Octombrie 2011 11:59
Un film care nu va putea finiciodata egalat. Ce coloana sonora, ce actori !... SUPERB!
2 5
defav pe 21 Noiembrie 2014 17:26
Cel mai tare Zorro, decoruri si muzica absolut superbe , scenariu inspirat , genuri combinate :drama ,comedie, aventuri ,scene de duel foarte bune .
Alain Delon e absolut delicios in acest film , are un farmec de neegalat .
Cred ca de cand eram copil pana aproape de maturitate (adica tot copil, dar mai mare) l-am vazut de 7-8 ori si nici acum nu m-as da la o parte sa mai vad ceva scene din film , mai ales finalul , care e supertare. Apel tinerei generatii ,care se va distra copios daca-l vede .

1 1
Iulidesprefilme pe 04 Noiembrie 2012 12:00
Transpunerea modernă a legendei celebrului justiţiar Zorro. După asasinarea lui Miguel, care urma să devină guvernatorul Noului Aragon, prietenul său Diego hotărăşte să adopte masca legendarului Zorro pentru a-l răzbuna...
1 4
xerses pe 29 Mai 2011 14:48
Un film in care Alain Delon a cucerit definitiv publicul.
1 5
djromeo75 pe 08 Mai 2011 19:41
DJ ROMEO
Este unul dintre cele mai bune filme ale lui ALAIN DELON un film dupa parerea mea exceptional merita vazut
1 5
Deceoare pe 12 Februarie 2024 18:05
Cei care au dreptul și primesc autoritatea de a scrie sinopsisul se pare că nu văd filmul, deoarece încep povestirea scenariului cu o minciună. Miguel de la Serna este numit Guvernator al ținutului Noul Aragon din teritoriile nou cucerite de peste oceanul Atlantic ale regatului Spaniei. Acesta îl are ca frate pe Don Diego. Colonelul Huerta care conduce armata dislocată pentru apărarea civililor din Noul Aragon, vrea să pună mâna pe putere în ținut. Pentru acest lucru a plătit niște criminali în Spania pentru a ucide orice persoană nominalizată ca Guvernator al Noului Aragon. Miguel este rănit de moarte și îl roagă pe Diego să îi ia locul.
0 0
user-60f2feff7f352 pe 03 Iulie 2023 20:44
Urmarea filmului:
Probabil următorul guvernator va fí Rafaelito, fíul adevăratului Miguel.
După ce l-a învins pe psihopatul colonel Huerta (dictator tiran), Diego (Zorro, frumosul Alain Delon) posibil a alergat la soția văduvă a lui Miguel, ca să îi povestească răzbunarea și dreptatea înfăptuită cu demnitate și cu iscusință.
Iar pe băiat să îl anunțe că tatăl său i-a murit (îi ascunsese, ca să nu le strice planul de a-l înlocui temporar)...

D.A.N. Adi

0 0
forever_young_ pe 22 Martie 2021 15:26
FOARTE BUN !
Zorro este un clasic al fimelor de capa si spada care a atras milioane de spectatori si datorita magnificului ...Alain Delon ! :)
0 1

Spune-ţi părerea despre Zorro

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Zorro
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells