Womb

(2010)

Pântecul mamei

Poster Womb Postere Womb

Sinopsis Womb

Mai mult
Womb

Când Rebecca se întoarce în casa bunicului ei, îl reîntâlnește pe iubitul ei din copilărie, Thomas. El o părăsește pe prietena lui Rose, iar povestea lor de dragoste continuă de unde a rămas. Până când Thomas moare într-un accident de mașină. Devastată, Rebecca are gânduri de sinucidere, dar află alinare în ideea că ar putea să îl cloneze pe Thomas. Deși societatea se împotrivește, ea face planuri să-i dea naștere lui Thomas, readucându-și la viață dragostea pierdută.…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: hidrargium
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3

Caseta tehnică

Produs de

Razor Film Produktion GmbH

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Cathay-Keris Films

Site oficial

Womb

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Issabbella pe 23 Ianuarie 2012 10:22
drama
Eva Green a facut un rol exceptional in acest film. O vazusem de asemenea in "The dreamers" si mi-a placut.
O poveste dramatica cu repercusiuni si mai dramatice

6 0
cosmin742000 pe 28 Mai 2012 09:49
Un film foarte bun , mai ales jucat excelent de Eva Green , care e foarte bine ca dupa ratacire cu James Bond a reinceput sa joace in filme.
5 0
alex_il_fenomeno pe 24 Iulie 2012 14:12
un film cu adevarat impresionant prin poveste , atat de original si de futuristic , prezentandu-ne niste probleme cu care lumea s-ar confrunta in cazul in care unele bariere ar fi sparte ... pe langa subiect , mai atrage si distributia , unde cuplul Eva Green-Matt Smith functioneaza atat de bine , chiar si cand Matt este la al doilea personaj ( cei care l-au vazut stiu la ce fac referire ) . merita urmarit , intrucat trateaza altfel de subiecte .
2 1
pisicuta1 pe 26 Martie 2013 12:35
mie mi s aparut un film foarte bun,cu o ideeie intersanta!
1 0
White.Lily pe 01 Aprilie 2013 17:13
Un film futurist, destul de greu de inghitit zic eu...
Genul de film in care nu se ofera nici un fel de explicatie, se lasa la latitudinea spectatorilor sa aprecieze ce si cum.
In afara de subiect, ceea ce mi-a mai atras atentia la acest film au fost scenele extrem de simplu realizate, foarte statice.
Una peste alta, e unul dintre cele mai ciudate filme vazute pana acum.

1 1
blackmore pe 17 octombrie 2019 00:10
Adica nu e un film pentru prosti
xerses pe 03 Decembrie 2011 20:24
O idee care poate sa fie destul de usor de 'accesat" de catre o anumita categorie de oameni in zilele noastre...
1 4
ionutt- pe 29 Noiembrie 2011 07:17
Mi-a placut cum a jucat Eva Green, in general filmul e bine jucat, dar are o poveste de te crucesti. Nu mai fac prostia sa vad vreun film fara citesc inainte descrierea, ca sa nu ma mai trezesc cu surprize :)). Din filmul asta singura concluzie pe care am putut sa o trag e faptul ca scenaristii si regizorul sunt sandilai. Un film bolnav.
1 7
claudiu_ciprian_popp pe 15 februarie 2014 19:37
Pentru oameni cu mintea deschisa!
blackmore pe 17 octombrie 2019 00:16
urmand ceea ce ai spus tu , filmele americane nu ar mai trebui sa fie vazute deloc (ceea ce ar fi foarte bine).E deajuns sa citesti descrierea si e mult mai buna decat sa vezi mizeria (filmul).E ca la cartile scrise de Sandra Brown , nu are rost sa iti pierzi timpul sa le citesti, daca te uiti pe ultima coperata unde e facut rezumatul, stii deja tot
El_KaPpa pe 27 Mai 2020 23:00
8,4/10
Un film futurist, ciudat, diferit si mai ales atmosferic.
Nu imi aduc aminte cand am vazut ultima oara atata tensiune sexuala acumulata intr-un film si greu de consumat in acelasi timp.
Clonarea, moralitate, sacrificiul, egoismul, liberul arbitru, sunt doar cateva dintre temele si ideile abordate intr-un stil neutru in asa fel incat fiecare spectator sa-si ridice propriile intrebari si sa-si traga propriile concluzii.

0 0
blackmore pe 17 Octombrie 2019 00:22
Unul dintre cele 3 filme bune in care a jucat Eva Green
0 0
marin_nicolae pe 12 Aprilie 2014 08:21
Dulce acrisor
Filmul este greu de digerat problema clonarii este una spinoasa atat pentru atei cat si pentru credinciosi.Nu stiu cine mai ramane. IDEEA de a avea o clona pentru fiecare OM pierdut de catre noi, ridica problem morale. Cea mai cunoscuta a liber arbitrului... Filmul are o tema grea egoismul.Ce suntem in stare sa facem pentru a ne satisfice ...nu exista nici o bariera nici chiar Moartea. De ce m-am uitat pana la sfarsit si nu am avut un gust neplacut poate peisajele marine care imi starneanu un dor de duca de spatiu, de mare ...si mai este mult pana la vara....poate jocul actritei ...oricum la sfarsit am avut un gust dulce amarui...Daca te gandesti ca ne uitam la fime care nu ne spun nimic eu nu va pot recomanda decat vizionare placuta
0 0

Spune-ţi părerea despre Womb

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Womb
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells