Wildlife

(2019)

Suflete sălbatice

Poster Wildlife Poster Wildlife

Sinopsis Wildlife

Wildlife

Joe este singurul copil al soților Jeanette și Jerry – o casnică și un golfer profesionist – dintr-un orășel mic din Montana anilor ’60. În apropiere, un incendiu forestier este de necontrolat, iar când Jerry își pierde slujba și sensul vieții, decide să se alăture cauzei de a stinge focul, lăsându-și soția și copilul să se descurce pe cont propriu. Forțat să joace rolul de adut, Joe e martor al luptelor mamei sale în timp ce încearcă să se mențină pe linia de plutire.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.8
Vezi pe Hbo Max

Caseta tehnică

Produs de

Nine Stories Productions

Distribuitorul international

IFC Films

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
boghiu_andrei pe 09 Ianuarie 2019 18:01
O familie dezbinată
''Un tânăr asistă neputincios la destrămarea căsniciei părinţilor lui după ce tatăl îşi găseşte pe altcineva.''
Iar? Cine a pus acest sinopsis nici nu a urmărit filmul..

Din:
''A teenage boy must deal with his mother's complicated response after his father temporarily abandons them to take a menial and dangerous job.'', a ieșit că tatăl îsi găsește pe altcineva?:)))Serios? Wow..nu stiam. Poate am urmărit alt film.

Cum zice si Cretzulynne, filmul vorbeste despre scânteia dragostei care dispare din viata unui cuplu. Poate ni se intamplă tuturor, poate nu.. Poate unii știu să o țina aprinsa in continuare.

Având in vedere că e filmul cu care debutează in regie Paul Dano, sunt uimit să văd cat de bine e filmat, cat de bine arată.. Foarte interesant:) Acțunea se petrece in anii 60:) Iar imaginea e construită… citeşte

5 1
Cretzulynne pe 9 ianuarie 2019 22:05
Se spune că scânteia ține doar 3 ani.
Cretzulynne pe 06 Ianuarie 2019 17:35
Ok, 2018 este anul focului cu tot ce implică acesta: focul fizic, scânteile, focul interzis, focul sufletesc... Dacă am văzut toate acestea în filmul dedicat 100% esenței arderii, Burning, superb realizat, trecând pe rând în cele 3 straturi, ca o călătorie de coborâre în Infernul sufletesc, această dramă domestică vorbește doar de scânteia dragostei stinse într-un cuplu aflat la periferia unei suburbii americane într-o perioadă nu tocmai dezvoltată: anii '60, plus căutarea focului vieții în refacerea personală a fiecărui individ implicat în cuplu. Totodată, se mai surprinde și o mentalitate relevantă și în ziua de astăzi: dacă bărbatul are dreptul de a se arunca în foc, nu același lucru se poate spune și despre femeie. Acesteia îi este interzis.
Bunicel.

2 3
Iulidesprefilme pe 15 Ianuarie 2021 14:00
Drama unei familii aflată la o răscruce...Când părinții se îndepărtează, copilul suferă...
0 0
user-5c9f8c2e87074 pe 15 Ianuarie 2021 00:36
Debut promițător al lui Paul Dano. Degradarea de la sine a unei căsnicii in care partenerii nu se mai simt deloc în largul lor,fiecare are căutările lui acestea petrecandu-se sub privirea atenta a copilului lor de 14 ani care suferă placid și care încearcă timid sa-i determine sa-si reunească destinele. Desigur un film trist cu cadre apropiate atente pe fizionomii. F bună C. Mulligan e filmul ei practic. Bine filmat a creat veridic atmosfera anilor 60. Muzica inspirata.
0 0
stricted pe 28 Ianuarie 2019 21:51
Wildlife este traversat de la început până la sfârşit de calitatea poveştii şi a interpretării unor protagonişti cu adevărat magistrali.
0 0
lili22 pe 24 Ianuarie 2019 13:42
Un film bun si foarte deprimant.Interprtare buna dar nu iesita din comun.
0 0
andystarx pe 27 Martie 2019 16:14
Nota 5/10
Un alt film plictisitor pe un subiect pe care s au tot facut filme,foarte plictisitor si greu de digerat ,nu l recomand nimanui !
0 2

Spune-ţi părerea despre Wildlife

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Wildlife
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells