Warrior Nun

(2020) - Serial TV

Călugărița războinică

Poster Warrior Nun Postere Warrior Nun

Sinopsis Warrior Nun

Warrior Nun

Trezită la morgă, o adolescentă orfană descoperă că are puteri supranaturale, fiind Purtătoarea Nimbului pentru o misterioasă sectă de călugărițe vânătoare de demoni.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.0
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

Produs de

A Film Location Company

Distribuitorul international

Netflix

Țara

SUA

Părerea criticului

StefanDo pe 04 Iulie 2020 15:10
Ştim deja de multă vreme cât de greu este să vii cu o idee nouă de serial: Călugăriţa războinică reambalează unele dintre marile teme ale genului de acţiune, punând un batalion de călugăriţe în conflict cu răul divin. Seriale cu teme supranaturale sunt cu nemiluita, dar acţiunea, o protagonistă simpatică şi o explorare a veşnicului conflict dintre ştiinţă şi religie te-ar putea face să-i acorzi Călugăriţei zece ore din viaţă. Iată mai jos ce ne-a plăcut nouă la serialul lansat joi în toată lumea.

În primul rând, Warrior Nun nu are nevoie decât de zece minute pentru a-şi creiona mizele. O ameninţare supranaturală, un dispozitiv divin, conflictul dintre forţele binelui şi ale răului îşi fac imediat apariţia în poveste. Atuul indiscutabil este faptul că Nimbul, dispozitivul divin care acordă puteri supranaturale purtătorului… citeşte

2 0
catalin_cj pe 6 august 2020 12:50
SPOILER!!! O mare porcarie aceasta caricatura de serial. Pierdere totala de timp. Cu gandurile Avei aruncate aiurea in film, fara sa spuna mai nimic, cu niste calugarite care mai degraba sperie decat sa linisteasca si culminand cu finalul sezonului care te lasa exact in mijlocul celui mai imortant moment din film. De nevazut aceasta porcarie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
user-639e2d72a13ca pe 17 Decembrie 2022 22:59
Un serial slab,de la un anumit punct devine chiar enervant
0 2

Spune-ţi părerea despre Warrior Nun

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Warrior Nun
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells