Călugăriţe războinice, puse pe bătaie într-un nou serial Netflix

de Ştefan Dobroiu în 19 Iun 2020
Warrior Nun, cu portugheza Alba Baptista, se lansează pe 2 iulie şi în România

O organizaţie misterioasă, un ameninţare supranaturală, un simbol dătător de superputeri. Am mai văzut asta foarte recent în The Protector, primul serial Netflix realizat în Turcia, dar acum familiarele elemente merg într-o cu totul altă direcţie în Warrior Nun/Călugăriţa războinică, serial ce se lansează pe 2 iulie.

Inspirat de o serie manga, serialul o are în centrul atenţiei pe Ava (portugheza Alba Baptista), o tânără de 19 ani resuscitată într-o morgă, cu "nimbul", un artefact divin, imprimat pe piele. Noua ei şansă la viaţă nu vine şi fără responsabilităţi, pentru că Ava va trebui să-şi folosească puterile oferite de nimb pentru a echilibra eterna bătălie între bine şi rău. Dacă te uiţi la trailerul de mai sus, ai să vezi că nebunia începe din cauza unui gadget ce permite accesul în Rai, ceea ce evident că nu este văzut cu ochi buni de un ordin străvechi, apărător al binelui.

Pe lângă Baptista, în film mai apar Tristán Ulloa (părintele Vincent), Kristina Tonteri-Young (sora Beatrice), Lorena Andrea (sora Lilith) şi Thekla Reuten (Jillian Salvius). Serialul a fost filmat în locaţii spectaculoase din sudul Spaniei, în Sevilla şi Málaga. Nouă trailerul ni se pare mai mult decât promiţător, mai ales datorită combinaţiei de acţiune şi umor. Ce mai, ţinem de la început cu călugăriţele bătăuşe!

Cum ţi se pare trailerul?

Exploreaza subiecte similare:

The Protector, Alba Baptista, Tristán Ulloa, Kristina Tonteri-Young, Lorena Andrea, Thekla Reuten, Warrior Nun

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Phantom_sub pe 19 iunie 2020 17:09
Mulţumesc pentru prezentare. O să mă uit să vad.
blackmore pe 21 iunie 2020 01:21
Fiind american nu are cum sa fie mare lucru de capul lui.Pacat de actorii europeni care joaca in "serial"Dc or vrea sa isi compromita cariera?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells