Ucitelka

(2016)

Profesoara

Poster Ucitelka Poster Ucitelka
  • Durata

    0 minute
  • Rating

Sinopsis Ucitelka

Acest film nu are sinopsis.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.2

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 18 Noiembrie 2022 14:30
O realitate trista a unor vremuri trecute....A se cere ocupatia parintilor, pentru a se folosi de acest lucru este degradant.Manipularea parintilor este urmatorul pas, prin afisarea unor rezultate slabe ale copiilor. Si de aici presiunile.Un film bun ce este bine a fi reactualizat in memoria celor care habar nu au despre ce se intampla in invatamantul comunist.
0 0
lili22 pe 19 Februarie 2019 14:19
Un film pe care ar trebui sa il vada toata lumea care are o legatura cu scoala.Coruptia in scoli a inceput in comunism dar atunci erau mai saraci oamenii si contribuia care cu ce putea.Acum se strang bani in plic.
0 2
cosmin742000 pe 21 Octombrie 2017 23:04
Un film slovac slab despre un fenomen care nu a existat in vremea comunismului , : coruptia in invatamant.Acum in vremea capitalismului sclavagist nu mai exista invatamant , exista doar coruptie
0 5
Cretzulynne pe 26 decembrie 2017 01:13
Macar te-ai informat inainte de a afirma asta ? Pentru stiinta ta, da, e inspirat dintr-un caz real, si da, coruptia a existat intotdeauna oriunde, indiferent sub ce umbrela politica au fost oamenii. Dovada: "The setup of the story, inspired by a real-life event in the late 1970s in Jarchovsky’s own life, cuts between the beginning of a new school year, when each student is asked to present themselves and their parents’ jobs to the teacher (a simple task that turns out to be not all that innocent in hindsight), and the parents of each of the pupils sitting down at a parents-teachers meeting." (link sursa: https://www.hollywoodreporter.com/review/teacher-ucitelka-karlovy-vary-review-909275)
eduard_stratan pe 12 noiembrie 2022 17:54
Cosmine ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!

Spune-ţi părerea despre Ucitelka

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Ucitelka
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells