Triassic Attack

(2010)

Atacul dinozaurilor

Poster Triassic Attack Postere Triassic Attack

Sinopsis Triassic Attack

Mai mult

Toată acțiunea se declanșează când un amerindian pe nume Dakota folosește o ceremonie străveche și sacră , la finalul căreia fosilele a trei dinozauri dintr-un muzeu provincial prind viață și încep să atace toți oamenii întâlniți în cale creand haos si o groaza de nedescris. În mijlocul acestei catrastofe sunt prinși Jake, ofițer de poliție, Emma, fosta soție a acestuia, dar și fiica lor, Savannah, care trebuie să țină piept acestor lucruri până la o intervenție,…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: alex_il_fenomeno
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 3.1

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 30 August 2012 07:43
O panaramă lipsită de minime pretenţii ştiinţifice: schelete de dinozauri (adică numai oase, ochi roşii şi bale) urmăresc oamenii pentru a-i mânca. Lipsă de imaginaţie, scene copiate de prin alte filme şi interpretări proaste. Mai bine nu.
1 0
alex_il_fenomeno pe 06 Septembrie 2012 09:13
din descriere promitea extrem de mult si tocmai de aceea speram sa fie ceva bun ... si din pacate , productia a fost departe de ceea ce credeam , avand numeroase momente slabute , de domeniul S.F.-ului dar si fara efecte speciale adecvate , multe gauri in scenariu care il fac uneori total fara sens , iar in cele din urma doar cativa actori reusesc sa se impuna , altii facand o figuratie rusinoasa ... ceva de evitat , intrucat sigur dezamageste , inclusiv pe fanii genului .
0 0

Spune-ţi părerea despre Triassic Attack

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells