Tracker

(2024) - Serial TV

Tracker

Poster Tracker Postere Tracker

Sinopsis Tracker

Tracker

Colter Shaw călătorește prin țară în rulota sa de modă veche, ajutând poliția și cetățenii să rezolve infracțiuni și să localizeze persoane dispărute - până când ultimul său caz schimbă totul.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
3 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 7.0
Vezi pe Disney+
Justin Hartley Justin Hartley Colter Shaw Robin Weigert Robin Weigert Teddi Bruin Abby McEnany Abby McEnany Velma Bruin
Eric Graise Eric Graise Bobby Exley Fiona Rene Fiona Rene Reenie Greene Jensen Ackles Jensen Ackles Russell Shaw
Jennifer Morrison Jennifer Morrison Lizzy Hawking Sofia Pernas Sofia Pernas Billie Matalon Katharine Isabelle Katharine Isabelle Mallory Banks
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Beekeeper Entertainment, AfterPortsmouth Productions, Change Up Productions

Țara

SUA

Părerea criticului

StefanDo pe 10 Iunie 2024 12:01
Tracker: supradoză de Americana
Nu este deloc greu de înţeles popularitatea serialului în Statele Unite. Are un mesaj simplu, promovează câteva valori sănătoase şi celebrează câteva elemente puternic ancorate în imaginarul americanului de rând: bărbatul care se descurcă în orice situaţie - indiferent că e în creierii munţilor sau într-un bar plin de indivizi dubioşi - punând în acelaşi umărul la o lume mai bună, în care răul pierde de fiecare dată. Deşi extrem de diferite, Tracker seamănă din aceste puncte de vedere cu Yellowstone, liderul anterior al topului Nielsen, acel "eu îmi apăr sărăcia şi nevoile şi neamul" cu Kevin Costner în rolul principal, disponibil în România pe SkyShowtime (primele două sezoane şi pe Netflix).

În Tracker în centrul atenţiei este Colter Shaw (Justin Hartley), un expert în supravieţuire care trăieşte din recompensele oferite de… citeşte

0 0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
psihologu pe 30 Mai 2024 19:16
Predictibil
M-am uitat la 13 episoade și este foarte predictibil. Nu aduce nimic nou , un film usor de Netflix.Totuși, este important să luăm în considerare faptul că gusturile sunt subiective. Ceea ce mie mi se pare previzibil, altora le poate părea captivant. Popularitatea serialului în SUA și reînnoirea pentru sezonul 2 demonstrează că are un public apreciativ.
De asemenea, este important să reținem că notele de pe platforme precum Europa și IMDB reprezintă o medie a opiniilor multor spectatori.

2 0
Raluca87 pe 30 Mai 2024 11:55
M-am uitat la câteva episoade și îmi place serialul. Nu am mai văzut mai nimic în afară de un film de pe Netflix cu Justin de când s-au terminat Smallville, l-am revăzut anul trecut. Serialul este bun și a avut succes în SUA deja a primit sezonul 2. În episodul 6 apare și actuala sa soție. Fanii Supernatural o să se bucure să îl vadă pe Jensen Ackles în rolul fratelui mai mare. În serial apare și actrița din Manifest în rolul surorii mai mici. El caută persoane dispărute ajutat de un băiat hacker, actorul chiar are picioarele amputate l-am văzut și în Nancy Drew. Mai am câteva episoade și îl termin. Îl recomand, episoadele nu sunt plictisitoare deloc chiar bun serialul.
2 0
xerses pe 02 Iunie 2024 09:27
Este un serial bun.Imi place Justin si il urmaresc in orice ar juca. E un serial si psihologic care te legat de actiune pana la ultima secunda din fiecare episod.
0 0

Spune-ţi părerea despre Tracker

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells