The Wild Hunt

(2009)

The Wild Hunt

Poster The Wild Hunt Poster The Wild Hunt

Sinopsis The Wild Hunt

Un joc de-a eroii al adultilor, dornici de evadare din cotidian si libertate, luat insa prea in serios, se transforma intr-o tragedie a la Shakespeare amestecat cu mitologia scandinava.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: enghin2310
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
balika pe 10 Noiembrie 2010 23:36
Mie nu mi-a placut deloc la cat urla dementii aia rupti de lume prin taberele lor de vikingi. Coloana sonora chiar ma enerva deja. M-am uitat cam pana la 70% din film si l-am oprit. Poate doar nu e genul meu de film, habar n-am, dar nu a reusit sa-mi capteze atentia deloc. Mai bine-mi pun o piesa Manowar si ascult acolo povesti despre sabii, Thor, razboi, tunete si fulgere :))
1 0
Medicate pe 10 Noiembrie 2010 20:38
...Da uaild hant !
In ciuda faptului ca nu sunt un fan al filmelor low budget , The Wild Hunt a reusit sa ma surprinda in cel mai placut mod posibil !
Acest film ne aseaza pe farfurie un storyline de nota 10 ce prezinta o actiune foarte bine inchegata, cu toate acestea de remarcat este jocul actorilor, care , spre surprinderea mea, a fost foarte bun !
Pentru fanii Vikingilor si pentru cei care traiesc filmele ca pe propria viata, va recomand The Wild Hunt cu foarte mare caldura !

0 0

Spune-ţi părerea despre The Wild Hunt

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells