The Reeds

(2009)

The Reeds

Poster The Reeds Poster The Reeds

Sinopsis The Reeds

The Reeds

Câțiva prieteni închiriază un vas și pleacă în excursie într-o mlaștină plină de stufăriș, unde problemele nu întarzie să apară. Filmul alunecă spre un horror cu tente parapsihologice, cu bucle temporale și apariții fantomatice.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: pamelutza07
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.6

Caseta tehnică

Produs de

Delacheroy Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

After Dark Films

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
luciivan pe 19 Iunie 2010 18:35
“The Reeds” este un film englezesc destul de anost … Cateva perechi de prieteni inchiriaza un vas si pleaca in excursie intr-o mlastina plina de stufaris, unde curand se pierd si, evident, incep sa apara probleme … Filmul aluneca spre un horror cu tente parapsihologice, cu bucle temporare si aparitii fantomatice … Nu dispune de nume cunoscute in distributie, insa actorii joaca decent iar efectele vizuale sunt acceptabile avand in vedere ca discutam de o productie cu buget redus … Partea cea mai proasta este ca cel mai interesant dintre personaje, un individ cu un senzational accent londonez, presupun, moare primul … Are o nota sub 5 pe imdb (4.7) care spune destule despre valoarea sa … Cred ca nota se datoreaza subiectului confuz, care nu reuseste sa explice totul nici macar dupa dezvaluirile din final …
1 0
margott pe 19 August 2012 23:37
Un film bunicel, al carui final nu se lasa anticipat, ca la alte filme de gen. Eronata comparatia intre The Reeds si Triangle, asemanarea dintre ele fiind foarte vaga.
0 0
cypryathos pe 26 Octombrie 2011 07:43
naspa
este un film care pe mine cel putin m-a plictisit, este d.p.d.v. o pierdere totala de timp, nu il pot recomanda nici macar la bunica mea, mai precis spus este un film naspa rau de tot
0 0
Seryfull pe 19 Aprilie 2010 22:58
seamana un pic cu triangle cum spunea si aptul dar merita un 7 asa ca e o idee mai noua
0 0
Aptul pe 28 Martie 2010 12:23
pooooor
This movie definitely reminds me on Triangle but has much less sense and style. It is pretty poorly developed and has amateurish approach when it comes to crucial points. Beginning was kinda promising with tense scenes and reasonably intelligent mystery. However, film takes another track after that and that is mostly the misery of the main heroes which is trying to make impression on us by bizarre scenes that are more typical for Hollywood and in the most of the cases are sign of movie-maker's incompetence. Most of the horror movies made in Britain that I've seen were pretty good, but this one is definitely not the case. Take a look and judge by yourself.
0 5
shadowofnight pe 11 iunie 2010 20:03
Si oare de unde ai copiat comentarul asta?;;)

Spune-ţi părerea despre The Reeds

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells