The Orville

(2017) - Serial TV

The Orville

Poster The Orville Postere The Orville

Sinopsis The Orville

The Orville sez 3

Plasat 400 de ani în viitor, serialul creat de Seth MacFarlane prezintă povestea echipajului de pe nava U.S.S. Orville, care-și continuă misiunea de explorare a misterelor universului, complicată adesea de relațiilor lor interpersonale.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.0
Vezi pe Disney+
Scott Grimes Scott Grimes Gordon Malloy Seth MacFarlane Seth MacFarlane Ed Mercer Peter Macon Peter Macon Cmdr. Bortus
Adrianne Palicki Adrianne Palicki Kelly Grayson Mark Jackson Mark Jackson Isaac Penny Johnson Jerald Penny Johnson Jerald dr. Claire Finn
Charlize Theron Charlize Theron Pria Lavesque Liam Neeson Liam Neeson Jahavus Dorahl Bruce Willis Bruce Willis Groogen
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Orville

Produs de

Fuzzy Door Productions, 20th Century Fox Television

Distribuitorul international

20th Century Fox Television

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Costirik pe 24 Octombrie 2021 23:04
Chiar daca are acest "ambalaj" ce omagiaza Star Trek si putin Star Wars (S02E14), The Orville este un serial inteligent realizat, cu puternice mesaje sociale, uneori cu dileme morale unde partile implicate intr-un conflict poate au ambele dreptatea lor. Chiar si cu aceasta tenta de comedie, cateva episoade nu au acel happy-end obisnuit.
1 0
alexiacobescu2001 pe 02 Ianuarie 2019 00:44
O operă care încearcă...
și reușește să aducă un omagiu comic seriei Star Trek (The Next Generation în principiu). Primul sezon al seriei găsește un echilibru bun între comedie și "seriozitate" astfel încât treptat devine un serial de SF de aventură și acțiune presărat cu diverse momente explorare a condiției umane (ca și Star Trek) care reușește să surprindă. Creatorul, Seth MacFarlane, un avid fan Star Trek, reușește să creeze un bun serial care are potențial.
1 0
marxshalom pe 13 Martie 2024 19:15
inca exista continut in filme
Desi in ultima vreme ma stradui sa gasesc filme cu continut, si nu prea mai gasesc, acest serial este calitate. Cum observa comentariul principal de pe IMDB este surprinzator de placut sa descoperi un astfel de serial. Se inspira din Star Trek, pe care l-am urmarit (dar nu chiar obsedat incat sa vad neaparat absolut toate episoadele), dar The Orville este in alta sfera. Are subtilitati de aluzie psihologica, sociala, politica la tot ce se intampla si se intampla inca pe planeta Earth (adica Planeta Pamant pentru necunoscatori). Surprinde "suprinzator" de bine situatiile comic-tragice in care poate ajunge omenirea datorita alegerilor proaste sau datorita unor obsedati "prosti" pusi la conducere, cum se intampla din ce in ce mai mult in ultima vreme. Suprinde situatia anapoda in care poate ajunge o societate cu o "democratie absoluta" cu puterea binara a votului "universal". Suprinde… citeşte
0 0
crome pe 23 Septembrie 2023 00:33
Aproape termin sezonul 1 , e ok serialul ,nu ma da pe spate ,vizionabil ,merita urmărit.
0 0

Spune-ţi părerea despre The Orville

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells