The Olive Tree

(2016)

Măslinul

Poster The Olive Tree Poster The Olive Tree

Sinopsis The Olive Tree

Mai mult

Creat de apreciata regizoare Iciar Bollain, câștigătoare a premiului Goya, “Măslinul” prezintă călătoria unei tinere ambițioase, Alma, de pe coasta de Est a Spaniei în Germania. Ea vrea să recupereze un măslin antic care are o semnificație aparte pentru bunicul ei, măslin care a fost vândut în urmă cu 12 ani de familia lui. Cu ajutorul mai multor prieteni și al unor cunoștințe noi, ea îi atrage pe toți cei pe care îi întâlnește în planul ei, iar consecințele sunt…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.8

Caseta tehnică

AKA

  • El olivo

Produs de

Morena Films

Distribuitorul international

At Entertainment

Țara

Spania, Germania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
lili22 pe 26 Octombrie 2021 20:35
Un film plin de intentii bune, vorbeste.despre traditii, familie, dar nu provoaca mari emotii.
0 0
borisvultur pe 03 Mai 2021 20:24
Camionul roșu
O fabulă emoționantă, umanistă și ecologică. Alma e speranța reconcilierii generațiilor. Nu e bine să uiți rădăcinile. Germania devine metafora capitalismului excesiv. Într-o lume pragmatică, Alma pleacă spre Germania în camionul roșu, să recupereze măslinul milenar, într-un road movie moralizator, dar necesar.
0 0
elianna pe 20 Mai 2018 17:21
Traditia continua
Un bunic si nepoata sa preferata au o relatie speciala - el o invata tot ce stie, asa cum si el a primit invataturile de la parintii si bunicii sai. Tema centrala este un copac, un maslin vechi de secole, care a apartinut familiei de mii de ani, dar pe care fii batrinului decid sa-l vinda. Sufletul lui ramine pustiit, se stinge incet incet in fiecare zi. Din dorinta de a-i alina suferinta, nepoata porneste intr-o calatorie pentru recuperarea copacului. Tineretea, pasiunea, curajul si entuziasmul ei, dar mai ales dragostea pentru bunic pun lucrurile in miscare. Si chiar daca oamenii pier, traditia continua mai departe.
0 1

Spune-ţi părerea despre The Olive Tree

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells