The List

(2007)

Lista

Poster The List Poster The List

Sinopsis The List

Popularul comic Wayne Brady joaca rolul talentatului si tanarului executiv de agentie de publicitate care stie exact ceea ce isi doreste de la o femeie si nu este dispus sa se opreasca din cautarea iubirii adevarate. Stand si dezvoltand lista atributelor care ar defini-o pe femeia sa ideala, ambitiosul publicitar isi pune in cap sa descopere daca ea chiar exista in realitate.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 5.1

Caseta tehnică

Produs de

Level Path Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Level Path Productions

Țara

SUA

Site oficial

The List

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 24 Aprilie 2014 19:38
Sunt doua filme The List (2007) aici iar acesta are posterul pus gresit . Actorii de pe posterul pus la acest film nu se gasesc in distributia adaugata pana azi la acest film si sinopsisul difera de ce este vorba in acest film . In filmu The List Bazat pe unul din din best-seller-urile autorului Robert Whitlow, Lista - este povestea plina de suspans si tradare, care ne prezinta lumea intunecata a blestemelor care inrobesc generatiile.

Acest thriler captivant ii are in rolurile principale pe Malcolm McDowell (War and Peace), Chuck Carrington (JAG), Hilarie Burton (One Tree Hill) and Will Patton (A Mighty Heart).
Intorcandu-se acasa dupa inmormantarea tatalui sau, Renny Jacobson (Carrington) descopera ca este mostenitorul averii familiei lui, o societate "infiintata" in timpul Razboiului Civil. Dar Renny banuieste ca in spatele activitatii acestei societati se ascunde… citeşte

1 0

Spune-ţi părerea despre The List

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells