Păreri The Hangover Part II

Marea Mahmureală 2

Ordonează după
cryvona pe 24 Iunie 2011 12:43
Merita vazut
Intotdeauna primul este mai reusit datorita noutattii.
Cu toate acestea si acest film merita vazut!

Bogdan_Andrei pe 23 Iunie 2011 20:17
Primul a fost super, in schimb asta este exact primul in alta locatie...deja glumele lor nu mai sunt amuzante. Consider ca mai mult de 5 stele nu merita.
simi1989 pe 19 Iunie 2011 01:43
super obligatoriu de vazut .......................poate chiar mai bun decat primul
decathlon pe 17 Iunie 2011 15:11
mai are rost vreun comentariu?....eu nu cred......obligatoriu de vazut....e demential..putin mai slab ca primul dar irelevant
CostinN pe 14 Iunie 2011 23:55
Amuzant
Da, este amuzant pentru cei care stiu sa se bucure de viata, sa isi imagineze si sa uite pentru moment de griji si probleme. Da, merge exact pe aceeasi linie ca primul, dar de ce nu? Ideea este foarte buna iar faptul ca a fost plasata intr-o alta locatie, cu detalii diferite a dat un "gust" aparte. Acum pe bune, noi romanii mancam 'nspe mii de feluri de mancare cu cartofi si nimeni nu se mai plange. Este exact acelasi lucru: o "portie buna de cartofi" preparati altfel. Cine a venit la film asteptandu-se la o schimbare drastica de "decor" sa se uite bine la titlu, este suficient, plus ca mai exista si un trailler, fratilor. Este un film distractiv, care te tine atent si care isi produce efectul scontat: sa razi pana te dor obrajii. It's a must see.
tonka91 pe 14 Iunie 2011 00:15
hangover 2
cea mai tare comediee pe 2011:))) sau printre putinele comedi pe care poti sa le revezii
valigeo96 pe 13 Iunie 2011 23:48
Foarte bun filmul...
Astia care comentati duceti-va si uitati-va voi la filme mai amuzante sau cu ,,glume nerasuflate'' ...A fost un film extrem de bun si faptul ca merge pe tiparul primului fara sa te plictiseasca este :-?...hm...UN MARE LUCRU...vorbiti multi de parca ar fi a 111-a parte si e la fel...de Saw si MAI ALES de Final Destination ce dreacu mai ziceti ?
Mellia pe 13 Iunie 2011 20:10
CRIMA filmul :X Am ras chiar mai mult decat am ras la primul, e o comedie foarte foarte buna. Daca-l vezi la cinema si mai esti si cu prietenii, o sa-ti dai seama de ce e asa de bun.
duku22 pe 13 Iunie 2011 18:43
Ceva frumos
Caterinca de film . Mie unu mi a placut; unii zic ca a fost plictisitor...poate este putin cam repetitiv in anumite chestii dar in rest acceasi carisma o are. Hai cu Hangover 3 :D
anaelena pe 12 Iunie 2011 17:53
Nu e cea mai tare comedie a anului cum se anunta dar merge vazut asa intr-o dupa-amiaza ploioasa
A avut si faze dragute

kakapiciu pe 11 Iunie 2011 17:19
Acelasi The Hangover numai ca de data aceasta aventurile celor trei cei mai buni prieteni se duc dincolo de limitele extremului. E nostim in orice limba.
zuck3r pe 10 Iunie 2011 18:23
Super filmul. L`am vazut la cinema si il recomand! Merita vazut!
steve_no6 pe 09 Iunie 2011 00:45
dragut
f tare , simpatic ... nush de ce il critica lumea , ceea ce nu trebuie ratat este colajul de poze prezentate la finele filmului
AndreiStefan pe 08 Iunie 2011 21:19
Nu ma pot pronunta exact daca e mai reusit decat primul dar cu siguranta Chow si Alan au fost mai buni...iar calugarul a fost cireasa de pe tort.

Si pot spune fara nici o ezitare ca astept cu nerbardare si Hangover III:)

Delua pe 08 Iunie 2011 17:18
Exact la fel ca primul film: si povestea, si cazurile, si scopul, si umorul. Nu stiu daca trebuie luat in nume de bine sau de rau asemanarea, dar in timpul vizionarii e de bine :)
The Hangover Part II – un film de vazut cu baietii la o bere

Regie: Todd Phillips
An: 2011

Actori: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis
Genul: comedie

Asteptam The Hangover Part II de pe la inceputul anului – atunci am auzit cred prima oara ca va fi una din premierele anului. Am fost marti la avanpremiera sa si trebuie sa va spun la cald: mergeti sa-l vedeti! Acum, sa detaliem putin motivele.
Avem de-a face cu un film facut clar pe patternul primei parti, am vazut prima parte pe HBO saptamanile acestea si ... citeşte

MaRyan20 pe 02 Iunie 2011 12:14
l-am vazut si e la fel de bun ca primul...cu toate k filmul apare pe 3 iunie eu va pot spune siteul unde lam vazut ptr cei care doriti;) http://filme-online-gratis.com/blog/category/filme-2011/
cetateanu pe 01 Iunie 2011 12:34
Nici nu stiu ce sa zic
Am vazut filmul -partea a 2-a - ...si sicer nu stiu ce sa zic .Criticii....criticii il considera un esec total ...eu ,unu , am ras la anumite faze, m'am "distrat" la film , mi'a facut placere sa'l vad ....ceva nostalgie din prima parte ...o impresie destul de confuza ....ce sa zic ....
Eu unul votez pentru.
Abia astept si parerile celorlalti.

Bad_boy_Vlad pe 23 Mai 2011 16:57
Mai bun decat primul...?
Sincer nu mia prea placut primul.Au fost o doza de secvente plictisitoare si nu au avut replici chiar atat de grozava.Insa ce se vede din trailer asta pare mai bun...Sper sa fie asa...
crystyan18 pe 11 iunie 2011 23:01
daca asta a fost film plictisitor...zi-mi te rog tu o comedie mai buna ca asta...mie mi se pare ideea lor geniala...a fost un altfel de comedie...si sper sa mai fie multe...
Bad_boy_Vlad pe 12 iunie 2011 13:50
Am zis ca primul nu a fost prea genial.Acuma si u ai o parere, da sincer mam ras mai mult si la porcariile cu garcea...Oricum mam uitat intre timp si la asta si e mult peste primul care cel putin pe mn ma plictisit :-p
Dragnuta pe 22 Mai 2011 19:36
super comedie
Zach Galifianakis face toti banii. Mi-a placut maxim primul,si am mari asteptari de la The Hangover II
bboy.junio pe 22 Mai 2011 19:31
Sperante
Daca va fi ca primul :)) atunci e mare haos.
Primul a fost o comedie de drogati :)) sper ca si asta sa fie la fel,fara momente repetitive

Bârfitoarea.ro pe 20 Mai 2011 13:54
Premiera mondiala “The Hangover Part II”

La doi ani de la aparitia primei parti, Grauman’s Chinese Theatre din Los Angeles a gazduit ieri seara premiera mondiala a productiei “The Hangover Part II”, cu siguranta una dintre cele mai asteptate comedii ale acestui an.… Citeste in continuare citeşte

WipeOut pe 07 Mai 2011 16:55
part 2
prima parte mi sa parut absolut geniala.......sper ca si a doua sa fie la fel:X
WinnieR pe 04 Mai 2011 12:07
Deci nu vreau sa ma uit la trailer pentru ca o sa vad prea mult din film, m.am uitat 15 secunde la el si deja m.a bufnit rasu.abia astept pe 6 iunie mare invoire de la munca ce imi iau :))
VasyL pe 30 Aprilie 2011 01:35
Abia astept premiera !!!
Astept cu nerabdare premiera, am vazut trailerele si arata destul de bine, speram sa fie la fel de bun ca primul, poate si mai bun !
valeria-si-mai-cum pe 25 Aprilie 2011 17:11
Singurul lucru care ma deranjeaza pana acum la filmul asta e ca Dr. Fag. nu se casatoreste cu tipa aia din Vegas, ci cu o intepata. In orice caz, pentru cei care au chef sa vada o comedie groaznic de bine realizata (sa speram ca va fi minim la fel de buna ca prima) filmul asta e optiunea perfecta pt sambata seara... Let's hope for the best...
DyVa.Mity pe 19 Aprilie 2011 22:39
:x
deabea astept sa`ll vadd :X:X:X:X: Caterinca rauu :)) Mai aless cu Grasu ala ZAch =))) domane miluiestee :)):))):)):00=))))))))) acumm dispare fracsu lu aia ..Deabeaa asteptt :X =))) Sunt un Fan Bradley Cooper si Zachh Nushh kum :)) krima rau filmuu si 1 si 2 :X
vicu89 pe 16 Aprilie 2011 00:23
primul nu ma inpresionat sa vd partea 2, oricum actorii sunt super tari
vicu89 pe 16 Aprilie 2011 00:23
primul nu ma inpresionat sa vd partea 2, oricum actorii sunt super tari
Radu1994 pe 13 Aprilie 2011 21:07
Prima parte a fost mortala acuma 1 sapt am revazut-o dar din trailer pare sa aiba 90% acelasi scenariu ca si prima parte... aia 3 se imbata si unu din ei se pierde.... sa speram ca va fi la fel de buna (poate chiar mai buna) ca prima parte.
dante_cobretti pe 02 Aprilie 2011 14:24
La primul am ras cu lacrimi, dar cred ca partea a doua e mai tare ! abia astept ! sigur ma duc la premiera ! merita ! o comedie exceptionala !
claudiu-daniel-lugoj pe 19 Aprilie 2020 21:35
claudiu-daniel-lugoj
O continuare buna a primei parti,dar sub prima ca si film.Oricum cei care au vazut prima parte cu siguranta se vor uita si la cea dea doua.
deadlord pe 06 Iunie 2013 10:09
Parca ar fii un remake. O comedie foarte amuzanta, in unele momente poate chiar mai amuzanta decat prima. M-a deranjat faptl ca am avut impresia ca ma uit la un remake cu aceleasi personaje, dar cu povestea si locatiile putin schimbate.Filmul are doar o mica tenta de sequel, dar a impresia ca este un remake. Scenariul nu foarte diferit de al primului film, regia este la fel de buna, iar distributia este plina de comedianti talentatii. Totusi daca ti-a placut primul, o sa-ti placa si acesta.
anonymous.6229028630c4f pe 09 Martie 2013 18:12
Comentariu șters
CooDDDy pe 25 Ianuarie 2013 20:07
Hmm
Am o intrebare..cum il vad si eu :)? ca ma tot uit pe aici si nu gasesc mai nimic
ginulet pe 26 Decembrie 2012 22:07
bunicel
primul a fost net superior, mult mult mai bun , asta nu se ridica la nivelul asteptarilor pe care le aveam..totusi e placut
DARKNESS99 pe 27 Octombrie 2012 23:37
vreau sa il vad ! dar nu stiu sa dau play
va rog sunetimi cum sa il vad nu stiu cum sa dau play ...
diana7 pe 24 Octombrie 2012 23:28
The Hangover Part II
cum sa nu-ti placa o comedie ca The Hangover Part II
Audrey19 pe 21 Octombrie 2012 11:28
geniala comedie a fost absolut genial...chiar pot numi filmul inteligent ...thumbs up
pisicuta1 pe 07 Octombrie 2012 21:21
da mi a placut merita vazut ,parca e mai bun decit prima parte!
Ovidiu239 pe 18 August 2012 16:40
Buna continuare
O continuare buna a uneia dintre cele mai de succes comedii din ultimul deceniu.
georgel1976 pe 29 Iulie 2012 08:54
alta comedie
alta nunta, alte aventuri, de data asta in thailanda. o comedie, nici prea prea nici foarte foarte, pentru fanii primei parti, nici aceasta nu ii va dezamagi, pentru cei mai pretentiosi nu este mare lucru de acest film, doar o comedie.
momo2494 pe 10 Iulie 2012 19:02
Am ras, iar Zach Galifianakis nu are cum sa nu te amuze ( un actor in adevaratul sens al cuvantului)
Ce nu mi-a placut este faptul ca seamana in proportie de 99% cu prima parte, mergeau unele modificari

Florina1976 pe 25 Mai 2012 17:48
comedie draguta
E un fim bunicel, n-am vazut partea I dar dupa atatea laude ma asteptam la ceva mai mult. Cred ca e mai bine sa mergi la un film fara sa auzi ca e extraordinar pt ca apoi sa nu iesi dezamagit din sala . Oriucum, nu inteleg pe ce se bazeaza succesul din America!!!!!!!!!!
cosmin_kedii pe 07 Martie 2012 07:43
Absolut distractiv ,povestea a fost rapida si usor de urmarit , filmul a fost la fel de amuzant ca primul.
Octaz pe 09 Februarie 2012 21:19
Am ajuns si eu sa vad intr'un final ce'a de'a doua parte a filmul Hangover... un film la care am ras in 2009, cum niciodata nu cred ca am mai ras la o comedie. Ei bine, dupa acel succes, s'au gandit sa scoata si partea a 2'a. Pe de'o parte, o mare greseala, pentru ca stim cu totii ca nimeni nu va mai simti aceeasi senzatie ca in primul film, dar pe de alta parte bun, pentru o mica doza de ras si o zi salvata ! Dupa cum se zicea si in alt comentariu, poate ca filmul ar fi avut acelasi succes, daca nu exista primul. In rest, actorii bestiali, tipul cu tatuajul ca de obicei, amuzant (in special scena cu tatuajul) ,Bradley Cooper ramane personajul carismatic si mereu gata sa linisteasca situatia, si asa zisul "Alan" care face poate jumatate din film :) Pozele din final , foarte inspirate, la fel ca si acum 2 ani de altfel.
Andrei.Ciprian pe 08 Februarie 2012 18:19
Nu e ca primul insa si acesta are destule momente amuzante.Oricum erea de asteptat ca nu se va ridica la nivelul primului care chiar a fost foarte bun insa si acesta mi-a placut.
tony_mondyalu pe 02 Februarie 2012 01:10
personal mia placut destul de mult kiar dak primul mi sa parut mult mai bun, am ras si la acesta destul de mult
catasmile17 pe 28 Ianuarie 2012 00:20
Filmul in mare parte este asemanator ca primul !!! Oricum unele faze cam lasa de dorit !!!!
afterlife pe 14 Ianuarie 2012 18:22
destul de bun filmul...merita vezut pt cei carora le plac comediile...nu are asa multe peripetii ca in primul....
Go 1 2 3 4

jinglebells