The Exception

(2016)

Excepţia

Poster The Exception Postere The Exception

Sinopsis The Exception

Mai mult
The Exception

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, căpitanul Wehrmacht Ștefan Brandt este numit să preia comanda gărzii personale a kaizerului german destituit, Wilhelm al II-lea, care se află la conacul său Huis Doorn de lângă Utrecht, Olanda. Autoritățile naziste sunt îngrijorate de faptul că spionii aliați ar putea planifica asasinarea fostului kaizer. În ciuda aghiotantului kaizerului, colonelul Sigurd von Ilsemann, care i-a dat ordine stricte lui Brandt, de a nu interfera cu personalul…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: ciuciubau
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.8
Eddie Marsan Eddie Marsan Heinrich Himmler Jai Courtney Jai Courtney Capt Stefan Brandt Lily James Lily James Mieke de Jong
Christopher Plummer Christopher Plummer împăratul Wilhelm al II-lea Janet McTeer Janet McTeer Princess Hermine 'Hermo' Reuss of Greiz Ben Daniels Ben Daniels Col Sigurd von Ilsemann
Anton Lesser Anton Lesser General Falkenberg Kris Cuppens Kris Cuppens Pastor Hendriks Alain Van Goethem Alain Van Goethem Wehrmacht (voice)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • The Kaiser's Last Kiss

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Nirocino pe 11 Iulie 2017 16:05
Excepţia
Christopher Plummer, Lily James şi Jai Courtney sunt prinşi în vârtejul unui film palpitant, condimentat cu spionaj și romantism.
Bazat pe romanul "The Kaiser’s Last Kiss", un roman istoric fictiv, cu un Christopher Plummer la 50 de ani...de la The Sound of Music, old and wise (Kaiser Wilhelm II) mai degrabă...drăgălaş, cu monologurile sale de auto-preamărire şi anti-semitism, apoi cpt. Brandt (Jai Courtney), un nazist bântuit de ororile trecutului recent, al cărui aspect aminteşte de versul poetei Sylvia Plath care a scris că "fiecare femeie adoră un fascist". Probabil ea l-a avut în minte pe cpt. Brandt cu ochii săi de un albastru arian, cu o cicatrice suficient de oribilă încât să-l facă simpatic şi aerul său inefabil de Weltschmerz, ca un prototip fantastic de Om-Panzer disciplinat!
"Cenuşăreasa" Lily James este doamna spion pe post de… citeşte

3 1
colourzoom pe 24 Iunie 2017 23:01
Capodopera
Un film superb prin interepretarea actorilor, a subiectului, scenariului etc...
3 2
user-6387d5620a878 pe 13 Ianuarie 2024 21:28
In sfarsit un ofiter ss pe placul meu!filmul e super,povestea e una captivanta si intriganta.Iubirea dintre o evreica cu un ofiter german si un happy end.Ador genul acesta de filme!
0 0
ciuciubau pe 11 Martie 2021 19:28
SINOPSIS
În timpul celui de-al doilea război mondial, căpitanul Wehrmacht Ştefan Brandt este numit să preia comanda gărzii personale a kaizerului german destituit, Wilhelm al II-lea, care se află la conacul său, Huis Doorn de lângă Utrecht, Olanda. Autoritățile naziste sunt îngrijorate de faptul că spionii aliați ar putea planifica asasinarea fostului kaizer. În ciuda aghiotantului kaizerului, colonelul Sigurd von Ilsemann, care i-a dat ordine stricte lui Brandt, de a nu interfera cu personalul feminin angajat la conac, Brandt este imediat atras într-o aventură pasională cu Mieke de Jong, una dintre cameriste. Mieke îi dezvăluie curând lui Brandt că este evreică. Inspectorul gestapo Dietrich îl informează pe Brandt că Serviciul Secret Britanic are un agent cu o staţie radio undeva în satul din apropiere, cerându-i lui Brandt să identifice un al doilea… citeşte

0 0
florin2014 pe 28 Septembrie 2020 23:43
Muzica si Christopher Plummer
Christopher Plummer impresionant si muzica buna si, poate, orecum, povestea, prin ineditul ei, sunt motive rezonabile de a urmari filmul.
0 0
zdraveius pe 06 Februarie 2018 21:38
Ador filmele astea cu si despre nazisti, in care apare Kaiserul, apar ofiteri nemilosi si alti simpatizanti, medici macelari, alte personaje feroce, Hitler samd... dar care vorbesc o impecabila limba engleza, ba chiar pe alocuri, daca nu permanent, o engleza britanica.
Cred ca se rostogoleste si cel mai neinsemnat nazist in mormant.
Dar n-am vazut chiar deloc - ceea ce nu inseamna neaparat ca nu exista, evident - o productie germana despre britanici in care, de exemplu, personaj principal sa fie unul dintre regi, ori una dintre regine, ori Churchill, care, vasazica, sa vorbeasca in germana. Eh? Sau o productie japoneza. Sau ruseasca.
Mah, chiar asa. Pai daca esti smecher, ca actor, ca regizor, ca scenarist, pune-i, tati, sa invete o limba straina. Sa justifice zecile de milioane de dolari pe care le invart aia la Hollywood. Ii mai auzi pe unii cum se chinuie sa pronunte… citeşte

0 0
lumaxya pe 06 Decembrie 2017 14:37
MUST SEE!
Un film ce merita vazut! Te tine in suspans si nu numa!
0 0
Sorin87 pe 14 Octombrie 2017 22:17
Un film cu o poveste de dragoste foarte puternica intre o evreica si un ofiter nazist,merita vazut
0 1
xerses pe 13 Iulie 2017 16:37
Am ocoloit mult timp acest film, mai mult pentru ca nu ma atragea subiectul; dar am descoperit o intriga placuta, romantica si actori foarte buni.
0 3

Spune-ţi părerea despre The Exception

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Exception
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells