The Eiger Sanction

(1975)

Pedeapsa de pe muntele Eiger

Poster The Eiger Sanction Postere The Eiger Sanction

Sinopsis The Eiger Sanction

Jonathan Hemlock este un profesor de artă și un colecționar în același timp, care-și practică hobby-ul (asasinatul) în cadrul unui obscur birou guvernamental. La un moment dat este obligat să se ocupe de un caz și să descopere care din membrii unui grup care se pregătesc să escaladeze muntele Eiger este de fapt un criminal rus.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Clint Eastwood Clint Eastwood Dr. Jonathan Hemlock George Kennedy George Kennedy Ben Bowman Vonetta McGee Vonetta McGee Jemima Brown
Reiner Schöne Reiner Schöne Karl Freytag Jack Cassidy Jack Cassidy Miles Mellough Gregory Walcott Gregory Walcott Pope
Heidi Bruhl Heidi Bruhl Mrs. Anna Montaigne Thayer David Thayer David Dragon Candice Rialson Candice Rialson Art Student
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
victor_homescu pe 09 Februarie 2017 19:51
Clint Eastwood intrun film foarte bun
Constatare- sunt peste 4/patru decenii de la lansare si nicio opinie pe site /este,cred ,un aspect care nu poate fi trecut cu vederea,pentru un film de actiune/aventura cu adevarat minunat.
In primul rand filmul ar fi de remarcat numai si numai pentru coloana sonora superba/foarte bine expusa la inceputul peliculei - ascultati pe youtube - muzica sub bagheta celebrului John Williams,urmand a va convinge.
The Eiger Sanction ne prezinta un genial Clint Eastwood,alaturi de alti actori buni - George Kennedy,spre exemplu,un scenariu excelent,o actiune care conduce privitorul in locatii superbe,ascensiunea pe inaccesibilul varf al Alpilor - Eiger,este de remarcat,imaginile fiind unele spectaculoase,finalul filmului fiind unul putin previzibil.
Sunt puse la dispozitia cinefilului aproximativ 2/doua ore de relaxare,filmul,fara pretentii filosofale ,meritand a fi urmarit fara… citeşte

2 0
crome pe 22 Februarie 2024 19:10
Revazut azi , sec imi pare si acum ,nu recomand nici macar o vizionare ,joaca bine Clint si doar cateva cadre spectaculoase salveaza pelicula .
0 0
matew10 pe 28 Mai 2023 11:28
În afara de prezenta bombei latino, filmul pare a fi pe calapodul unui film Bond. Destul de previzibil, fără a ieși cu ceva în evidență. Dacă vreți un alt tip de film despre Eiger încercați Nordwand (2008).
0 0

Spune-ţi părerea despre The Eiger Sanction

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Eiger Sanction
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells