The Discovery

(2017)

The Discovery

Poster The Discovery Poster The Discovery

Sinopsis The Discovery

The Discovery

The Discovery este un thriller marca Netflix despre Thomas Harbor, cercetător, care afirmă că are dovada ştiinţifică a vieţii de apoi, Will, fiul lui, interpretat de Jason Segel, care nu e prea sigur de "descoperirea" tatălui lui, şi Isla, o tânără mai mult decât curioasă să afle ce este "dincolo".

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

AKA

  • La scoperta

Produs de

Endgame Entertainment

Distribuitorul international

Protagonist Pictures

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
andystarx pe 14 Ianuarie 2018 22:50
Nota 3/10
Doamne ,ce porcarie ! CU Robert am mai vazut filme slabe,iar cu ROoney Mara,,este al doilea film prost pe anul asta,un film fara noima ,o mare mare mizerie,pierdere de timp !
2 2
mihai_chindris pe 04 Aprilie 2017 14:20
The Afterlife
Un film ce surprinde goana dupa adevar a unor indivizi care incearca sa descopere ce este "dincolo", dar care nu reusesc in final decat sa isi faca rau si sa constate ca poate tot ce li se intampla este defapt o bucla continua.
2 2
El_KaPpa pe 31 Mai 2020 02:32
6,1/10
O premisa foarte interesanta intr-o realizare mediocra cu o rezolvare slabuta.
1 0
xerses pe 27 Aprilie 2017 21:43
Interesant subiect... poate ca "dincolo" chiar este o alta viata...
1 1
emy_sinaia pe 05 Mai 2017 22:41
Un film slab si fara sens poate, in ciuda actorilor buni.
1 2
SelenuS pe 05 Aprilie 2017 21:21
Monoton , plictisitor , fara substanta ... Nici macar un echilibru intre descrierea filmului si cea ce vedem ... 2-3 copaci, un spital improvizat ... Nu recomand .
1 2
cosmin742000 pe 28 Aprilie 2017 11:29
Nu pot sa imi explic ce ii trebuia lui Robert Redford a joace intr-o astfel de mizerie
1 3
Mihai2508 pe 12 Ianuarie 2022 15:18
O abordare diferita
Desi sunt multe filme ce ating acest subiect al vietii de apoi, mi-a placut in acest caz ca abordarea a fost totusi una diferita. Astfel subiectul a fost prezentat din alte puncte de vedere. Un lucru e clar, daca ar fi sa se afle un rezultat asemanator si in realitate, cu siguranta multe evenimente de genul s-ar intampla pe bune. Nu este un film memorabil, dar jocul actorilor e bun si ideea mi-a placut.
0 0
serban_ionescu pe 10 Aprilie 2017 18:36
Un film per ansamblu submediocru conceput, desi pe o tema atractiva si interesanta in principiu, aceea a existentei sau nu a nemuririi sufletului dincolo de moartea biologica.
De o calitate net superioara acestui film, recomand vizionarea pe aceeasi tema, a filmului "Flatliners" (Dincolo de moarte) din anul 1990, cu valorosii actori ai vremii respective, Kiefer Sutherland, Julia Roberts, Kevin Bacon si Oliver Platt. Dupa cum spuneam si in titlul de mai sus, desi tematica acestui film gen drama-SF este una care in principiu pare foarte atractiva si interesanta, intreaga modalitate scenristico-regizorala aleasa pentru punerea pe pelicula cinematografica a acestui film, este dupa parerea mea aproape total ratata, nefericit aleasa si deci de slaba calitate. In plus chiar alegerea actorilor (cu exceptia evident a lui Robert Redford), cat si interpretarea lor actoriceasca lasa si ea mult de dorit, iar desfasurarea actiunii propriu-zise, in ciuda tematicii interesante si misterios-atractive numai in principiu,… citeşte
0 4

Spune-ţi părerea despre The Discovery

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Discovery
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells