The Assistant

(2020)

Asistenta personală

Poster The Assistant Poster The Assistant

Sinopsis The Assistant

Mai mult
The Assistant

Filmul urmărește o zi din viața lui Jane (Julia Garner), care a absolvit recent facultatea și își dorește să devină producător de film. Ea s-a angajat de curând și este asistenta unui puternic mogul din showbiz. Ziua ei este ca a oricărei asistente personale – face cafea, schimbă hârtia din copiator, comandă mâncare, rezervă bilete de avion, răspunde la telefon. Dar pe măsură ce ziua lui Jane se desfășoară, ea devine conștientă de abuzul care se găsește în fiecare aspect al muncii sale, o acumulare de…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.4
Vezi pe Hbo Max

Caseta tehnică

AKA

  • La asistente

Produs de

3311 Productions, Bellmer Pictures

Distribuitorul international

Bleecker Street Media

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
jokeru28 pe 21 Decembrie 2021 11:42
Un film care pare plictisitor. Cei care nu înțeleg emoțiile sau profunzimea lor, se vor plictisi la acest film. Poate și de aici nota mica.

Filmul prezintă, fizic, ziua obișnuită de munca a unei asistente personale, însă în background se transmit greutatea acestui job ( începând cu trezirea foarte devreme, și continuând cu starea stresanta a jobului și a lipsei timpului liber), puterea psihica a personajului, educația acesteia, caruia deși ii e greu, nu rabufneste și nu renunță.

As spune ca filmul mai transmite și ceva ce unii ar trebui sa învețe. Și anume, sa aprecieze mai mult munca celor din jurul lor, sa ii respecte mai mult si sa ii înțeleaga mai mult.

2 2
elianna pe 30 Decembrie 2020 01:30
Film fara actiune sau intriga, dar cu accent pe trairile si dilemele personajului principal. Este descrierea unei zile obisnuite de munca pentru o tinara secretara. Subiectul face referire la scandalul de la Hollywood cu directorul care hartuia sexual actritele. Desi toata lumea stia, nimeni nu a facut nimic pentru a-l opri. Ba chiar au oprit-o pe ea cind a vrut sa semnaleze ce se intimpla. Filmul reda atmosfera si conflictul interior al personajului principal, dar curge extrem de lent.
PS: Ancheta celor de la Times care a dezvaluit intreg scandalul este surprinsa in She said (2022).

2 2
GiulianoDirt pe 06 Septembrie 2021 17:32
Un film de propagandă feminizdă #meetoo plictisitor, specific noilor norme cinematografice impuse.
1 2

Spune-ţi părerea despre The Assistant

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells