The Aftermath

(2019)

După război

Poster The Aftermath Postere The Aftermath

Sinopsis The Aftermath

The Aftermath trl 2

După încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial, un colonel britanic și soția lui sunt repartizați să locuiască în Hamburg ca parte a planului de reconstrucție, însă între ei și foștii proprietari ai casei în care se mută apar tensiuni periculoase.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Alexander Skarsgård Alexander Skarsgård Stefan Lubert Keira Knightley Keira Knightley Rachael Morgan Jason Clarke Jason Clarke Lewis Morgan
Kate Phillips Kate Phillips Susan Burnham Pandora Colin Pandora Colin Mother on Train Ned Wills Ned Wills Boy on Train
Martin Compston Martin Compston Burnham Jack Laskey Jack Laskey Wilkins Jannik Schümann Jannik Schümann Albert
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Svetimi namai
  • Niemandsland

Produs de

Fox Searchlight Pictures

Distribuitorul international

Fox Searchlight Pictures

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
sorina.iftimie pe 28 Iunie 2019 23:32
Filmul, desi incepe promitator, devine din ce in ce mai usor de prezis, dar interpretarea Keirei Knightley este una foarte buna. Trebuie vazut pentru modul in care aceasta reuseste sa aduca in fata noastra un torent de sentimente.
4 0
xerses pe 19 Iunie 2019 21:11
O inima impartita in doua... alegeri care schimba vieti....
4 0
pisicuta1 pe 28 Iunie 2019 00:37
o poveste de dragoste de dupa razboi,un film frumos!..............
3 0
margott pe 30 Iulie 2019 21:15
Pe fondul reconstructiei Germaniei de dupa razboi, un cuplu incearca sa-si reconstruiasca mariajul. E o paralela interesanta, cu atat mai mult cu cat pentru ambele e greu, dar nu imposibil, mai ales acolo unde e vointa si dorinta de a o lua de la capat. Ea nu m-a convins neaparat ca, in alegerea ei din final e vorba de iubire, se poate sa fie confortul alaturi de un om pe care-l cunosti in detrimentul unui viitor incert alaturi de un necunoscut, doar se spune ca obisnuinta e a doua natura si mai repede umbli pe carari batatorite decat pe cai neumblate, oricat de tentante ti s-ar parea. Sau poate refuzul de a renunta la ce ai chiar e iubire, o iubire care se cere testata din cand in cand, pentru a-i verifica trainicia.
Keira a stiut intotdeauna sa-si aleaga roluri in care sa se puna in valoare atat fizic, cat si din punct de vedere al jocului. Poate ca frumusetea si stralucirea ei… citeşte

3 1
tudorache_laurentiu_florin pe 25 mai 2022 21:19
de ce povestesti filmul esti proasta rau
elianna pe 23 Iunie 2019 14:20
Pierdere si regasire in timpul razboiului de dupa razboi
O poveste de dragoste, pe fondul perioadei de dupa razboi, cind razboiul desi incheiat, continua sub alta forma. Filmul pare promitator la inceput, mai tirziu cam pierde din substanta.
3 2
felicia_seceleanu pe 09 August 2019 21:40
Povestea emotionanta pierde din profunzime pe parcursul derularii, dar gratie Keirei Knightley merita pana la sfarsit. Un film frumos.
2 0
herleaflorin pe 26 Decembrie 2019 19:07
Drăguț filmul jocul actorilor e foarte bun este exact cum ma asteptam sa fie si nu ma dezamăgit
1 0
Aishor pe 12 Decembrie 2019 12:21
Foarte frumos si emotionant! Credeam că nu se mai fac astfel de filme...
1 0
sabinalin pe 18 Noiembrie 2019 15:14
Al doilea razboi mondial dintr-o perspectiva un pic diferita, consecintele razboiului la cateva luni dupa incheierea acestuia cand ranile inca nu s-au cicatrizat, catastrofa umana folosita ca fundal pentru melodrama care iti doresti sa se incheie intr-un anumit mod, daca se termina asa nu veti afla decat vizionand filmul, am remarcat eleganta din confruntarile mocnite, accesele extremiste atenuate de manifestarile de umanitate, " pe pamantul de cruci numai om sa nu fii", o ecranizare in stil clasic, un film british in cuget si in simtiri, punct forte e trioul din rolurile principale, la 34 de ani superba Keira Knightley a atins deja deplina maturitate, nu dezamageste nici in acest rol care-i vine manusa, suntem obisnuiti s-o vedem stralucind in ecranizari de calitate, bun si Jason Clarke in rolul sotului cu mari dificultati de a depasi problemele care-i devasteaza viata, un pic cam… citeşte
1 0
margochirila24_69 pe 01 Iulie 2019 09:50
Este altceva decât povestea de război tipică, dar nu are conexiuni emoționale suficient de puternice între personaje. Jocul actorilor este excelent!
1 0
alle_xandra pe 01 Octombrie 2023 23:22
Wow! Un film care merita vizionat. Tragedie care desparte inimi , fiecare își trăiește suferință în felul sau. Important este sa ne regăsim pe traseu.... mi a plăcut f mult!
0 0
CDumi pe 27 Iunie 2023 04:33
Bun filmul. Și foarte interesant. Mi-a plăcut mult.
0 0
DedeLa pe 28 Ianuarie 2023 07:40
Masculii feroce (și misogini) nu observă dramele din spatele adulterului, ei văd doar că femeia înșeală. Nu contează ce o împinge acolo, nu-i găsesc scuze, dar deznodământul dinspre final, când soțul se deschide și își permite să devină vulnerabil, după ani în care a preferat ororile războiului, decât înfruntarea propriilor sentimente, în timp ce soția rămasă acasă a trecut singură prin dramă pierderii unicului copil... Aici e de fapt esența, și drama, nu în scenele fizice.
0 0
gbanescu pe 05 Octombrie 2021 23:18
“Eyes Wide Shut” (mai pe soft) – reloaded
Vazand acest film, ma gandeam la mult aclamatul (degeaba) “Eyes Wide Shut”. Si aici si acolo, delicatele fapturi tanjesc dupa niste experiente sexuale cu “scantei”, extra-maritale.
Daca aici, totusi, scenariul ii confera personajului interpretat (foarte bine de altfel) de Keira Knightley pretextul pentru a-si satisface poftele erotice adultere – sotul, militar fiind, are responsabilitati in Germania post-razboi si mai trebuie sa plece sa rezolve probleme de viata si de moarte (la propriu) – in filmul lui Stanley Kubrick, printesa noastra viseaza cu ochii larg inchisi la orgii cu multi, multi barbati, desi… sotul e un tip de succes, aratos, si, cel mai important, nu o neglijeaza deloc.
Cam asa e si in acest film: desi trebuie sa plece din cand-in-cand in misiune, personajul lui Jason Clarke isi iubeste si isi doreste sotia. Degeaba, micuta viseaza la altceva.
citeşte

0 0
user-5ff772f163b55 pe 15 Martie 2021 21:58
Un film foarte bun ! Chiar foarte bun ! Ura din cele doua tabere (englezi si nemti/invingatori si invinsi) e mai tare uneori decat persoanele in sine. Se generalizeaza. Apoi, cu timpul, iti dai seama ca fiecare e ranit adanc.
Povestea de dragoste e doar un pretext pentru a prezenta drame !

0 0

Spune-ţi părerea despre The Aftermath

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Aftermath
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells