Teufelsbraten

(2007)

Cuvântul ascuns

Poster Teufelsbraten Poster Teufelsbraten

Sinopsis Teufelsbraten

Mai mult

Adaptare a romanului biografic al Ullei Hahn, filmul urmărește maturizarea tinerei Hildegard în mediul catolic german specific anilor '50. Reflectând întocmai mentalitatea clasei muncitoare de la acea vreme, părinții ei consideră că o femeie nu are nevoie de prea multă educație, astfel că ambițioasa adolescentă profită de ocazia de a merge la un liceu bun și începe să lupte pentru a-și alege singură drumul în viață. Lucru destul de dificil, însă, în lumea cenușie și ipocrită…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Vegetarian
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.9

Caseta tehnică

AKA

  • The Hidden Word
  • Das verborgene Wort

Produs de

Colonia Media Filmproduktions GmbH

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

EuroVideo

Țara

Germania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 28 August 2012 23:12
Adaptare a romanului biografic al Ullei Hahn, filmul urmăreşte maturizarea tinerei Hildegard în mediul catolic german specific anilor '50. Reflectând întocmai mentalitatea clasei muncitoare de la acea vreme, părinţii ei consideră că o femeie nu are nevoie de prea multă educaţie, astfel că ambiţioasa adolescentă profită de ocazia de a merge la un liceu bun şi începe să lupte pentru a-şi alege singură drumul în viaţă. Lucru destul de dificil, însă, în lumea cenuşie şi ipocrită în care e nevoită să trăiască.
4 0
CANTALUP pe 30 august 2012 22:46
Parerea mea este ca aceasta parere contine pareri personale , care pot avea sau nu legatura cu realitatea . Orice asemanare cu personaje reale este pur întâmplatoare . Persoanele fara simtul umorului sunt rugate sa nu mai comenteze aceasta parere .

Spune-ţi părerea despre Teufelsbraten

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells