Testimony

(2008)

Testimonial

Poster Testimony Poster Testimony

Sinopsis Testimony

Mai mult
Diagnosticat cu o tumoră pe creier și oferindu-i-se doar trei ani de trăit, regizorul Răzvan Georgescu pornește în explorarea tărâmului dintre viață și moarte, apelând la câțiva dintre cei mai celebri „locuitori” ai acestuia. Filmul începe pe o masă de operație din Germania și îl urmează apoi pe autorul său într-o călătorie personală prin canalele venețiene, pe Broadway și pe Sunset Boulevard, cercul închizându-se în România natală. Regizorul inițiază astfel o cercetare profundă a realului, prin… citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3

Caseta tehnică

AKA

  • Lebens(w)ende

Produs de

Pelegrin Film

Tip Ecran

normal

Țara

Romania

Site oficial

Testimony

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
dan pe 16 Februarie 2009 00:24
Exceptional!
0 0
CSF pe 07 Iunie 2008 14:47
Un film reusit si trist, ca mai orice film care implica interactiuni cu moartea, care prezinta insa perspective diferite asupra "trecerii dintre lumi", toate cuprinzator de interesante. Echilibrul vizual nu mi s-a parut mereu foarte reusit, desi trebuie sa remarc ca au existat cateva scene foarte, foarte sugestive, pe care nu cred ca le voi uita prea curand.

Pana la urma este un film personal, care nu decade in melodrama, in ciuda faptului ca in anumite momente pare frizat usor de o rigiditate artificiala. Se poate sa vorbesc prostii, ce stiu eu, dar oricum, per ansamblu este o experienta importanta.

0 0

Spune-ţi părerea despre Testimony

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi documentare
jinglebells