Technotise - Edit i ja

(2009)

Technotise: Edit & I

Poster Technotise - Edit i ja Postere Technotise - Edit i ja

Sinopsis Technotise - Edit i ja

Technotise - Edit i ja 2

Edit, studentă la psihologie, apelează la un dealer care îi implantează un chip ce o va ajuta să rețină tot ce vede, pentru a putea lua un examen pe care îl picase de mai multe ori. Edit începe, însă, să piardă controlul asupra a ceea ce i se întâmplă. În corpul ei apare o entitate paralelă.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 7.3

Caseta tehnică

Produs de

Black White 'N' Green Animation Studio

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

City Records

Țara

Serbia

Site oficial

Technotise - Edit i ja

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
BenPC pe 17 Noiembrie 2010 18:33
Serbia, Belgrad, anul 2074
“Technotise: Edit & I” este un film de animatie SF de origine Sarba realizat de regizorul si scenaristul Aleksa Gajić. Animatia este buna , o combinatie intre desen clasic si 3D , care desi nu la fel de "perfecta" ca cea din vest , probabil si din cauza bugetului redus , fata ce cele din vest , are un stil foarte fresh , asemanator animatilor asiatice , anime. Chiar daca povestea , la suprafata , este destul de simpla are destule elemente SF sa-l faca interesant, chiar .. genial in anumite momente, filmul imbina destul de bine elemente din filme precum "Matrix" sau "Blade Runeer" , chiar "Johnny Mnemonic" pt cine isi mai aminteste de filmul asta avandu-l ca actor principal pe Keanu Reeves.
In concluzie mi-a placut mult (impresionant si faptul ca provinde din Europa de Est) , un stil placut , scenariu inteligent presarat cu mult umor - recomand pasionatilor de filme / animatii SF.

0 0
Delua pe 17 Septembrie 2010 16:32
Sunt cateva lucruri de spus despre acest film.
In primul rand, daca este animatie, nu inseamna ca e mai mult pentru copii. Personal, l-as adresa persoanelor 14+, poate chiar mai mult putin. Pe langa ca actiunea este greu de inteles in unele momente (mai ales daca il vezi cu subtitrari in engleza, cum l-am vazut si eu) este si in unele momente mai vulgar.
Ca animatie, ca efecte vizuale, nu-i o minunatie daca stai sa te gandesti la ce pot face americanii (sa zicem), dar pentru o tara balcanica, pot zice ca sunt chiar decente.
Actiunea este destul de ciudatica...O studenta care doreste sa-si implanteze un cip pentru a retine tot ce vede in scopul de a trisa un pic la un examen ajunge sa aiba un intreg mecanism care se dezvolta in interiorul corpului sau ("Iti trebuie un mecanic, nu un doctor") si sa aiba iluzii, acest mecanism fiind perfect pentru o masina care putea… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre Technotise - Edit i ja

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi animatie
Liste cu Technotise - Edit i ja
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells