Talk to Me

(2022)

Vorbește cu mine

Poster Talk to Me Postere Talk to Me

Sinopsis Talk to Me

Talk to Me SUB

Un grup de tineri prieteni care intră în posesia unei mâini îmbălsămate descoperă că o pot folosi pentru a invoca spirite. Noua lor distracție ia însă o turnură sinistră când unul dintre tineri merge prea departe și descătușează, fără să vrea, forțe supranaturale înspăimântătoare.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1

Caseta tehnică

AKA

  • Háblame

Produs de

Causeway Films, Talk to Me Holdings

Distribuitorul international

Bankside Films

Distribuit in Romania de

Independența Film

Țara

Australia

Box office Talk to Me

Weekend premieră (18.09.2023)
  • Loc 3
  • Spectatori 31.557
  • Încasări (RON) 447.601,00
Total
  • Spectatori 65.673
  • Încasări (RON) 1.277.361,00
  • Încasări (USD) 272.691,24

Părerea criticului

StefanDo pe 16 Septembrie 2023 13:55
Dacă vezi un singur horror anul acesta, probabil că ar trebui să fie Talk to Me
Horror-ul, gen cinematografic prin excelenţă escapist, are rareori reprezentanţi care să şi spună ceva. Ei bine, dacă vrei un horror care îţi spune ceva ar trebui să intri la Talk to Me/Vorbește cu mine, în regia australienilor Michael Philippou şi Danny Philippou, doi fraţi gemeni care au început modest, cu clipuri pe YouTube, înainte de a se transforma în cineaşti în toată regula.

În centrul poveştii este Mia (Sophie Wilde), o adolescentă încă bântuită de moartea mamei ei petrecută cu fix doi ani în urmă. Când pe internet apar mai multe clipuri bizare în care cunoscuţi ai Miei se poartă de parcă ar fi posedaţi în timp ce ating o mână îmbălsămată, fata îşi imploră cea mai bună prietenă, pe Jade (Alexandra Jensen), să meargă la o petrecere unde va putea trece prin această experienţă extremă. Şi da, Mia atinge mâna şi… citeşte

2 4

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 15 Septembrie 2023 16:21
Este un scenariu inedit, asa ca atmosfera predominanta este este tensiunea permanenta.
9 2
alex_truica pe 03 Septembrie 2023 19:35
Nu recomand acest filme numai o echipa de oameni bolnavi ar face un film ca asta, nu va pierdeti timpul cu filmul asta.
4 16
khoaja pe 11 septembrie 2023 22:02
Tu esti bolnavul. :))
bainca pe 13 septembrie 2023 23:02
este film horro , la ce te astepti ? la fluturasi si floricele . ai gresit genul daca habar nu ai ce insemana ,,horror ''
user-641e1b1ab17ba pe 29 Septembrie 2023 22:08
Să nu stați pe gânduri dacă vreți să mergeți la un film horror. Asta e varianta cea mai bună la momentul de față. Nu are un concept nemaivăzut, dar e executat foarte bine, îți captează atenția din prima scenă și nu-ți dă drumul până la final.

Recomand, și asta vine de la o persoană care nu se dă în vânt despre filmele cu posedări.

2 0
mirceathekid pe 28 Septembrie 2023 17:30
Un film bunicel nu excelează cu ceva inedit dar merită o vizionare, nota 6.
2 0
6Patronul9 pe 14 Septembrie 2023 22:39
Mihai Bendeac are o scena in filmul asta :)))
Un horror sumbru si bine facut,putin deprimant chiar. Cred ca este primul horror facut de you tuberi. Sa vedem cum iese Shelby Oaks-ul lui Stuckmann. Regia este foarte buna,actorii joaca excelent,finalul e misto dar totusi chiar nu este cel mai bun horror al anului cum se aude prin vest. Probabil publicul larg o sa-l gaseasca mai plictisitor mai ales ca acum ruleaza si comercialul the Nun 2. Nu atinge nivelul inalt al unui Evil Dead sau Hereditary dar pot spune ca e mai bun decat It Follows. Pentru fanii genului merita vizionat.
2 7
floare_de_coltz pe 14 Septembrie 2023 15:36
Alex, te cred!! E o mare diferență între thriller și horror / creapy /freakin' waist it ✌️
2 7
R_Afc pe 16 Septembrie 2023 23:54
Vorbește cu mine la ora de dirigenție
Creatorii de conținut de pe YouTube, regizor este un cuvînt pe care nu-l merită deocamdată, cei doi iutubărași australieni, nu reușesc să trezească nici cel mai mic interes sau simpatie pentru faptele periculoase ale protagoniștilor. Ultima parte durează o eternitate și cimentează locul producției în rastelul mediocrității. Un film tezist care se ia mult, mult prea în serios.

Se caută speriatura cu orice preț, totul este pus cu mîna, rîzi cu lacrimi. Este o compilație cu spurcăciuni alese. Probabil urmează partea a doua, unde vor fi prezentate decapitările realizate de grupările teroriste, iar mesajul să fie acela că nu e bine să omori.

Montajul sonor este un plus al acestei harababuri de toamnă halouinistică, ceea ce era de așteptat, la acest capitol cei doi iutubărași cu părul oxigenat se pricep. Există o mulțime de… citeşte

2 10
hitman78 pe 22 Septembrie 2023 13:40
Bunicel ca realizare dar nu vine cu nimic nou nu stiu de unde atâta entuziasm gen horror ul ultimilor ani.Malignant si Barbarian sunt cu multe clase peste acesta.
1 2
lavara_laiarna pe 23 Septembrie 2023 16:32
O mână întinsă,nu e de ajutor. .mereu .
1 4
Smrs pe 06 Ianuarie 2024 01:35
Bun
Scenariul foarte bine construit, filmul te bagă repede în priză dacă iți dai seama de ceea ce se petrece. Este un film care te bântuie puțin după ce l.ai văzut și poate de aceea unora nu le-a plăcut, dar fix asta e și ideea.
Am mai văzut câteva filme în genul ăsta.. cu personaje care văd suflete și care atacă oamenii, dar în realitate fix personajul este cel care face crimele. Foarte bine construite pe ideea de mindfuck genul asta de filme, iar finalul, subtil și bine ales, încheie filmul cu lait-motivul întregii scenografii: suflet oferit sacrificiu pentru salvarea altui suflet chinuit.

0 0
bainca pe 03 Octombrie 2023 00:48
nota 7 bun dar atat
L-am termiant de vazut .Un film in stilul ,,Truth or Dare " ca un fel de joc/distractie care i-a alte intorsaturi , seamana dar nu chiar la fel . Povestea a fost bunicica , actiunea la fel impreuna cu actori dar nu atat de intensa pe cat ma asteptam . Per total un film bun sa spunem fara pretentii de oscar cum au unii , merge vazut o data sau 2 ori .Nu este cel ma bun film dar nu este nici prost sau asa mediocru , fara asteptari , mai ales ca in ultima perioada este greu sa mai vezi un film horror bun in ziua de azi cand majoritatea se fac de duzina prost filmate si plictisitoare chiar daca povestea poate fii interesanta dar prost pusa in practica , asta are un plus in fata lor .Deci ii ofer nota 7
0 0
Dragos.87 pe 24 Decembrie 2023 21:57
Nu mi-a plăcut deloc..E superficial din cap până-n picioare, subiectul nu e dezvoltat îndeajuns încât să înțelegi mai exact ce se întâmplă, iar personajele total străine, nu au nici un pic de credibilitate..Mai are și o notă pe imdb destul de mărișoară, chiar penibil în multe scene care sunt doar la trecerea timpului.
0 1
bainca pe 03 Octombrie 2023 00:48
nota 7 bun dar atat
L-am termiant de vazut .Un film in stilul ,,Truth or Dare " ca un fel de joc/distractie care i-a alte intorsaturi , seamana dar nu chiar la fel . Povestea a fost bunicica , actiunea la fel impreuna cu actori dar nu atat de intensa pe cat ma asteptam . Per total un film bun sa spunem fara pretentii de oscar cum au unii , merge vazut o data sau 2 ori .Nu este cel ma bun film dar nu este nici prost sau asa mediocru , fara asteptari , mai ales ca in ultima perioada este greu sa mai vezi un film horror bun in ziua de azi cand majoritatea se fac de duzina prost filmate si plictisitoare chiar daca povestea poate fii interesanta dar prost pusa in practica , asta are un plus in fata lor .Deci ii ofer nota 7 .Sa va stea in gat frustrarea celui care mi-a dat deja minus
0 1
amalusa pe 05 Octombrie 2023 11:57
Nu m-a dat pe spate deloc. Nu stiu ce cauta la cinema ...destul de plictisitor,cu cateva faze mai scarry si atat. Actrita principala nesuferita.
Nota 5

0 2

Spune-ţi părerea despre Talk to Me

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells