Styx

(2019)

Styx

Poster Styx Postere Styx

Sinopsis Styx

Mai mult

Rike – 40 de ani, doctor din Europa – reprezintă modelul vestic tipic de fericire și succes. Rike este educată, încrezătoare, hotărâtă și devotată. Îi observăm zilele ca doctor la urgențe înainte să-și îndeplinească visul de o viață și să plece pe mare singură cu barca ei. Ținta ei: insula Ascension din Oceanul Atlantic. Dar vacanța visurilor sale este rapid dată peste cap când, după o furtună, ea se trezește lângă o barcă de pescuit în derivă. Aproximativ o sută…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6
Vezi pe Hbo Max
2 premii şi o nominalizare Berlin, o nominalizare Academia Europeana de Film
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

AKA

  • Hamis szelek

Produs de

Schiwago Film

Distribuitorul international

Filmladen

Țara

Germania, Austria

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
L.Gaita pe 17 Noiembrie 2019 21:26
Intr-adevar obligatoriu de vazut
Un film foarte bine făcut despre acele lucruri care chiar contează în lumea de azi. Niciun moment de plictiseală. Coloana sonoră - excepțională.
1 1
xerses pe 19 August 2019 14:24
Da, cam multa plictiseala in acest film.Nimic care sa te faca sa vibrezi.
1 1
Pac-Pac pe 16 Iulie 2020 13:40
Styx
Un film foarte fain despre cum se rastoarna un sistem de valori cladit meticulos, de-a lungul anilor petrecuti salvand oameni. Puternice aceste valori, indestructibile chiar, cam ca Gibraltarul, de unde-si porneste eroina noastra aventura. Corectitudine, implicare, curaj, vointa de a face lucrurile bine: toate se naruie ca si cum ar fi primit doar un bobarnac. De fapt viata unui om nu e chiar atat de valoroasa, daca nu-i de-al nostru. Nici macar a catorva sute. Ce conteaza, oricum ei, saracii, au ales sa traverseze Styxul, catre o moarte destul de probabila, si oricum nu-i vrea nimeni, asa ca nu conteaza.
Cred ca putem pune mesajul filmului in valoare si in viata noastra de zi cu zi. Oare nu ni se intampla sa judecam cu balante diferite, oare nu zicem foarte usor despre "ceilalti": ia mai da-i in ma-sa, treaba lor, asa le trebuie, ba inca sa fie multumiti. Si nu ma refer neaparat… citeşte

0 0
user-5d4429961f9e9 pe 04 August 2019 20:56
Rike patruzeci de ani , este medic de urgență . Pentru vacanța ei a planificat o excursie singură spre insula Ascension din Gibraltar . Abia în mijlocul Atlanticului , după câteva zile de traversare , o furtună violentă transformă călătoria într-o provocare fără precedent pentru ea !
0 1

Spune-ţi părerea despre Styx

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Styx
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells