Stitches

(2012)

Stitches

Poster Stitches Postere Stitches

Sinopsis Stitches

Stitches

Un clovn se întoarce din morți pentru a-i bântui pe cei care l-au omorât în timpul unei petreceri într-un accident supid.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Sweet_Samyra
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7

Caseta tehnică

AKA

  • Mourir de Rire

Produs de

MPI Media Group

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Signature Entertainment

Țara

Irlanda

Site oficial

Stitches

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
lapidarium pe 18 Februarie 2013 00:05
Brotherhood
Daca irlandezii au reusit sa faca un horror, ma astept ca si romanasii nostrii (cunoscatori a doar doua genuri cinematografice:drama si comedie, sa se desprinda de acestea si sa treaca la urmatorul pas, genul horror (Romania este plina de astfel de locatii, nefiind nevoie de studiourile de la Buftea)
In anul de gratie 1990, clovnul lui S.King din It reusise sa-mi dilate pupilele si sa ma inspaimante, atingandu-si scopul.Peste anii clovnul de fata este pricajit, obosit dar cu simtul umorului (intr-adevar unul caracteristic zonei).Victimele sunt niste adolescenti urati cu spume, puhavi si cu fete de retardati.
Montajul filmului este execrabil, doua faze neavand noima (clovnul acum este afara, acum il vezi fugarindu-i pe doi prin casa in aceeasi clipa, poate se teleportase!?).
Exces de mustar, ketch-up, marmelada, faina, gelatina, budinca si vopsea (aratand ca irlandezii… citeşte

6 1
Ciprian_2007_tl pe 06 Martie 2013 20:29
Un film excelent, mie mi-a placut si il recomand.Nu dau doi bani daca cineva este de acord sau nu cu mine!!
6 2
xerses pe 21 Februarie 2013 08:30
S-a cam distrat regizyorul cu acest film cand a construit unele scene mai dezgustatoare.
5 1
cosmin_kedii pe 22 Noiembrie 2013 08:36
Filme despre clovni ucigasi au devenit de mult timp un sub gen de filme independente . Atractivitatea nu este greu de explicat , clovni sunt conceputi pentru a ridica un râs , folosind masti , machiaj su un comportament ridicol . Dar cine știe ce se află sub toate această ipocrizie . Un exemplu frapant de John Gacy . Notoriu criminal în serie din america ( 1972-1978) care a ucis un procent estimat de 33 adolescenti
2 0
Hanga_Daniela pe 31 Ianuarie 2014 18:41
Nu cred ca se incadreaza in genul comedie sincer , nu m-a amuzat nimic , mai mult m-au scarbit majoritatea fazelor . I-as fi dat nota 4 , dar am tinut cont de anumite aspecte precum misterul dar si ideea .
1 0
misterx2002 pe 12 August 2013 13:35
n-a fost asa de prost filmul....m-au amuzat unele scene din film.totusi scenariul nu a fost asa de bine realizat.nota mea 5
0 0
MikkaelWolfganger pe 04 Iunie 2013 14:50
Un clovn cu prea putin umor.
Am inceput vizionarea in speranta ca Stitches ar putea fi genul acela de film uitat de lume, independent, de sorginte dubioasa, care insa sa se dovedeasc extrem de bun.Sperantele mi-au fost distruse total dupa nici o jumatate de ora de film.Nu numai ca filmul debordeaza de joc actoricesc prost(copii sunt cei mai evidenti), dar este extrem de previzibil si fara substanta.

Umorul negru si macabru la care filmul aspira este fad, fara substanta si datator de icnete somnolente.Horror-ul este prezent doar prin kill-uri, ce-i drept destul de meseriase, atat ca idee cat si ca relizare,insa sperietutile adevarate lipsesc cu desavarsire.

Ce mai e de remarcat?Imprmutul de clisee americane despre adolescenti, faptul ca tinerii din Irlanda habar n-au sa petreaca si asculta muzica de acum 30 de ani, efectele speciale(cele care vizeaza nasul clovnului si invitatia ce se duce… citeşte

0 0
AndreBlack pe 10 Aprilie 2013 22:25
Stitches
Filmul este mai mult comedie decat horror . Nu inteleg rostul acestui film : nu cred ca se poate scoate vreun ban din acest film : box-office 0 si vanzari DVD foarte slabe . Cred ca regizorul nu avea ce sa faca . Nu il recomand nici amatorilor genului .
0 0
Madalina.andra92 pe 05 Martie 2014 17:05
oare sunt singura careia i se pare o caterinca de film si o pierdere de timp????
0 5

Spune-ţi părerea despre Stitches

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Stitches
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells