Space Station 76

(2014)

Stația spațială

Poster Space Station 76 Poster Space Station 76

Sinopsis Space Station 76

Mai mult

Space Station 76 reprezintă debutul regizoral al actorului Jack Plotnick și este o comedie neagră a cărei acțiune e plasată în viitor. Scenariul filmului a fost conceput inițial ca piesă de teatru.

Jessica Marlowe sosește pe Omega 76, unde va fi secundul căpitanului Glenn Terry, un bărbat arogant ce nu suportă să primească îndrumări de la oamenii echipajului său. Chiar din prima zi, Jessica face cunoștință cu Sunshine, fetița mecanicului de pe…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: margott
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.9

Caseta tehnică

Produs de

Rival Pictures

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Site oficial

Space Station 76

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
daniel_timariu pe 19 Ianuarie 2015 21:44
Filmul este o satiră socială pusă într-un cadru SF cu decoruri de anii 1970
Un film regizat de Jack Plotnick în stilul anilor 1970. Haine, arhitectură, preocupări, muzică chiar și prejudecățile sociale. Filmul este o comedie neagră și o satiră socială, totul într-un cadrul SF. Regizorul a fost influențat de filmele The Ice Storm (1997), 2001: A Space Odyssey (1968), Space: 1999 și de multe altele.

Filmul începe cu un mic monolog al locotenentului Jessica Marlowe (Liv Tyler) care se îndreaptă într-o mică navetă spre stația 76, o stație de alimentare. Ea se declară fascinată de asteroizi și de starea lor de echilibru. Însă, ca într-o parabolă creată pentru a ne zdruncina încrederea în perfecțiune, o bucată de gheață intră în grupul de asteroizi fărămițându-i. Similar, intrarea lui Jessica în stație va distruge fragilul echilibru existent între membrii echipajului.

Scenele curg una după alta… citeşte

3 0
dido pe 04 Decembrie 2014 20:55
Framantari...
Mie mi-a placut,Titulatura de sf e doar asa,mai mult un pretext,de fapt este o dramedie despre destinul catorva oameni din echipajul statiei spatiale,despre problemele de alienare care apar atunci cand se petrece mult timp intr-un spatiu limitat si despre dragoste...Foarte placuta reintalnirea cu Liv Tyler!Recomand!
Nota de pe IMDB este nedrept de mica,inseamna ca multi nu au inteles mesajul filmului...

2 0
EUGEN.VIDEO pe 29 Noiembrie 2014 21:30
...
Wow! 3 cu felicitari!............................................
1 3

Spune-ţi părerea despre Space Station 76

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells