Skeleton Lake

(2012)

Poster Skeleton Lake Poster Skeleton Lake

Sinopsis Skeleton Lake

Mai mult

Șase hoți nemiloși de bănci întâlnesc, în timp ce fugeau de poliție de la locul spargerii, pe cineva mult mai nemilos decât ei.

Atunci când constată că retragerea lor este stopată de dispariția vehicolului cu care trebuia să fuga, ei devind blocați într-o pădure, un loc sinistru unde-și avea locul un veteran de război din Vietnam, Hugh Lambe, blonav mintal, în a cărui accepțiune războiul nu se terminase. Considerând că pădurea este…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: krystall
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.2

Caseta tehnică

Țara

Canada

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alex_il_fenomeno pe 18 Decembrie 2012 12:59
a fost un film asa si asa, avand lucruri bune si mai putin bune. daca inceputul este "exploziv" la propriu, ceea ce urmeaza dupa scade in intensitate pentru ca lucrurile sa fie puse bine la punct, iar surpriza, cea care avea sa declanseze intreaga actiune, a fost pozitionata destul de bine, pastrand si ceva suspans pana ca totul sa se lumineze si sa inceapa lupta pentru supravietuire. daca distributia nu avea cine stie ce renume, nu am nimic sa le reprosez actorilor, reusind personaje destul de expresive. cred ca merita urmarit in lipsa de altceva, dar fara cine stie ce pretentii.
0 0
tony_mondyalu pe 01 Aprilie 2012 00:33
destul de bun filmul si destul de interesanta povestea insa in unele ocazii e de un SF exagerat....odata este schiop....dupa 5 min trece k o fantoma pe langa etc etc
0 0
mike11 pe 22 Februarie 2012 18:11
...asa si-asa
Un film de la care nu ma asteptam la multe, intr-adevar nu impresioneaza cu nimic, dar se incadreaza in categoria filmelor cu care merita sa iti pierzi vremea intr-o dupa masa plictisitoare!
0 0
cosmin_kedii pe 27 Noiembrie 2013 08:33
un Thriller foarte ieftin , cu o poveste simpla____________________
0 2

Spune-ţi părerea despre Skeleton Lake

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
jinglebells