Unul dintre cele mai infricosatoare filme vazute de mine, povestea e interesanta/captivanta, filmul are multe faze horror care m-au speriat si m-au facut sa-mi vina sa strang perna in brate.. daca vrei sa te sperii trebuie sa te uiti noaptea, desi eu cred ca ma sperii si ziua de la el... :))) dupa vizionarea acestui film am tras concluzia ca asiaticii stiu sa faca filme horror.
Excelent film!NU recomand acest film celor cu probleme cardiace:)!!
L-am vazut acum 2 ani si m-a marcat!Dupa parerea mea japonezii sunt cei mai priceputi in domeniul horror!Mereu exista o logica in filmele lor!Te pune pe ganduri acest film si cred k fiecare din noi am avea ce invata din el...toate greselile care le facem de-alungul vietii le ducem in spate!
Un horror foarte bun, unul dintre cele mai bune. Suspansul este prezent inca de la inceputul filmului, iar sfarsitul este surprinzator. Este mult mai reusit decat copia sa din 2008 cu acelasi nume. Se pare ca japonezii au imaginatie mai buna pentru filme horror decat americanii care nu stiu decat sa copieze filmele. Pentru povestea originala nu pot da decat nota 10/10.
Sincer, mi s'a parut genial :) De cand eram ff mica mi'au placut filmele horror si sunt cat de cat obisnuita cu fazele "spooky" dar filmul asta mi s'a parut ff tare. Suspansul te provoca mereu s aflii mai mult, sa vezi ce urmeaza sa se intample. Plus ca cn s'ar fi asteptat la finalul asta ?? Nu cred ca e tocmai placut s aflii cu ajutorul unor fotografii ca o fantoma sta pe umerii tai ;) Te'ar planica si te'ar face sa'ti pierzi mintile. Din nou, asiaticii dau dovada de originalitate si stil cand vn vorba de horror'uri reusite :)
Suntem mulţi care am văzut Martyrs! (mă bucură asta, de când l-am văzut, e unul din filmele mele preferate. Extrem, extrem de percutant, dar trebuie văzut până la capăt, până la "the very last second"!). MarutzzaEmoKid, poate nu l-ai văzut până la FINAL, pt. că până acolo pare plin de toate clişeele horror, ... dar totuşi, e cu totul ALTCEVA! Ar trebui să şi-l ofere fiecare muritor de pe planetă
Pentru toţi cei care apreciază poveştile cu fantome, fotografiile în care apar cei de pe tărâmul celălalt şi spiritele care nu-şi găsesc odihnă, acest film este alegerea ideală. Mai mult un thriller cu accente horror, pelicula în variantă asiatică surprinde şi printr-o doză de romantism şi sensibilitate, chiar dacă momentele (şi sunetele) înfricoşătoare nu lipsesc. Finalul este unul remarcabil, plin de tensiune. PS. Dacă reuşiţi să treceţi cu bine peste ”trezirea” lui Natre din dormitor, înseamnă că a venit momentul să căutaţi pe net cele mai veridice fotografii cu spirite... (eu am deja vreo 6 foarte bune) :D.
pot sa zic ca a fost filmul care m-a speriat cel mai mult :)nu-mi pot scoate din cap imaginea "tipei" care cobora cu capul in jos pe scara. daca stiti altul mai scary...astept raspuns
Un horror destul de bine facut, dar cu prea putine faze care sa te sperie cu adevarat. Iar ritmul de desfasurare a actiunii e destul de lent. Finalul neasteptat si interesant, mi-a placut.
Interesant filmul,mi-a placut desi ma asteptam la ceva mai infricosator.
Un fel de Grudge,dar mult mai reusit!
Si apropo,tipa aceea de ii bantuia pe aia,si moarta si vie e oribila.
OK, rehash-eaza teme, motive si clisee din cinema-ul asiatic comercial care a cunoscut un "boom" de la Ringu incoace. Dar e bine filmat, corect jucat si cu unul din cele mai surprinzatoare finaluri din cinematograful de gen. Pentru cat si-a propus, filmul e eficient. Adica, sperie bine. Brr, da' urata mai era aia... daca se straduiau si tot nu gaseau una mai spooky decat ea!
Cel mai tare horror, cu o coloana sonora care te tine in suspans si cu o actiune foarte infricosatoare.Ii dau doar nota 8 pentru ca nu-mi plac filmele horror.
cel mai bun horror pe care l.am vazut vreodata..cateodata knd ma mai uit la acest gen de filme imi amintesc de shutter..mam speriat k naiba uneori mai stau la pc pana dimineata k sa vad lumina pe fereastra si sa pot adormi..trust me ;)
Unul din cele mai bune filme horror pe care le-am vazut, bine ca n-am facut infarct in puii mei. Se pricep asiaticii, i-as fi dat un 9 fara probleme daca si finalul era pe masura.
nu ma asteptam la mare lucru din partea filmului astuia.
de obicei toate filmele horror japoneze/chineze nu-mi plac.
lung si plictisitor,cu efecte foarte slabe dar actori buni(recunosc).
Sincer,sunt dezamagit de acest film!Dupa ce am citit parerile de la acest film,chiar am crezut ca o sa fie un film care ma va speria de moarte...Din contra,nu prea m-a speriat,doar spre final...
Singurul film care m-a terifiat. M-au impresionat foarte mult cu acest horror thailandez. Asiaticii spre deosebire de americani se pricep de minune la acest gen.
vreti film de groaza? pai nu stiu altu mai bun ca asta. Stiti ce e ciudat prima data cand il vezi crezi ca nu se mai gata filmul dar a doua oara te cam plictisesti incercati, e si acum ma tem de aia
unul dintre cele mai bune filme horror , care vine tocmai de la japonezi ! subiectul este atat de bine construit , incat la orice pas te surprinde cu ceva nou ! pentru un efect complet trebuie vizionat seara !
pe japonezi nu-i intrece nimeni la capitolul filme horror.dovada consta si in ideea acestul film foarte reusit.
remake-ul din 2008 nu se ridica nici macar pe jumatate la nivelul originalului.
apoi intradevar ca nu poti lasa trecutul in urma si in cazul lui chiar al putea spune ca il URMARESTe, mi.e una mi.a placut filmul, nu a fost prea horror dar mi.a placut ideea filmului.
foarte putine filme mau horror mau speriat dar acesta ma speriat rau de tot. e mult mai bun decat cel din 2008.cel mai terifiant a fost sfarsitul tragic.multi zic ca ei sun in japonia si ca e varianta japoneza dar nu e, la inmormantarea lui Natre slujba o faceau niste budisti, deci sunt undeva prin Thailanda, cred ( corectatima daca gresesc)
filmul e interesant.. dar sincer eu nu m am speriat deloc. desi eu ma sperii chiar si de umbra mea..mi e greu sa ma uit la un film horror..mai ales daca e cu fantome.dar la asta m am uitat fara sa mi tresare inima... Aici, fazele care te pot speria au fost putine si.. aparea aia, dupa care mai asteptai ceva timp sa apara.. vad k toata lumea s a speriat.. oricum..filmul e bun!:)
șașiii asiatici sunt horror, oricum, pentru cei cu ochii nemigdalați, despre care ei spun că-s bovini, dară-mi-te cu dîre de ketchup din gură și ochi...
Un horror foarte bun plin de suspans foarte sinistru și macabru.Finalul chiar m-a impresionat a abordat o temă psihologică:accidentul, kilogramele în plus,durerea de gât.
Merită văzut!
un film bun dar pe langa the ring e un pisoi. cred ca din ring sa inspirat shutter macar un pic la idea cu fantoma care apare in poza. am ramas masca la sfarsit cand am vazut ce era cu durerea de gat a barbatului.
foarte bun
Not so special
Un fel de Grudge,dar mult mai reusit!
Si apropo,tipa aceea de ii bantuia pe aia,si moarta si vie e oribila.
radu1711
Creepy
Da
Cap de afis
Recomand
Nu...
de obicei toate filmele horror japoneze/chineze nu-mi plac.
lung si plictisitor,cu efecte foarte slabe dar actori buni(recunosc).
Dezamagitor!
Bun
remake-ul din 2008 nu se ridica nici macar pe jumatate la nivelul originalului.
Nu va uitati la varianta americana
Merită văzut!