Shindisi

(2019)

Shindisi

Poster Shindisi Poster Shindisi

Sinopsis Shindisi

Mai mult

Povestea filmului se bazează pe evenimente reale, care au avut loc în timpul intervenției militare ruse în Georgia, în 2008. Shindisi e numele unui sat aflat aproape de Tbilisi. E locul unde forțele ruse au luat cu asalt armata georgiană, după ce fusese promis un coridor de pace. În Shindisi, forțele ruse nu au respectat coridorul umanitar datorită căruia răniții puteau fi ajutați și cei uciși puteau fi îngropați cu respect. Rușii nu au respectat regulile și au deschis focul.…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3
Vezi pe Hbo Max

Caseta tehnică

Produs de

20 Steps Productions

Țara

Georgia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
gbanescu pe 01 Iunie 2022 23:19
Nelegiurile rusilor
Nu demult, am vazut “The Search” (bun film) – nelegiurile rusilor in Cecenia.
Mai de curand, am vazut “Shindisi” (la fel de bun) – nelegiurile rusilor in Georgia.
Acum pot sa vad in direct la TV, in fiecare zi (dar nu ma mai uit) “operatiunea militara speciala” a lui Putin – nelegiurile rusilor in Ucraina.
Parca e o trilogie. Doar ca, daca te uiti putin in istorie, nu e doar o trilogie. Pe unde au trecut rusii a ramas prapad. Bunicii si strabunicii nostri au simtit-o pe pielea lor.

1 0
user-5c9f8c2e87074 pe 20 Septembrie 2021 01:46
F inspirat redata teribila încleștare armata ruso-georgiana. Secvente de un zguduitor dramatism. De asemenea montajul f bun cu studiul atent al fizionomiilor personajelor. Știam de ipocrizia ,grosolania și cruzimea comandanților militari rusi nu e decât o confirmare. Muzica solemnă ca un imn religios. Poate învață și preoții noștri de la colegii lor georgieni ce înseamnă sacrificiul!!!!!
0 0
lili22 pe 10 Martie 2021 22:38
Finalul filmului e foarte bun.Nota de pe Imdb e exagerata.Filmul e inspirat din evenimente traite in timpul razboiului de catre locuitorii satului Shindisi.
0 0
ioana1007 pe 19 Ianuarie 2021 18:44
Foarte bun. Drama despre ororile razboiului din 2008, cind rusii au ocupat 20% din teritoriul Georgiei
0 0

Spune-ţi părerea despre Shindisi

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells