Seeds of Destruction

(2011)

Semințele distrugerii

Poster Seeds of Destruction Postere Seeds of Destruction

Sinopsis Seeds of Destruction

Militantii pentru mediu Kate (Luisa D’Oliveira) si Joe (Jesse Moss) sunt martorii unui dezastru ecologic pe care il si filmeaza. Cu ajutorul expertului in plante Jocelyn Snow, agentul guvernamental Jack Taylor descopera ca sursa dezastrului ecologic este fostul ei coleg, Frame Marcos. Sub amenintarea unui tsunami de proportii care ar putea fi declansat de uriasa radacina antica, Jack, Jocelyn, Joe si Kate revin la locul unde a inceput totul, cu speranta ca Jocelyn poate opri evolutia plantei.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 3.6

Caseta tehnică

AKA

  • The Terror Beneath

Produs de

Eden Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Syfy Universal

Țara

Canada

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 17 August 2014 15:52
Mutaţia genetică a unei plante provenite din Grădina Edenului
Alungat din rai, Adam a luat cu el o sămânţă de plantă din Grădina Edenului pe care intenţiona să o planteze pentru a recrea Paradisul pe Pământ. Planul a eşuat, iar după Potopul din timpul lui Noe sămânţa a dispărut. Studiind textele biblice şi manuscrisele de la Marea Moartă un savant nebun descoperă sămânţa şi vrea să o planteze în sol. Un angajat o fură şi vrea să o vândă, dar sămânţa cade pe un teren poluat şi dă naştere unei plante care se extinde foarte repede, riscând să distrugă întreg pământul. Aceasta este baza de pornire a filmului şi de-aici începe o luptă contra cronometru pentru a salva frumoasa noastră planetă.

"Seeds of Destruction" este un nou film apocaliptic, realizat cu buget redus, cu efecte vizuale ieftine şi cu interpretări slabe. Nu este atât de tâmpit ca filmele realizate de Asylum, dar nici nu se… citeşte

3 0

Spune-ţi părerea despre Seeds of Destruction

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells