Sarah's Choice

(2009)

Sarah's Choice

Poster Sarah's Choice Poster Sarah's Choice

Sinopsis Sarah's Choice

Mai mult
Sarahs Choice

Sarah Collins este pe punctul de a fi promovata intr-o functie de raspundere bine remunerata atunci cand afla cu stupoare ca este insarcinata. Fiind nascuta intr-o familie crestina, pentru Sarah posibilitatea unui avort sau adoptiei sunt de neconceput pentru mama si sora ei. Insa tanara Sarah nu este casatorita cu partenerul ei de viata. Sarah se afla intr-o dilema deoarece, daca pastreaza bebelusul, trebuie sa renunte la promovare in favoarea colegului ei Thad si sa castige totodata suficient de multi…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Vegetarian
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 5.0

Caseta tehnică

Produs de

Pure Flix Entertainment

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Pure Flix Entertainment

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 20 Martie 2014 20:02
Alegerea Sarei
Sarah Collins este pe punctul de a fi promovata intr-o functie de raspundere bine remunerata atunci cand afla cu stupoare ca este insarcinata. Fiind nascuta intr-o familie crestina, pentru Sarah posibilitatea unui avort sau adoptiei sunt de neconceput pentru mama si sora ei. Insa tanara Sarah nu este casatorita partenerul ei de viata Matt Evans. Sarah se afla intr-o dilema deoarece, daca pastreaza bebelusul, trebuie sa renunte la promovare in favoarea colegului ei Thad si sa castige totodata suficient de multi bani pentru a-si putea intretine copilul, iar daca decide sa faca o intrerupere de sarcina, trebuie sa infrunte dezaprobarea mamei si a surorii sale Denise si sa isi linisteasca propria constiinta. Ce va alege Sarah?

Acest film a fost difuzat online la Alfa Omega in 20 martie 2014 . Putine filme sunt difuzate pe net , si reluate gratis de catre televiziuni ..

0 0

Spune-ţi părerea despre Sarah's Choice

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells