Rózyczka

(2010)

Trandafirașul

Poster Rózyczka Postere Rózyczka

Sinopsis Rózyczka

Mai mult
Rozyczka

Forțat de superiori să-l discrediteze pe intelectualul Warczewski, un profesor și un respectat scriitor bănuit a fi un "zionist sub acoperire", durul colonel de securitate Rozek o convinge pe frumoasa dar naiva sa iubită, Kamila, să se insinueze în viața respectabilului bărbat mai în vârstă. Nu prea convinsă că ar trebui să servească comunismul dar doritoare să-i facă pe plac iubitului ei, Kamila acceptă misiunea, scriind rapoarte sub numele de "Trandafirașul". Plăcerile…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.0

Caseta tehnică

AKA

  • Little Rose

Produs de

Monolith Films

Tip Ecran

normal

Țara

Polonia

Site oficial

Rózyczka

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
wildinthecountry pe 23 Septembrie 2013 08:49
X
Un film polonez foarte bun vazut la recomandarea lui cosmin
Actiunea filmului este plasata in perioada 1967-1968 , dar te prinde rapid filmul... te captiveaza. Interesant cum este abordata mentalitatea comunista , cum oricine din afara partidului reprezenta o amenintare, in special daca erai evreu .
Mi - a placut in film cum este reprezentata tranzitia personajului principal (o adevarata Mata Hari ) de la o femeie simpla, necizelata, imbracata usor vulgar la o femeie sofisticata , inclinata spre literatura
Superba Actrita din rolul principal joaca convingator emanand o paleta diversa de stari si emotii
Sper sa o mai vad si in alte productii

2 1
andreisri pe 07 Mai 2012 16:25
Andreisri
superb filmul luat-il si uitati-va la el cu incredere.
2 2
cosmin742000 pe 15 Aprilie 2013 00:03
O capodopera poloneza , un film extraordinar , un joc actoricesc impecabil., Unul din putinele filme la care nu am derulat peste scenele de sex si nuditate ( e drept foarte scurte ), savurand fiecare moment Pana acum eu tot nu am vazut vreun film polonez prost , si am vazut in jur de 200, toate de minim 9 ,Nu ma indoiesc ca exista si filme poloneze proaste , mai ales noi , insa am stiut sa fac bine selectia.
2 4
eduard_stratan pe 22 noiembrie 2023 13:56
Cosmine,ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!
stricted pe 24 Ianuarie 2016 01:30
Un film puternic. Un film bun ce merita vazut ! .
1 0
joydownson pe 07 Mai 2012 17:40
"durul colonel de securitate Rozek" era de fapt un .... Rosen :)))
1 2
Smrs pe 03 Martie 2024 19:21
Bun
Toate regimurile dictatoriale, fie că vorbim de comuniști, naziști sau fasciști, au născut cele mai frumoase poveșri din istorie, fie că vorbim de evenimente istorice, conflicte diplomatice sau amoruri interzise. Acest film o confirmă, chiar dacă n.aș spune că e tocmai o capodoperă. Însă atinge fiecare emoție și e interesant să vedem ce ușor se concerta un dosar de condamnare împotriva cuiva, dacă cineva de incredere care hotărăște să coopereze cu Securitatea mințea despre tine.
0 0
lili22 pe 10 Septembrie 2018 13:26
Un film bun, bine jucat.Regizorul putea fi mai inspirat .Cu toate ideile valoroase pe care nu i le contest, nu se poate vorbi despre acest film ca despre o capodopera.
0 0

Spune-ţi părerea despre Rózyczka

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells