Dolunay

(2017) - Serial TV

Dulce-amarui

Poster Dolunay Poster Dolunay

Sinopsis Dolunay

Mai mult

Ferit (Can Yaman) este un afacerist de succes, dar cu un caracter insuportabil. In fiecare zi ii vine cate un bucatar profesionist sa-i gateasca, dar niciodata nu este multumit. Nazli (Ozge Gurel) este o tanara ce urmeaza cursuri de gastronomie si are nevoie de un job. Asa ajunge sa-i gatesca lui Ferit. Acestia par incompatibili la inceput, dar pe parcurs ajung sa se indragosteasca unul de altul. Povestea se complica din cauza surorii lui Nazli, Asuman, o fire problematica, ce-i ajuta pe dusmanii lui…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Melegim
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.0
Can Yaman Can Yaman  Ferit (unknown episodes) Hakan Kurtas Hakan Kurtas  Deniz (13 episodes, 2017) Ozge Gurel Ozge Gurel Nazli
Necip Memili Necip Memili  Hakan (13 episodes, 2017) Oznur Serçeler Oznur Serçeler  Fatos (13 episodes, 2017) Balamir Emren Balamir Emren  Engin (13 episodes, 2017)
Türkü Turan Türkü Turan  Alya (13 episodes, 2017) Alihan Türkdemir Alihan Türkdemir  Bulut (13 episodes, 2017) Ilayda Akdogan Ilayda Akdogan  Asuman (13 episodes, 2017)
Vezi toata distributia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
user-5dbf374d0ec1d pe 08 August 2021 16:48
Serialul s-a terminat ?
Nimeni nu spine nimic....ce să înțeleg, era aşa greu ca în programul PRO2 în dreptul serialului de sâmbătă să fie trecul SFĀRŞITUL SERIALULUI ?!?

0 0
floz pe 07 Octombrie 2018 00:59
Un film bun, dar se transmit citeva mesaje gresite.Iubireta de sora e una ,iubrea de sot e alta.Daca toti care avem frati sau surori care fac greseli singura solutie e sa divorttam? Asta in cazul filmului e ca de fiecare data isi iubea mai mult sora decit barbatul.(daca scoatem ultimele minute din film nu ma convins deloc iubirea ei fata de el.) O alta mare greseala e sensul de prieten acordat altui barbat, adica f. multa atentie, lasindu-i impresia ca- l iubeste.Scenariu incepind cu ep.16 ar fi fost pentru mine cu totul altul.(Deniz si Nazli meritau o alta lectie)
0 0
floz pe 7 octombrie 2018 02:15
Am uitat un lucru domnilor scenaristi ,intre un idiot si un print romantic cum ii considera personajul feminin a ales idiotul.Nu stiu de ce dar fetele prefera printii si romantici pe deasupra.Oare de ce a facut asta?
Melegim pe 07 Februarie 2018 14:57
Superb!!
Un film ce merita vazut! Abia astept sa apara la TV. Actorii super frumosi si povestea este interesanta.
0 0

Spune-ţi părerea despre Dolunay

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells