Roman

(2006)

Roman

Poster Roman Poster Roman

Sinopsis Roman

Roman, fire singuratică și temătoare, este îndrăgostit de o vecină. Dar, din greșeală, Roman o ucide. El încearcă să-și ascundă fapta, dar, speriat de noua lui vecină, excentrica Eva, care e îndrăgostită de el, Roman pierde tot mai mult controlul faptelor sale.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Vegetarian
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.4
Kristen Bell Kristen Bell fata / Isis Angela Bettis Angela Bettis Elixer Bluff Acting Troup James Duval James Duval Goth Dude
Eddie Steeples Eddie Steeples Detectiv Lucky McKee Lucky McKee Roman Chris Sivertson Chris Sivertson Lanky Worker
Nectar Rose Nectar Rose Eva/Dream Girl Kevin Ford Kevin Ford Lunch Room Worker Adam Gierasch Adam Gierasch Boyd
Vezi toata distributia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
into_the_labyrinth pe 30 Septembrie 2013 01:29
Un film bizar, cutremurător, mai complicat şi mai apăsător decât lasă să se întrevadă la început, Roman spune povestea morbidă a unui individ excentric, care ucide fără să vrea o fată de care era îndrăgostit. Apoi, cu acest spectru al vinovăţiei urmărindu-l peste tot, cunoaşte pe altcineva - o fată atrăgătoare, dar care avea o fascinaţie aparte pentru moarte. Eroul, care nu este în întregime un om obişnuit, dar nici un om nebun (ci mai curând un simbol al inadaptării la mediu) nu ştie exact cum să procedeze, până la sfârşitul cumplit care îl va bulversa total. Un film ieşit din tipare, cu câteva minusuri, dar şi destule plusuri, şi cu o replică genială ce va suscita cu siguranţă multe discuţii: ”Frumuseţea morţii constă în puritatea ei”.PS. O peliculă aparte, şocantă, ceea ce nu mă miră, întrucât este implicat şi numele lui… citeşte
1 0
Vegetarian pe 30 Septembrie 2013 00:04
Roman, fire singuratică şi temătoare este îndrăgostit de o vecină. Dar, din greşeală, Roman o ucide. El încearcă să-şi ascundă fapta, dar, speriat de noua lui vecină, excentrica Eva, care e îndrăgostită de el, Roman pierde tot mai mult controlul faptelor sale.

Case , apartamente - Probleme , solutii : un tanar isi ucide intrun ap inkiriat iubita invitat . A uciso prin asfixiere pt ca a refuzat sa ramana peste noapte si tipa sa fie lasata sa iee din ap ..apoi in loc sa keme salvarea o baga in gheata , o pupa in fiecare seara , apoi o taie bucatele si o duce pe malul unor rauri ..

0 0

Spune-ţi părerea despre Roman

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells