Renaissance

(2006)

Renaissance

Poster Renaissance Postere Renaissance

Sinopsis Renaissance

Mai mult
Renaissance

Paris, anul 2054. Ilona Tasuiev, o tânără cercetătoare este victima unei răpiri violente. Toate încercările de a o găsi eșuează. Avalon, compania multinațională pentru care lucreaza Ilona, încearcă să o găsească cu orice preț și îi cere ofițerului Bartholomew Karas (Daniel Craig), specialist în recuperarea ostaticilor, și în același timp un foarte controversat polițist, să preia cazul.

Karas descoperă o legătură între Ilona și omul de știința Jonas Muller (Ian Holm) și o cunoaște pe…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: deedha
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6
Romola Garai Romola Garai Ilona Tasuiev (voce) Jonathan Pryce Jonathan Pryce Paul Dellenbach (voce) Ian Holm Ian Holm Jonas Muller (voce)
Daniel Craig Daniel Craig Barthélémy Karas (voce) Catherine McCormack Catherine McCormack Bislane Tasuiev (voce) Daniel Plier Daniel Plier Montoya (voce)
Kevork Malikyan Kevork Malikyan Nusrat Farfella (voce) Marco Lorenzini Marco Lorenzini Muller (voce) Julian Nest Julian Nest (voce)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Onyx Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

A-Film Distribution

Țara

Franta

Site oficial

Renaissance
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
morfil pe 09 Ianuarie 2011 08:34
Iubesc animatiile bizare plasate intr-un viitor al degradarii totale!
Animatia este total in afara mainstreamului Pixar, noile efecte sunt superbe. Plus ca viitorul degradant al omenirii, unde corporatiile fac legea si tehnologia devine orice altceva decat ceea ce ar trebui: o cale de a sluji umanitatii, adauga o nota sublima acestui film.

Alte filme de acelasi gen: A Scanner Darkly, Immortel (ad vitam)

2 0
Kalrak pe 19 Noiembrie 2010 21:50
Mai mult decat desene animate
Este daca pot sa spun asa un film animat, se merita vazut pentru mica si imprevizibla sa poveste, nu esteun sin city asa cum l-au numit unii, daca daca vrei sa pui pe cineva in tema cu ce urmeaza sa vada, poti sa le compari, o singura chestie cred ca este cel mai exagerat viitor imaginat vreodata, holo-bibelouri I mean WTF HOLO-BIBELOURI, nu mileuri nu am vazut ...
1 0
hungry_for_movies pe 07 Ianuarie 2011 22:26
Intr-adevar la nivel de plot nu e un sin city, dar la nivel senzorial ( ca asta e primul lucru care ne acapareaza atentia in orice domeniu, si anume cum arata) seamana foarte mult cu sin city. Parerea mea e ca se doreste o recreere a partilor dark\twisty din sin city (si apropo, asta e singurul lucru bun din sin city) cu ajutorul vizualului si anume supralicitarea cromaticii reci, taioase (sau mai bine zis non-cromaticii). Filmul este greoi si imi da senzatia de ieftin, si nu este salvat nici chiar de prezenta lui daniel craig care parerea mea e ca nu face decat sa-si strice imaginea acceptand un rol intr-un film de mana a doua...
0 0

Spune-ţi părerea despre Renaissance

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Renaissance
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells