Remember the Night

(1940)

Remember the Night 

Poster Remember the Night Postere Remember the Night
  • Durata

    94 minute
  • Rating

Sinopsis Remember the Night

Acest film nu are sinopsis.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.6

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mihaelatb pe 01 Decembrie 2021 10:15
Spoiler!
Un film de Craciun mai nonconformist, deoarece sfarsitul nu este unul obisnuit in aceste cazuri. Pentru ca ea este o infractoare, frumoasa si cam proasta ( caci altfel nu am cum sa calific o persoana care fura un lucru si la 500 de m se duce sa vanda lucrul furat intr-un alt magazin de acelasi tip, fara sa se gandeasca ca propietarul primului magazin va instiinta toate magazinele de acest fel, de furt si ca inevitabil, din solidaritate de breasla, va fi denuntata). Pentru ca el este un procuror pus sa apere legile si sa-i condamne pe infractori. Pentru ca ea i-a facut o promisiune mamei lui. Pentru ca el a muncit din greu sa ajunga unde a ajuns si nu-si poate ruina viata cu o iubire nepotrivita. Pentru ca filmul prezinta viata, care nu este, in cele mai multe cazuri, cu Happy end. Nota 8 tocmai ca nu este basm ci este realitate!
0 0
El_KaPpa pe 19 Mai 2020 21:32
6,9/10
Toata forta acestui clasic consta in placerea de a urmari la treaba carismaticul cuplu Stanwyck-MacMurray. Jocul celor doi efectiv te atrage in poveste si iti ofera multe momente placute care ne aduc aminte de ce iubim filmele.
Pe de alta parte, scenariul lui Preston Sturges este unul specific multor filme de acest gen ale perioadei, adica simplist si naiv in exprimare, cu o finalizare grabita si stupid de moralizatoare.
Un film de vazut, de placut, dar nu neaparat de retinut.

0 0

Spune-ţi părerea despre Remember the Night

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells