Red, White and Blue

(2010)

Red, White and Blue

Poster Red, White and Blue Postere Red, White and Blue

Sinopsis Red, White and Blue

Erica este o femeie rece și fără sentimente care nu se gândește prea mult înainte de a intra în patul unui bărbat. Atunci când primește un loc de munca într-un magazin în Austin, ea descoperă bunătatea, dar și partea întunecată a unor necunoscuți.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: robbiex2
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3

Caseta tehnică

Produs de

Rumleyvision

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Trinity Filmed Entertainment

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mvpsebi pe 27 Iulie 2011 17:05
Subiectul e baza aici, dramatic, explicit si realist in buna masura, cu caractere bine definite. D'avea si niste actori mai "la locului" iesea bomba filmul. Nu zic ca mi'a placut nu stiu cat de mult, dar de apreciat, merita. Daca prima jumatate e cam lenta, mai ales in a doua lucrurile devin foarte interesante, "revenge" gen. E ceva mai diferit fata de chilipirul comercial ce apare in aste vremuri.
2 0
TehParadoxFaN pe 13 Iulie 2011 02:06
film super pentru unul cu buget redus ,fara multe dialoguri ,actiune pe masura, final belea. unul dintre filmele bune pe care le-am vazut in ultima perioada , il recomand !
1 0
MarySunshine pe 31 Octombrie 2013 20:46
Suntem oare în stare să răzbunăm asasinarea celor dragi? Se pare că da.
Cel mai tare m-a șocat scena când Nate i-a tăiat capul de jur împrejur lui Franki iar apoi a început să-i dezlipească pielea de pe mușchii de pe spate...
Nu o să uit prea curând imaginilea alea!
Per ansamblu, un film care te duce în eroare în majoritatea timpului.... Restul... Mi-a lăsat un gust amar!

0 0
cl24 pe 30 Iunie 2012 23:08
Un film in care razbunarea este pe prim plan, desi la inceput, evolutia pe alocuri plictisitoare a filmului, ne induce in eroare.
0 0
ValentinaV pe 28 August 2016 00:54
Un film gore,bolnav ,educatic pt criminalii in serie, pentru psihopati. Un film in care un psihopat se razbuna pe un tip, pentru ca o tarfa in adevaratul sens al cuvantului l-a infestat pe tipul acela cu hiv. Tipul infestat vrea sa se razbune pe tarfa, iar psihopatul vrea sa o gaseasca pe tarfa, pt ca o iubeste.... si vrea sa se razbune pe cel care a rapit-o. dar e un film bolnav, car in final arata ca nu era necesar atata violenta, pentru ca what is done, is done. nu poti intoarce timpul inapoi.

Nu recomand acest film, ideea lui de baza se gaseste si in filmul The Departed si e mult mai acceptabil filmul decat acesta. acela nu e gore

0 1

Spune-ţi părerea despre Red, White and Blue

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Red, White and Blue
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells