Prey

(2022)

Prey

Poster Prey Postere Prey

Sinopsis Prey

Mai mult
Prey trl

Dacă un Predator obișnuit să vâneze din plăcere alege să vină pe pământ pentru acest sport sângeros? Dar dacă, odată ajuns pe Pământ, acest extraterestru aproape invincibil, cu un arsenal de arme extrem de evoluate, va avea un oponent neașteptat și, chiar, improbabil... în persoana unei fete?
Acțiunea este plasată cu 300 de ani în urmă, în comunitatea comanșă, acolo unde tânăra Naru, crescută în umbra legendarilor luptători din Marile Câmpii Centrale, ajunge să dea dovadă de curaj și…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1
Vezi pe Disney+
Se difuzează la TV.
PRO TV
Duminică, 03 Nov 22:30
PRO TV HD
Duminică, 03 Nov 22:30

Caseta tehnică

AKA

  • Skull
  • Predator

Produs de

20th Century Studios

Distribuitorul international

Hulu, Disney+

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
hitman78 pe 05 August 2022 21:29
Dintre toate filmele cu Predator asta este de departe cel mai prost.In primul rand si-au batut joc chiar de Predator transformandu-l într-un personaj de desen animat cum arata Predatorul jucat magistral de Kevin Peter Hall in primele doua filme si cum arată caricatura asta te pisi pe tine de ras.Nimic realist in filmul asta plin de CGI prost si actori de mana a șaptea.Si tot bullshitul asta cu comansii atata de in your face ca te apuca greața.
14 16
user-5bf412653c9c0 pe 06 August 2022 11:51
Daa,fain film,mai bine se intitula Predator vs. Pocahontas.Avem așadar un alt film cu o uandar uman,care cu două flic flacuri și o toporișcă de tocat vinetele, îl face harcea parcea pe bietul Predator, care teoretic este muult superior din toate punctele de vedere.O mizerie de film marca Disney.Probabil următorul film Predator va fi cu un adolescent transgender care îl va omorî pe extraterestru cu un pix.
13 8
brutalistic pe 10 August 2022 00:49
comedie
iar cu "girl power" aia nici 60kg nu are dar se bate cu predatoru, i-a luat si laseru :)) si inainte l-a mai batut si pe baiatu ala comanche, norocu lui ca avea tovarasii cu el hahah o gluma proasta de film
13 9
user-62f012668ea92 pe 07 August 2022 22:43
Asasinul perfect din 7 galaxii, vine în preerie să vîneze iepuri și indieni adolescenți. Lasere vs sulițe, tehnologie SF vs arc cu săgeți, mușchi vs propagandă feministă.
Pe vremea noastră eroinele erau gen Sigourney, de 2 metri, brand și spate, generația de azi are parte de eroine ghey de 50 de kile. Progres tată.

12 8
dany6960 pe 06 August 2022 22:42
Filmul nu e rau pentru anul 1719 plin de indieni comanche, dar nici nu se compara cu Predatorul din 87 cu Arnold Schwarzenegger. Astept totusi un prequel la prequel situat undeva in epoca de piatra unde familia Flinstone sa-l omoare cu pietre pe nenorocit. Oricum si-au batut joc de Predator si acum arata slim fit de zici ca l-a pus nevasta la regim. Sau poate fac si romanii un sequel parodie pe viitor in care imediat cum pune piciorul in Romanica il luam la roast si il facem din vorbe pana se sinucide. Ala da blockbuster.
10 12
Costirik pe 05 August 2022 23:13
Recunosc, atunci cand am aflat detalii despre acest proiect m-a bufnit rasul, dar ma bucur mult cand un film imi intrece asteptarile. Este inteligent facut, cat sa nu cada in ridicol, actrita e perfect aleasa, imaginea e superba, iar scenele de actiune sunt intense si bine realizate. Spre deosebire de xenomorfi, predatorii nu m-au fascinat niciodata, dar acest film mai echilibreaza balanta. Filmul merita o vizionare, insa nu e recomandat daca esti vreun rasist gretos...
9 14
Fryn pe 09 August 2022 14:30
Slab
O porcatie de film. Nici Arnold nu l-a batut pe Predator cum a făcut-o fatuca aia. Probabil era un Dorel predator. Ma astept pe viitor, predator sa fie invins de o femeie din epoca de piatra. Filmul putea fi chiar bun daca era facut de niste profesioniști. Miscarea feminista sa traiasca!
8 8
Luk__ pe 23 august 2022 01:02
Omiți faptul ca acțiunea din PREDATOR are loc in 1987 pe când cea din PREY are loc in 1719 adică la 268 de ani diferența. Predatorul din PREY e mult mai slab când vine vorba de tehnologie, omoară lumea cu săgeți, pe când cel din PREDATOR are arme laser, e mult mult mai dezvoltat. Daca chiar vrei sa ii găsești nod in papura cred ca le poți găsi ambelor filme. Părerea mea este ca PREY este destul de bine realizat.
Egrig pe 19 octombrie 2023 18:58
Ce conteaza ca se intampla in anul 1700 sau 2000. Acel predator are tehnologie care poate genera o gaura de vierme in continuul spatiu timp adica o tehnologie la care fizicienii nostri cei ma luminati nici nu stiu de unde s-o apuce colocvial vorbind. Aceasta tehnologie presupune abilitatea de a manipula cantitati de energie pe langa care armele noastre nucleare par niste biete pocnitori iar cele mai moderne arme ale infanteriei niste biete ruginituri.
camichu pe 23 August 2022 14:24
Prey - mai degraba spus pray to end
Un film foarte la moda, si ca in general da chix. Da , te da pe spate cu efecte speciale si cat de bine e realizat Predator-ul si imaginile nu mai zic, de zici ca actiunea are loc in prezent. Actori plini de fite, ca si cum ai vedea un film cu adolescenti plasati intr-un cadru salbatic, fara talent.Povestea este de o banalitate crasa . Comparatia cu filmul Predator din 1987 nu exista , poate doar cu monstrul care culmea e mult mai avansat, desi se intampla actiunea cu mult inainte. O parodie a filmului vechi iar pentru cinefilii -stiu ei care- o pierdere de timp..
7 2
andrei_oarga pe 07 August 2022 19:54
Un film cu o premisă promițătoare,apreciez ca au pus amerindienii personaje principale,Predatorul primordial arată interesant și decorurile sunt bune,dar e extrem de grăbit,feminismul strigă prin toți porii și la cum se termină clar lasă loc de continuări care vor fi cam previzibile,merită o vizionare și cam atât.
6 14
ShadowBoy20 pe 12 August 2022 16:24
Dupa esecul din 2018 ma gandeam ca asta o sa fie mai bun si da a fost mai bun in sensul ca pe asta am reusit sa il vad pana la final, dar cum se lupta fata asta cu predatorul zici ca e parodie nu ai cum... fata asta strica tot filmul ca in rest nu e rau !
4 4
bloodthirst pe 15 Martie 2023 15:44
Indieni care vorbesc engleza cu accent de indieni... Filmul asta nu ar merita nici comentarii.
In obiceiurile indienilor, barbatul avea primul si ultimul cuvant, femeia nu avea ce cauta la razboi sau vanatoare.
Ma rog, au cautat sa obtina ceva profit de pe urma filmului si au reusit, ba mai mult au facut si istorie cu unul din cele mai proaste filme ale anului 2022.

3 1
Horatiucrisan pe 01 Octombrie 2023 22:03
Un film ce aduce mai degrabă cu o ciorba reancalzita. Locul musculoșilor mercenari bine înarmați din 1987 e luat de o tânără eroina conform corectitudinii politice și feminismului promovat în ultimul deceniu. Pe viitor Predător se va întâlni cu un cuplu de gay și cu femeia cu barba. Filmul are totuși că motiv de inspirație primul Predător, atragerea in capcana, camuflarea, descoperirea obiceiurilor Predatorului, toate duc la filmul din 87. Că și concluzie, filmul nu e prost, doar cu un subiect reluat acum aproape patru decenii, si tributar corectitudinii politice actuale. Cinefilii obișnuiți cu acțiunea și trucajele pe computer vor fi incantati.
2 0
6Patronul9 pe 26 Mai 2023 10:34
Bineinteles ca de data asta avem o fata impotriva predatorului,care abia cantareste 3 kg uda,pentru ca stim sigur ca daca lui Arnold i-a fost extrem de dificil sa se lupte cu unul si sa reuseasca sa scape intreg,pentru o tipa e nimica toata. Propaganda feminista de tot rasul. S-a ales praful de lumea asta.
2 0
adrian_cristea_499 pe 29 August 2022 15:21
Femeile sunt foarte puternice!
Încă de la începutul filmului ne este prezentat cum personajul principal (Naru), este "batjocorită" și "discriminată" doar pentru ca este femeie. Chiar dacă ea nu are experiență deloc în vânat, nu poate omorâ un cerb, o panteră sau un urs, ea reușește să-l doboare pe Predator! Tot ea are ideea foarte bună de a se lua la bătaie cu un urs, având doar un arc, se nu mai vorbesc că dacă nu o salva Predator-ul, ursul ar fi omorât-o....., dar cu toate acestea, tot este mai deșteaptă decât Predator-ul. Altă chestie pe care eu nu prea am înțeles-o este de ce Predator-ul vânează șerpi, lupi sau ursi? am înțeles că este prima dată când a venit pe pământ (chiar dacă în alt film ne-a fost arătat că Predator-ul a ajutat la construirea piramidelor) și caută cea mai puternică creatură, dar înainte să omoare lupul, deja văzuse oamenii. În unele scene se… citeşte
2 2
tzucu2001 pe 14 Decembrie 2022 12:08
Pentru fani mai mult. Bineînțeles că sunt ceva faze exagerate, dar unde nu sunt? Restul să se uite la filme gen Marvel!
1 4

Spune-ţi părerea despre Prey

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Prey
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells