Pionér

(2013)

Pionier

Poster Pionér Postere Pionér

Sinopsis Pionér

Mai mult
Pioneer

Scufundătorul profesionist Petter este obsedat să atingă fundul Mării Nordului. Ca și fratele său Knut, are disciplina, forța și îndrăzneala necesare pentru această misiune extrem de periculoasă. Amândoi frații sunt angajați când un consorțiu americano-novergian plănuiește construirea unei conducte în stare să aducă țițeiul de la 500 de metri sub Marea Nordului pe costa Norvegiei. Dar un tragic accident are loc și totul se schimbă. Când Petter se apropie de adevărul din…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: ddonpandy
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.0

Caseta tehnică

AKA

  • Pioneer

Produs de

Pandora Filmproduktion

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Earth Star Entertainment

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
narcisson pe 17 August 2014 13:43
Un film captivant, mai ales ca este inspirat din fapte reale. Tema abordata este una destul de putin cunoscuta, si anume scufundarile si extragerea zacamintelor din Marea Nordului, in anii '70-'80. Ni se specifica si in film, cu aceste extrageri, Norvegia a devenit la un moment dat cea mai bogata tara a lumii. Pe de alta parte, povestea este destul de interesanta, jocul actoricesc bun; insa din multitudinea de actori se remarca Aksel Hennie, care a avut o prestatie excelenta. Filmul nu te plictiseste, dat fiind faptul ca peste 70% din actiune se petrece in mediul subacvatic, sau pe vasul de unde se fac scufundarile. Per total, este un film destul de special, nu vezi asa ceva in fiecare zi, iar faptul ca este facut in mare parte de scandinavi se observa in cele mai mici detalii, deoarece pelicula nu are cusur. Nota mea este 7-Bun.
1 0
Horatiucrisan pe 27 August 2021 16:00
Un film inspirat din fapte reale insa cu un scenariu cat se poate de nerealist mai ales în a doua jumătate a filmului când o da în teorii ale conspirații. A pleca de la niște fapte reale și a le înflori într-un mod hilar pentru audiența mi se pare una din cele mai lipsite de respect abordări. Nu am rezistat pana la final.
0 0

Spune-ţi părerea despre Pionér

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
jinglebells