Persuasion

(2022)

Persuasiune

Poster Persuasion Postere Persuasion

Sinopsis Persuasion

Persuasion SUB

Anne Elliot este o nonconformistă cu mentalitate modernă, care trăiește împreună cu familia ei de snobi, aflată în pragul falimentului. Atunci când Frederick Wentworth, bărbatul la care a renunțat mai demult, revine pe neașteptate în viața ei, Anne trebuie să decidă dacă vrea să lase trecutul în urmă sau preferă să-și asculte inima odată cu această nouă șansă. O adaptare a romanului omonim semnat de Jane Austen.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.8
Vezi pe Netflix
Dakota Johnson Dakota Johnson Anne Elliot Henry Golding Henry Golding dl. Elliot Richard E. Grant Richard E. Grant sir Walter Elliot
Cosmo Jarvis Cosmo Jarvis Wentworth Yolanda Kettle Yolanda Kettle Elizabeth Elliot Nikki Amuka-Bird Nikki Amuka-Bird lady Russell
Janet Henfrey Janet Henfrey lady Dalrymple Gary Beadle Gary Beadle dl. Musgrove Edward Bluemel Edward Bluemel
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Persuasão

Produs de

Media Rights Capital (MRC)

Distribuitorul international

Netflix

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
rosix pe 11 Septembrie 2022 11:45
Film boring bazat pe vorbarie multa, in cadre statice si pe ametzeli romantice imaginare, piperate cu barfa de budoar.
Paradoxal, Dakota Johnson joaca putin mai bine, din punct de vedere al personajului, decat in catastrofa secolului "Fifty Shades of Grey"
Nu recomand acest film !

1 1
bainca pe 30 martie 2023 02:36
se vede ca nici l-ai inteles , comentaiile de azi sunt pura mizerie nu filmele mentionate
dmsteaua pe 02 August 2022 00:58
Un film fad,care nu lasă nicio amprentă în sufletul privitorului. Se merge până în derizoriu cu încercarea de a fi politically correct,făcând ca acest film să nu fie credibil. Personajele sunt schițate foarte sumar,nu au chimie deloc între ele,totul pare făcut pe fugă. Pe scurt,dezamăgire și plictiseală.
1 1
RalucaSmr pe 15 Iulie 2022 17:56
Un film bun, relaxant dar nu foarte bun. Nu m-a impresionat, nu am simtit chimia dintre personaje, tacerea, simtirea chiar daca actorii sunt buni. Consider mult mai buna ecranizarea din 2007 desi personal nu indragesc actrita din rolul principal din acea ecranizare.Avem acum o abordare mai moderna, mai ...altfel .Eu speram la o ecranizare 1 la 1 cu cartea chiar mai amanuntita decat ecranizarea anterioara care sa redea fidel exagerarile timpurilor si personajelor, un pic altceva fata de asteptarile mele. Costumele, decorul, peisajele sunt adecvate, dar nu consider ca este o piesa de rezistenta gen Mandrie si prejudecata 1995 pe care as putea sa o revad de 100 de ori.Totusi este o abordare mai ,,umana,, mai relaxata, mai obisnuita, nu este o lume in care sa te transpui sau sa te inchipui.
1 1
lavara_laiarna pe 25 Iulie 2022 19:47
O agonie plictisitoare, îndulcită de dragul amorului. .pre pasiv.
0 0
RusOvidiu pe 01 Octombrie 2022 12:42
Wokeoollywood lovește din nou.
Am epuizat modalitățile de a îmi da ochii peste cap ori de câte ori văd un negru nobil în filme istorice britanice. Am rezistat totuși 15 minute să mă uit la mizeria asta.
0 1
dannnnn pe 24 februarie 2023 14:08
Și homofob, și rasist. Ce să mai, ești pachetul complet
RusOvidiu pe 3 martie 2023 22:58
Folosești cuvinte cărora nu le înțelegi sensul.
user-62dd8eef6828d pe 24 Iulie 2022 21:33
Un film care se vrea prea corect politic. Nu cred ca la 1800 in Anglia erau chiar atat de toleranti cu oamenii de culoare incat un sir sa-si lase fata sa se marite cu un mulatru, sau un om de culoare sa fie capitan de vas.
O fi bun filmul, dar nu m-a impresionat nici pe sfert cat m-a impresionat cartea....

0 1

Spune-ţi părerea despre Persuasion

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells