Păreri Numai iubirea

(2004)

Numai iubirea

Ordonează după
silviana pe 05 Aprilie 2005 20:39
Imi place foarte mult serilul.Il urmaresc in fiecare saptamana.Cel mai mult imi place de Adela(Alina) si de Dan(Victor) super dulci impreuna.
O ador pe Adela pentru tot ce face si succes in continuare.
Mi-ar placea mult sa corespondez cu Adela.
Cand veniti in Timisoara.

Petrusca Rebeca Maria pe 04 Aprilie 2005 17:26
Va iubesc mult!! La mol nu am putut lua autografe poate am ocazia sa va vad. va doresc mult succes in continuare sanatate multa.Va iubsc mult pupici dulci cu drag, Rebeca
Cami pe 04 Aprilie 2005 13:59
Dragilor,
Cred ca aveti multi admiratori, si de o parte si de alta.Dar, parerea mea, faceti si voi un site, numai pt voi, pt serial.Filmul este bun. Nu am avut ocazia sa il urmaresc pas cu pas, dar este bun, si cred ca avem actori buni, regizori buni, dar....traim in Romania si asta spune totul.Cred, ca de multe ori cam bate-ti"apa in piua" cateva episoade nu au avut un subiect f. interesant.Dar totusi, va admir, ca faceti treaba buna. Mi-ar placea sa vad si alte telenovele facute de romani(stocul de subiecte nu s-a epuizat). Felicitari!

lisa pe 04 Aprilie 2005 10:55
Salut la toata lumea!

Am intrat pentru prima data pe acest site, pentru a va scrie si eu cateva randuri.NU sunt o amatoare a acestui gen de filme, dar Numai iubirea chiar m-a facut sa mi pun deoparte putin timp pentru a o urmari.Imi place sa urmaresc evolutia personajelor, a evenimentelor, a decorurilor, si nu in ultmul rand "perlele" scoase de catre Dea Damaschin, sunt de-a dreptul memorabile:) Sunt foarte curioasa, si nu numai eu, daca sunt scrise in scenariu toate, sau daca personajul are dreptul sa "adauge".
Fiecare personaj are farmecul lui, totusi cu tronc mi-au cazut Dea si Victor, sunt figuri amandoi:)
As avea ceva de spus in legatura cu Ildiko. Imi place cum joaca, dar ar fi binevenita o mai mare atentie la exprimarea in lb. romana cu accente unguresti. Traind in Oradea, si zilnic auzind maghiari vorbind romaneste, mi-am format urechea daca… citeşte

Otilia Nistor pe 03 Aprilie 2005 20:55
Ar fi bine sa se mai tina cont de amanunte in serial. Oana are aceeasi pijama si acelasi asternut de la inceputul serialului!
Opret Adina pe 03 Aprilie 2005 15:38
E cea mai super telenovela pe care am vazuto, ma bucur ca acum e in trei zile din saptamana.
dea pe 03 Aprilie 2005 14:16
Sa nu se supere cel care citeste mailurile dar este o telenovela varza!Nu-mi place deloc Zavoranu,oare cum s-a putut indragosti pepe de ea?O urata ca nimeni alta!Bianca habar n-are sa joace.Doar de Stefanut imi place si de ildico,Alina si Victor.punt
PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Brinzas Carla pe 03 Aprilie 2005 12:22
Salutari tuturor!Sincer pe mine ma amuza aceasta telenovela.Imi face placere sa o urmaresc deoarece ma binedispun:).O felicit pe Oana!cred ca nu exista o alta actrita care sa interpreteze atat de bine un rol atat de dificil..In general am o parere foarte buna despre actori.Fiecare are ceva special!Adela e o scumpa,de Dan nici nu mai spun..ce mai?sunteti pe val!Va pup si succes in continuare!Carla
Bebelasul :p pe 03 Aprilie 2005 05:30
hey !!!!!!!!!!!!!!!!
va pup dulce dulce dulce de tot de peste mari si tari si va multumesc ca existati si ca imi aduceti in fiecare week-end aminte cat de bestiali sunt oamenii de acasa (din ROMANIA)
vreau sa spun ca ador telenovela pe care o faceti si ca astept cu sufletul la gura fiecare nou episod. Va ador pe toti si va admir foarte mult.
Trebuie sa recunosc ca cel mai mult imi place de Victor (Dan Bordeianu) si de Alina (Adela Popescu). Din punctul meu de vedere ei stiu foarte bine sa isi joace rolurile (ffffff bine;)). Tineti-o tot asa;)
Va pupic dulcic de tot si TRAIASCA ROMANIA!!!!! SI TOTI ROMANII!!!!!!!!
P.S. poate veniti si im Montreal:P
P.P.S. Cum pot sa intru si eu in legatura cu Adela Popescu si Dan Bordeianu? daca stie cineva....:D

Otilia Nistor pe 02 Aprilie 2005 22:08
La inceput mi-a placut tare mult serialul dar acum ma enerveaza actiunea asta. Totul e tras de par, Ana se marita cu Gelu pe nepusa masa, s-a despartit de Dan...M-am cam saturat de replica "Eu ii fac sa sufere pe cei pe care ii iubesc". Sau poate ca ma implic prea mult in serial din cauza ca-mi place mult. Dar nu se mai intampla si lucruri bune? Numai rele? Cred ca rolurile principale nu mai apartin Corinei Danila (pe care nu o prinde starea asta de "Gigi Durul") si lui Alex Papadopol - si e pacat.
Incerc sa am rabdare pana la final dar ma streseaza rau actiunea si am zis ca nu am sa ma mai uit. Nu stiu daca o sa ma tin de cuvant, dar am sa incerc!!!!!!!

DAIA ATENA pe 02 Aprilie 2005 21:58
ESTE SUPERBA SI STRALUCITOARE ADELA POPESCU(ALINA DAMASCHIN).SE POTRIVESTE CU VICTORAS(DAN BORDEIANU).MA PUTETI CONTACTA LA ADRESA DE MAIL [email protected] BAY BAY!!!!!PA!!!
marieta ciocoi pe 01 Aprilie 2005 17:51
telenovela dvs mi-a adus in viata numai bucurie si fericire intr-un moment in care credeam ca totul e pierdut.prin intermediul dvs am invatat sa am din nou incredere in oameni si am invatat sa pretuiesc ceea ce am adica un copil si unj sot minunati stiu ca dragostea o sa triumfe pina la urma ii doresc anei sa ramina cu dan ca o iubeste si deei sa nu mai umble dupa altii ce nu o baga in seama il iubesc pe dan si ii doresc multa fericire o sarut si p biencuta pe alina si pe toti va iubesc p toti sunteti bucuria mea va ador si sper sa continuati sa faceti episoade frumoase va sarut va iubesc ca p copii mei
ana-maria b. pe 01 Aprilie 2005 17:17
cred ca acest film scoate in evidenta faptul ca in Romania exista adevarate talente, dar din pacate ele nu au sansa sa se afirme
felicit actorii din Numai iubirea ptr deosebitul lor talent si ptr ceea ce fac ptr filmul romanesc

BLAJ CRISTINA pe 01 Aprilie 2005 04:18
imi place foarte mult telenovela si ma ajuta in viata sa fiu mai puternica!Toti actorii imi plac mult dar cel mai mult imi place de Victor!Imi place felul lui de a fi!Daca asa este si in realitate atunci e un super!De fapt toti actorii au cevaul lor special!Eu inchei prin a spune ca va multumesc!Va pup!
Madalina geo pe 31 Martie 2005 21:26
Imi place foarte mult telenovela Numai Iubirea.
Imi place de Victor si de Alina.

Andreea insa....offff... nu am nimic cu Oana Zavoranu, dar la Andreea daca m-as intalni cu ea cred ca i-as smulge paru din cap atata ura am pe Andreea.... doamne cat de rea poate fi.

Holbanel Florin Cosmin pe 31 Martie 2005 21:26
IMI place foarte mult telenovela Numai Iubirea.Va doresc in continuare mult succes,si un pupic Alinei.
Coman Roxana pe 31 Martie 2005 21:19
E cea mai interesanta telenovela romaneasca.Va iubesc pe toti sunteti cei mai tari.Va pup,si din partea mamei mele un pupic pt Lucian
speranta pe 31 Martie 2005 20:54
E clar ca Oana are citeva lucruri in comun cu personajul sau,cum ar fi:impulsivitatea,lauda de sine,tupeul,chiar daca ea sustine contrariul.Cel putin asta am observat din aparitiile ei tv,n-o cunosc personal.Asteptam cu nerabdare o interpretare a ei intr-un rol pozitiv,pe care sa-l joace la fel de bine ca pe cel al Andreei.Atunci ,chiar ne-ar convinge pe multi ca e o buna actrita ,care merita apreciata.
ovi pe 31 Martie 2005 16:48
sunteti cei mai buni
Emilia.S. pe 31 Martie 2005 09:55
Eu sunt foarte incantata de serial.Imi place sa aud timp de o ora limba romana,sa vad familia romana(asa imprastiata cum e ea),sa aud zgomotul enervant ,dar viu al Bucurestiului,sa vad actorii nostrii dragi si sa aud muzica total nimerita.Chiar imi place.
Sa va mai zic ceva...sa nu cumva sa-i despartiti pe Alina si pe Victor...ii iubesc in impreuna al lor ca si cum ar fi iubirea mea proprie.MULTUMESC! :)

rata adelina pe 31 Martie 2005 01:58
Mie imi place foarte mult telenovela numai iubire.In serial nu imi place de Oana Zavoreanu trebuie sa fie si ea un pic mai buna mai ales cu Alina.eu la inceput nu ma uitam dar acum nu ma mai pot satura aveti mare succes cu telenovela NUMAI IUBIREA
Andreea Cordos pe 30 Martie 2005 20:17
"Satul de prostie - none" - nu inteleg ce cauti pe acest forum , ca doar nu esti "prost" asa cum sunt fetele care isi scriu parerile in acest forum.. :)
Sincer , nu prea ai ce cauta pe acest forum , intra si tu pe alte siteuri sau forumuri legate de footbal.
Iar daca nu iti plac actorii sau telenovela aceasta , schimba si tu canalul , ai fi DESTEPT:P

Filip Laur pe 30 Martie 2005 19:36
In afara filmului este ceva real intre Adela si Dan?
Daniela Georgesu pe 30 Martie 2005 14:51
Ce parere aveti despre servitoarea Ildiko din telenovela? Mi se pare lipsit de bun simt, si respect faptul ca servitoarea este de entitate maghiara. Si asa exista multe 'probleme', cauzate de faptul ca, unii romani cred ca maghiarii nu au ce cauta aici. de ce trebuia creeata o falsa imagine despre aceste oameni? Sincer, si cu mana pe inima, chiar credeti, ca 'ungurii' vorbesc cu o asemenea accent ca personajul din telenovela?!
chiper andra pe 30 Martie 2005 14:29
imi place serialul,il urmaresc cu placere , imi place mai ales cuplul victor si alina dar mi se pare complet banal cuplul corina danaila si alexandru papadopol ,cred ca s-ar potrivi mult mai bine cu dea damaschin
c.m. pe 30 Martie 2005 13:40
Foarte curios cum poate ajunge "actrita" peste noapte o fosta liftiera sau ce a fost pe la TVR Oana Zavoranu, oricum pare a nu avea nevoie sa invete nici un rol jucandu-l pe cel din viata de zi cu zi foarte bine. Prin "valoara" ei reuseste sa ridice restul personajelor la rangul de ingeri.
Satul de prostie pe 30 Martie 2005 12:57
Oare de ce numai proastele isi dau cu parerea despre porcaria asta de serial? e pur si simplu o telelovela romaneasca de 2 bani, pentru romanii brainwashed, care se uita la tanar si nelinistit, la bloc, si alte porcarii.. mai bine v-ati face utile in loc sa bociti la tv.. vai de capu' vostru'..
Teodoriu Andra pe 30 Martie 2005 11:18
Mie mi se pare ca e un serial realizat foarte bine.Toti actori isi joaca rolurile perfect,in special Bianca[Bianca Neagu].Serialul Numai iubirea este serialul meu preferat.Eu sunt foarte bucuroasa pentru ca au venit si in Iasi ,dar imi pare rau ca nu am putut lua autografe.Miasi dori foarte foarte mult niste autografe.[de la Corina Danila,Oana Zavoranu,Alexandru Papadopol si de la Alina
diana stirbu pe 29 Martie 2005 19:08
E o telenovela O.K si imi place de toti actorii in special de Alina si Victor.Nici Andreea nu lasa de dorit.Insa Ana nu este potrivita pentru rolul ei.In rest e fain.Desi nu urmaresc regulat telenovela,imi place.
Pavaloaia Lidia pe 29 Martie 2005 17:24
Parerea mea este urmatoarea:
Toti actorii joaca ok!Super ok!
Sunt o fana infocata a voastra(Numai Iubirea)
As vrea sa joc pentru tot deauna in telenovela>
Daca cititi acest mesaj si mai aveti nevoie de un actor, va rog contactati-ma la 0720261168!
Va iubesc!

anghelescu andreea pe 29 Martie 2005 16:59
E un film tare. E romantic. Imi place.Vreau sa va urez succes in continuare si cati mai multi fani.Eu sun unul dintre cei mai mari fani ai vostri.Vreau sa va pup si sa spun bravo actorilor: Addelei Popescu , Oanei Zavoranu ,dar asta nu inseamna ca ceilalti nu sunt buni.Vreau sa spun bravo mai ales copiilor . Va pup, mult succes.
Andreea Cordos pe 29 Martie 2005 16:51
Cei care cer sa fie difuzata aceasta telenovela zilnic .. ganditi-va si voi ca nu ai cum sa filmezi non-stop .. e prea de tot , si asa bietii actori filmeaza de dimineata pana noaptea , mie m-i se pare ca ajung cele 3 zile pe saptamana ,Adela si Dan , tineti-o tot asa:)
O dupa-masa placuta tuturor :P

stela pe 29 Martie 2005 13:03
sa stiti ca ma uit din cand in cand la"numai iubirea"insa nu vad samanta acestui film,pana la urma care-i subiectul?ca"Deea"nu-l poate avea pe DAN si ca face orice sa-l aiba?sau pana la urma cum sta treaba?imi pare rau sa va zic dar este cam de kkt telenovela..in rest...oana zavoreanu..este o actrita foarte buna,nu-mi placea de ea la inceput,dar nu am nimik de comentat de rolul ei.joaca perfect!!!bianca..e copil si nu ar` trebui sa comentez faptu` ca rade prea mult cand e vorba de un rol serios,corina e simpatica dar prea e falsa cu inocenta ei..victor..e un dragut dar alaturi de adela care joaca superrr bine!!atat!a!!si ildica...este simapaticutza...v-am pupat!pa
Taslica Nicoleta pe 28 Martie 2005 22:27
Numai iubirea este o telenovela foarte frumoasa!
Muntean Cristina pe 28 Martie 2005 20:48
Este o telenovela beton.. dar m-as bucura daca ar fi de mai multe ori pe saptamana..totusi e prea putin!! Imi place foarte mult,mai ales de Adela Popescu si de Dan Bordeianu(nu shtiu,de unde as putea face rost de o adresa sau un numar de telefon,daca puteti,imi trimiteti va rog pe mail) Sunteti BETOOOON si succes in continuare!!Cristinel
Andreea Cordos pe 28 Martie 2005 18:43
Telenovela devine interesanta .. asta datorita cuplului Alina-Victor (Adela-Dan), care sunt niste actori desavarsiti, naturali si cu simtul umorului atunci cand este cazul , Adela si Dan va pup si va astept sa veniti in Cluj :)
Succes!

Tataruca Andrada pe 28 Martie 2005 18:04
Adela Popescu si Dan Bordeiuanu sunt cei mai tari actori pe care i-am vazut vreo data.Va rog frumos,dati-mi chiar si o adresa de mail prin cure pot vorbi cu ei.

Multumesc mult,mult de tot

Cristina pe 28 Martie 2005 15:29
Adela esti super...
dana z. pe 27 Martie 2005 22:34
Actrita Tora Vasilescu este nemaipomenita.Imi place extraordinar de mult.Sebastian Papaiani este de asemenea inegalabil.Iar despre Deea as putea spune ca si-a gasit vocatia.Personalitatea pe care o da personajului n-are nici o legatura cu faptul ca Pepe...o sustine(fanii si i-a castigat singura).
dana z. pe 27 Martie 2005 22:17
Desi a debutat ca un personaj pozitiv,Ana cea buna si blinda a devenit un personaj care cu siguranta pierde din simpatia multor telespectatori.Dan Bratu deja are prea multa rabdare cu ea,iar atitudinea ei chiar daca este in cautarea adevarului, este greu de digerat.Chiar si fata de tatal ei are o atitudine obraznica,de respingere.Pe mine personal ma revolta personajul Ana si transformarea ei.
vali pe 27 Martie 2005 20:10
mai trebuie lucrate replicile,sunt cam stereotipe,iar reactiile de final scena copie clisee din spatiul latino-american.In rest,e foarte mult loc pentru mai bine.sunt cu ochii pe voi.
mirea roxana pe 27 Martie 2005 20:02
imi place foarte mult serialul Numai Iubirea si imi pare rau k se termina.oana zavoranu e cea mai tare.fara ea serialul nu exista
acasandrei liviu pe 27 Martie 2005 20:02
imi place foarte mult serialul numai iubirea,as vrea sa fie in fiecare zi,sunteti cei mai tari
acasandrei liviu pe 27 Martie 2005 20:02
ghirda ionut-alin pe 27 Martie 2005 19:38
Imi place foarte mult NUMAI IUBIREA mai ales de BIANCA,VICTOR si ALINA dar si de ceilalti.
Iulia Popescu pe 27 Martie 2005 13:38
Adela sa sti ca iti apreciez foarte mult rolul in telenovela si sa sti ca as vrea daca poti sa imi scri di tu ceva si mai ales adresa ta de internet
Te pup dulce, Iulia.

cristina.eco pe 27 Martie 2005 12:45
ptr. romania e ok.chiar si un copil isi poate da seama ca dan bratu chiar este iubitul adelei si nu inteleg de ce se feresc sa recunoasca acest lucru!nu cred ca acest lucru le-ar putea dauna in vreun fel!!!
Nistor Otilia pe 26 Martie 2005 17:51
Actiunea incepe sa lase de dorit rau si este de-a dreptul plictisitoare. Daca Ana si Dan nu se casatoresc mai repede, nici nu ma mai uit la serial. A inceput super bine si eram incantata de o chestie faina facuta de romani dar, pana la urma...Nu mai are nici un farmec.
Samy pe 26 Martie 2005 14:55
Imi place foarte mult aceasta telenovela...e una dintre putzinele la care ma mai uit...
Ash vrea sa mai comentez cate ceva despre actori:
Oana Zavoranu- cred ca ishi joaca cel mai bine rolul, shi-a intrat foarte bine in rol...
Alexandru Papadopol- shi el joaca destul de bine...
Bianca Neagu- pt varsta ei joaca bine...
Corina Danila- nu mi-a placut niciodata de ea...mi se pare ca este prefacuta (este doar o parere)

Daia ATENA pe 26 Martie 2005 13:30
Telenovela numai iubirea este foarte frumoasa.Actorii isi interpreteaza de minune rolul pe care il joaca.Le doresc in continuare mult succes si vreau ca telenovela sa aiba multe episoade. Daia Atena
Go 1 2 3 ... 7 8 9 10 11

jinglebells