Barry

(2018) - Serial TV

Barry

Poster Barry Poster Barry

Sinopsis Barry

Mai mult
Barry

O comedie neagră cu Bill Hader, care a creat și a produs serialul împreună cu Alec Berg ("Silicon Valley"), "Barry" se axează pe un asasin plătit deprimat din Midwest (Hader, în rolul titular) care se îndrăgostește de actorie în timp ce e într-o misiune la Los Angeles. Șeful lui Barry, Fuches (Stephen Root), îl trimite pe acesta să facă treburile murdare ale violentei mafii cecene din Los Angeles conduse de Goran Pazar (Glenn Fleshler) și de mâna dreaptă a acestuia, NoHo Hank (Anthony Carrigan). Ținta lui Barry:…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.4
Vezi pe Hbo Max
Se difuzează la TV.
HBO 3
Joi, 18 Apr 22:30 …
Joi, 25 Apr 22:35 …
HBO 3 HD
Joi, 18 Apr 22:30 …
Joi, 25 Apr 22:35 …
Bill Hader Bill Hader Barry Mark Ivanir Mark Ivanir Vacha Stephen Root Stephen Root Fuches
Henry Winkler Henry Winkler Cousineau Karen David Karen David Sharon Lucado Chris Marquette Chris Marquette 4 episodes, 2018
Fahim Fazli Fahim Fazli 2 episodes, 2019 Michael Irby Michael Irby Cristobal Sifuentes Paula Newsome Paula Newsome Moss
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Home Box Office (HBO)

Distribuitorul international

Home Box Office (HBO)

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 26 Aprilie 2022 14:14
Descoperirea acestui serial a fost intamplatoare. Dar am privit primele doua sezoane fara oprire....Da dependenta.
1 1
Oana_S pe 25 Septembrie 2019 12:46
Un asasin plătit intră într-o clasă de actorie...
Barry este amuzant, dar nu este superficial. Hader și Berg nu iau ușor consecințele crimei și nu jonglează cu umorul negru și dulceața optimistă. Echilibristica aici este între comedia – atât situațională, cât și fizică – problemelor crescânde ale lui Barry cu infractorii din anturaj și faptul că el este o figură tragică în adevăratul sens al cuvântului. Pe parcursul a opt episoade, Barry cade din lac în puț și ne arată cât de greu este s-o ia de la zero, așa cum spune că își dorește. Mai mult decât atât, nu se eschivează de la întrebarea pe care, adesea, scenariile de acest gen le evită: Are Barry dreptul s-o ia de la zero? Are dreptul să lase în urmă tot ce a făcut și să devină un actor neconvențional? Care sunt implicațiile încurajării unei astfel de hotărâri? Read more:
citeşte

0 2
Costirik pe 15 Februarie 2021 06:01
In mod cert, cel mai necunoscut si subapreciat serial din cate am vazut. Observ ca romanasii nostri nici macar nu au auzit de el. Are niste momente parca desprinse din Fargo. Are tot ce vrei la cel mai inalt nivel de interpretare. Iar episodul 5 din sezonul 2 e aur curat.
0 3
user-614f76fe971a1 pe 02 Mai 2022 21:29
După un singur episod, m-am convins : un monument de prostie. Se pare că HBO își bate joc de cei care plătesc un abonament.
0 4

Spune-ţi părerea despre Barry

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells