Păreri Numai iubirea

(2004)

Numai iubirea

Ordonează după
Catalina pe 11 Mai 2005 20:47
nu vreau sa fiti si voi ca un simplu serial in care personajul principal, ana cea sfanta sa planga si sa se sacrifice var saracutza ca nu mai poate! aceeiai poveste tipica cu personajul negativ care ramane insarcinat! hai ma! fiti si voi mai originali! nu mai copiati in halul asta! lumea va urmareste da sa va critice ! fiti mai buni ca seincer se poate! si mai usor frate cu reclamele alea pe timpul filmului ca ne-ati tampit cu a cea Delma! cumparu lumea stati voi calmi! off
arianna pe 11 Mai 2005 17:22
Imi place f. mult de Papadopol!
Joaca f. bine Victor!
Multa sanatate tuturor si putere de munca!
Sa iubiti mult!

mirela bcur pe 10 Mai 2005 22:25
oana zavoranu e infecta
edith pe 10 Mai 2005 19:26
imi place la nebunie de voi in special de Dan Bordeianu parerea mea este ca ii sta bine impreuna cu Adela as vrea sa va cunosc pe toata echipa si sa vin la filmari la Buftea Alexandru esti tare la fel si Oana Corina Bianca si toti ceilalti va pup dulce de tot si as vrea sa mai corespondam pa
dayen pe 10 Mai 2005 18:11
As dori sa stiu cand se va termina aceasta telenovela. La ce episod s-a ajuns? Cate are?
Domnul Papaiani este un dragut. Un adevarat bunic.

andreea pe 10 Mai 2005 17:17
telenovele romaneasca -numai iubirea-chiar s-a dovedit a fi un mare succes.oana zavoranu este sarea si piperul iar perechea -victor si alina- joaca super mai ales in scenele de dragoste.s-au cam inmultit scenele si chiar depun suflet in realizarea lor;sa fie oare un amestec din viata reala???ar vfi super desi adela in realitate se pare ca e cam geloasa pe dan atunci cand nu e tocmai ea in centrul atentiei-exemplu editia "un barbat adevarat" joaca bine dar la scena cu ascunsul geloziei nu-i prea iese in viata reala!oricum sunt super toti!
Camatarii Ionica si Petri pe 10 Mai 2005 12:38
Ba sunteti obositi rau!Lil'lee ii cea mai tare ar trebui sa-i dati salar dublu.Zavoranca intr-un episod ar trebui sa fie arsa pe rug!Va multumim anticipat si speram sa dispareti cat mai curand de pe harta tari noastre!
unik_ale pe 10 Mai 2005 09:18
.....la inceput totul era OK shi imi placeti foarte mult dar deja e plictisitor...aceleasi faze.....tot ce-mi mai place este interpretarea rolurilor de catre victor shi alina...despre oana...mai bine tac...
tican ana pe 08 Mai 2005 23:00
mey,la inceput mi s-a parut interesanta telenovela asta, kre'k din cauza k era romaneask...stiti voi, curiozitatea asta...da' aqm mi se pare de cacao...deci e super praf...cel putin asta e parerea mea...si sper k si a voastra...subiectu' nu e deloc interesant, personajele nashpa, deci totul e PRAF...k sa ma exprim...singurele faze mai interesante sunt alea in kre incepe zavorank sa scoata perle din gura aia a ei mare...:))
Schiau Oana pe 08 Mai 2005 19:34
Nu stiu de ce dar unii spun ca este o telenovela la care pur si simplu nu pot sa se uite. In schimb parerea mea este cu totul diferita! iubesc aceasta telenvela si nu numai ca o vizionez de fiecare data dar o si traiesc si sufar alaturi de toate personajele. Imi place la nebunie! Chiar mai mult decat telenovelele Mexicane! E SUPER MISHTO! Imi place, in special de Adela Popescu deoarece e originala, e cool, joaca super bine, i se potriveste de minune acest rol si e foarte de treaba si sociabila, atat in film cat si in realitate. Imi place si Dan Bordeianu, imi place la nebunie cum joaca Oana Zavoranu. Toti actorii sunt bine antrenati si sunt toti super! Va iubesc pe toti! Si sper sa cititi mesajul meu! Asta m-ar bucura foarte mult!!! Va pupik pe toti! Pa!
Tudor Cristiana Nicoleta pe 08 Mai 2005 18:22
Imi place Dan Bordeianu la nebunie.Dane te pup dulce si te iubesc mult
popescu iulia pe 08 Mai 2005 14:42
un mesaj pt Oana Zavoranu: cred ca ai fi mai frumoasa fara tatuajul ala de pe spate,da-l jos Oana!
soporan.raul pe 07 Mai 2005 22:23
Salutari tuturor,am citit nu mesaj la voi mesaju nr 40 cred in care un om daca ii putem spune oma va insultat fapt care m-a deranjat deoarece mie imi place aceasta telenovela spuneti daca el este mai bun sa faca el un film sa vedem ce va iesi ceva desene eventula sau nici atat.Aveti grija de voi si sper sa ma fac si eu un actor asta im doresc am numai 15 ani da sper ca voi reusi
alexandra pe 07 Mai 2005 18:21
Ati fost superbi la Valcea mai ales Bianca chiar daca a spus buna seara Iasi.esti o frumoasa alina si faci o pereche okkk cu Dan Bordeianu.
cosma marius pe 07 Mai 2005 15:04
wowow, sunteti cei mai tari actori romani care i-am vazut eu in viata mea, imi place cum joaca Dan Bratu este tare de tot, este original si stie cum sa-si faca rolul.
Dane, tine-o tot asa imi place rolul tau, esti macho. Mai imi place si de Adela Popescu, este o dulce de fata. NUMAI IUBIREA TINETI-O TOT ASA

chrisii pe 06 Mai 2005 22:41
salut!"numai iubirea" este serialul meu preferat...am o intrebare,stiti cumva cum se numeste cantecul care il canta adela popescusi cand este afara pe piata?multumesc mult...kisses to everybody from the film..especially to dan bordeianu :* and adela popescu....
piticas georgiana pe 06 Mai 2005 21:48
Sunt moarta dupa serial.Imi place la nebunie Adela Popescu si foarte mult imi doresc sa aflu id-ul ei.Ca sa vorbesc cu ea.O iubesc din toata inima. Poate imi trimite-ti si mie id-ul ei.Va rog!Va pup si sa o tineti tot asa!!!
monika h. pe 05 Mai 2005 16:15
Ciao!!! Nu-mi ajung toate aceste stele ca sa ca spun parerea mea, oricum sunteti cei mai tari si cei mai buni. Va iubesc si va doresc multa fericire!!!
Alina (Adela Popescu) si Victor (Dan Bordeianu) va salut si va pupik dulcik!!!
monika

Mihaela Oprea pe 05 Mai 2005 15:37
Doar cateva cuvinte am sa scriu. Felicitari pentru eforturile depuse in producerea acestei telenovele si la mai mare. Am o nepotica de 2 ani care de cateva luni incoace va urmareste aproape constant. Cunoaste aproape toate personajele, dar este foarte fascinata de Victor si de Alina. Plange la scenele induiosatoare, mai ales cand este suparat Dan si se bucura cand momentele sunt mai vesele.O iubeste de asemenea si pe Biencuta. Va salut si mult succes in continuare!
creanga andreea-maria pe 04 Mai 2005 23:49
La inceput nu mi-a placut deloc aceasta telenovela probabil din cauza ca mi se parea ca prea vreti sa imitati telenovelele care au fost pina acum, dar incepind cu episodul acela cu violul mi-am dat seama ca nu e chiar asa.sunteti buni si jucati chiar bine.Va pupacesc pe toti si va urez succes in continuare!!!
Cornelia Katz pe 04 Mai 2005 21:24
Frumos din partea unora. Stiu numai sa critice! Dar cum e viata? Citeodata e ca-n filme, uneori viata bate filmul! Dar de telenovela Tinar si nelinistit ce parere aveti? Episodul un milion, dureaza de zeci de ani, si sint acolo la combinatii de te doare mintea. Dar e strain! E fain! Mai bine al nostru, al romanilor, cu mahalagismele noastre, cu sfintele noastre Ane. cu fraierii nostri cu mafia noastra, cu totul ce ne apartine.
Cu stima aceeasi Cornelia

emanuel pe 04 Mai 2005 15:51
Gata. Acum apare si Adela.
Irina Baltatu pe 04 Mai 2005 14:25
Felicitari pentru Corina,Adela,Dan,Alexandru,Cristina,inclusiv cei din generatia de aur.
Propun un premiu pentru vulgaritate :Zavoranu Oana si Sandu Lili.Nu este suficient sa ai banii iubitilor ca sa te crezi artista.Ar trebui sa le invatati decenta.

Nu conteaza pe 04 Mai 2005 14:13
parerea mea este ca pe Adela nu a-ti trecut-o in distributie! Rusine!!!
Dia Silaghi pe 04 Mai 2005 13:57
IMI PLACE MULT NUMAI IUBIREA si MAI ALES de Adela si Dan Bordeianu dar si ceilalti ,iar Oana ce sa zic.Va pup dulce pe toti si nu uitati ca sunt oameni care va iubesc mult.
ionita andreea pe 04 Mai 2005 12:19
In primul rand vreau sa spun ca filmul e super tare si cine il critica sau spune ca nu se uita minte.Nu cred ca nu s-a uitat macar o data.In rest va spun ca toti actorii joaca super si sunt super asa ca nu va mai luati de ei pentru ca nu stiti cata munca este in spatele acestui film.VA MULTUMIM PENTRU TOT SI FELICITARI!
Pop Maria pe 04 Mai 2005 10:38
Toata lumea este cum este....dar Oana este o adevarata PENALA, nu stiu ce a vazut regizorul la ea! catastrofa....
Alina pe 03 Mai 2005 15:25
Calificativ: Zero stele
Si inlocuiti surogatul de actrita care este Oana Zavoranu! Este o tata, o prost crescuta. Parca ar fi o precupeata certareata de la piata.
Daca este ceva bun in telenovela asta, acesta este anulat de aceasta "vipa!?"(asa cum s-a autodenumit).
Nu ii mai spuneti actrita pentru ca le jigniti pe adevaratele actrite. Ea nu face altceva decat sa se comporte asa cum este in realitate.

emilia s. pe 03 Mai 2005 10:17
imi place mult telenovela asta,dar vreau sa va atrag atentia asupra unui aspect:personajul Ana s-a pierdut pe drum,la fel ca si Papi si Andreea.Nu observati ca v-ati pierdut personajele principale?Eu una le-am uitat cu desavarsire,nu le mai observ in film,si nici nu ma intereseaza ce mai fac.Au ajuns personaje principale Alina si Victor,URAAAAAA!Asa sa si ramana,o creatura ca Ana Dogaru(nu zic de Corina Danila)nu are ce cauta in asazisul rol principal pozitiv...
Super-filmuletz,va iubesc!!!(mai ales pe Alina si Victor!!!)

ivan camelia pe 03 Mai 2005 09:52
acest serial este cel mai bun dintre toate.cand prima oara am vazut actorii telenovelei a fost de neinchipuit. cei mai adevarati actori in cea mai adevarata telenovela romaneasca. TINETI-O TOT ASA!
voiculescu madalina pe 02 Mai 2005 22:49
sal'tare..am vazut shi eu cateva pasaje din telenovela..shi mai multe reclame shi shtiu despre ce este vorba in film..asha k imi pot spune parerea. Deci..Oana Zavoranu cred k isi poate intra f bine in rol..pt se aseamana extrem d mult cu cea din realitate..si cat despre superba ei d emisiune..mai bine s'ar lasa d meserie k e inculta shi penibila!!! iar ceilalti din film..corina danila imi place k persoana..insa park e prea Maria Tereza in film shi nu'i sta bine. atat am avut d zis pt k restul actorilor merita respectul nostru macar pt munk p care o depun shi pt k sunt mai naturali.
pandelache laura pe 02 Mai 2005 22:18
cei mai buni actori care imi plac mie sunt Adela Dan Oanasi bianca
Fat Medana pe 01 Mai 2005 22:56
Serialul a inceput bine si avea o sansa,din cauza prezentei unor actori de talia Torei Vasilescu si a lui Sebastian Papaiani, dar acum poate fi un exemplu de penibil.Nici in cea mai proasta varianta,nimeni nu si-ar fi imaginat un astfel de circ.Dan,un arhitect rafinat cu o prostituata,Ana,cea care sacrifica tot pentru un barbat cu care mai mult a fost in conflict,care nu i-a oferit decat ezitari,care a lasat-o sa plece asa usor.Dupa ce a iesit din inchisoare si a rugat-o sa vina sa doarma la vila,au intrat in casa Anei si l-au vazut pe Gelu,Ana l-a imbratisat si Dan s-a suparat.Ea nu s-a dus dupa el,nu a lasat-o Gelu.Mare suparare,daca ea ar fi facut asta de fiecare data cand Andreea era in peisaj,serialul ar fi trebuit sa se fi terminat demult.Apoi cand Dan a spus de interesul Anei pentru banii lui Gelu,alt element nepotrivit.Nu exista decat in basme,si acolo sub alta forma,aceasta… citeşte
Morariu Catalina pe 01 Mai 2005 15:47
urmaresc cu sufletul la gura numai iubirea si imi place cel mai mult cum joaca Oana Zavoranu.Adela Popescu,Alexandru Papadopol,Bianca Neagu,Dan Bordeianu si toti care joaca sunt cei mai buni.de la catalina
anonim pe 01 Mai 2005 13:33
papadopol/zdrentaros si nespalat dar e arhitectul anului. ha ha Danila e jalnicde 'eleganta '

OANA ZAVORANU BRAVO!
a TORA VASILESCU PAPAIANI VLAD RADESCU= GENIALI Aveti grija ca pana la sfarsitulfilmului IURIE DARIE sa nu dea coltul.

Alex/4/PaPi pe 01 Mai 2005 03:10
Salut ,dupa parerea mea cred ca este cel mai tare film romanesc nu este cu "taranii aia" care era odata pe vremuri infara de "LICEENII"..!!! Bv celor din Numai Iubirea
Cornelia Katz pe 01 Mai 2005 00:39
Am citit aproape in intregime comentariile .M a mir ca unii au tupeul de a judeca pe cei care depun eforturi pentru a ne face noua ,romanilor de pretutindeni, placerea de a vedea ceva frumos. Cinste lor! Eu ii iubesc pe toti. Cu calitatile si defectele lor. Dar mai ales ii apreciez pentru efortul urias pe care-l fac pentru fanii lor.Mie sincer imi place si urmaresc telenovela cu consecventa demna de invidiat. Pina acuma n-am pierdut nici un episod. Cinste tuturor participantilor si realizatorilor pentru curajul de a face ceva ROMANESC.
Adela Ionescu pe 30 Aprilie 2005 12:32
Telenovela este super...imi place mult...c ma enerveaza p mine este "actrita" Oana Zavoranu ...este o nesuferita,se crede frumoasa desi nu e..si p toti p kre i-am intrebat sunt ed acord cu mine in aceasta privinta...Oana este vulgara si intotdeaua vrea numai ea sa vb...sa trecem peste faptul ca este o slabanoaga
ARDELEANU ADRIAN pe 28 Aprilie 2005 14:37
mai schimbati-i un pic rolul anei, ca nici Maica Tereza nu era asa sfanta!
Oliver pe 28 Aprilie 2005 14:08
Calificativ- o stea!!! Oana Zavoranu nu joaca "bine" - in film nu este un personaj ci este ea insasi, asa cum este in viata reala. Pacat de aceasta mare pacaleala!
diana stoian pe 27 Aprilie 2005 23:34
Ii faina telenovela. Dar Lili nu trebuie sa fie asa de agresiva cu fanii, ca in seara aceea la Mihaela Tatu.
dayen pe 27 Aprilie 2005 19:36
La emisiunea de luni seara a Mihaelei Tatu m-a uimit modul in care a reactionat Lili. Nu ma asteptam la un astfel de comportament. Sa fim seriosi, acest film nu este facut ca sa se simta fanul bine.....ce prostie cat Casa Scanteii!!!!!!!!! In afara de Oana, Bianca, Adela si Papaianii, toti au raspuns intrebarilor cu un sictir.....Si fanii atat isi luau apararea...doar de aia erau acolo..sa puna intrebari. Dar se pare ca nu le-a prea picat bine critica....ce sa spun...
dayen pe 10 decembrie 2004 15:15
Oana esti cea mai tare. Doar tu ne mai faci sa radem. Cred cacei care regizeaza nu se asteptau ca Ana sa devina personajul negativ in ochii nostri, iar tu cel pozitiv. Cred ca noua ne plac cei care lupta, nu cei care isi plang de mila...
dayen pe 10 decembrie 2004 15:15
Oana, esti cea mai naturala. Imi place fericirea ta. Ne faci sa zambim. Aceasta telenovela ar putea fi mai optimista.
bucoveanu cristina pe 27 Aprilie 2005 10:54
este cea mai nasoala telenovela,toti actori sunt super enervanti inafara de dan bordeanu,pavel bartos,adela popescu si oana zavoranu in rest sunt insuportabili."baiti buni" in schimb este originala exact ce se intampla in romania dar in"numai iubirea" o poveste de dragoste cum vedem in celelalte telenovele,intr-un cuv. sunteti varza. lasa-ne lasa-ne!
obreja Andra-Elena pe 27 Aprilie 2005 06:40
Imi place mult telenovela,dar totusi mai trebuie lucrat la productia ei.Eu consider ca cei mai buni actori sunt Dan Bordeianu si Adela Popescu.Dan ,in rolul pe care il interpreteaza,este foarte nebunatic si spontan,iar Adela joaca bine rolul de victima.
anonimus pe 27 Aprilie 2005 03:17
Urmaresc serialul Numai Iubirea si mi se pare ok.. dar cred ca ati avea o audienta mult mai mare daca Corina Danila "ar disparea din peisaj". Nu i se potriveste rolul dupa parerea mea, e o persoana in care gasim 2 identitati: fetita alintata care sufera de mania persecutiei si pe de alta parte femeia agresiva si impulsiva pe de alta parte.
Cu ceva timp in urma doamna Danila a afirmat ca i-a facut mare placere sa joace scena in care il impusca pe Tudor Lupescu si cea in care este inchisa deoarece a avut si ea in sfarsit ceva de jucat. Draga mea Corina Danila viata ta este un film. Tu ai un comportament care la varsta ta nu ti se potriveste. Ai empatizat cu micutza ta fetita si ai dat in mintea ei????? (asta e parerea unui psiholog)

toto pe 27 Aprilie 2005 00:02
Salut eu am 14/ani imi place foarte mult telenovela "numai iubirea" o urmaresc depe protv international nu am pierdut nici un episod si nu as vrea pentruca imi place foarte mult.Dea,Papi,Victor...(toti).... sunteti niste actori de nota 20 in sus ,miar place sa comunicam des prin ori ce intermediu . Miar face placere daca imi raspundezi unul dintre voi (actori) .ceao un baccio din italia
laurentiu pe 26 Aprilie 2005 23:41
sunteti niste actori foarte buni eu sunt din italia si va urmaresc pe protv international nu am pierdut nici un episod.Dea,Papi,Victor,Terente, Alina,Bibi ........(toti)sunteti actori numerul 1 .Daca vreti sa raspundeti mi-ar face placere un salut din italia ceao a tutti un baccio da Pescara
BUZDUGAN RAMONA pe 26 Aprilie 2005 18:26
salut,daca pana acum imi mai placea ceva in acest film de acum ma cam plictisesc.Singurii care imi plac sunt Adela Popescu si Dan Bordeianu,cred ca ei au ramas singurii pentru care ma mai uit si eu la aceasta telenovela.Am niste sfaturi pentru Oana Zavoranu,Alexandru Papadopol si pentru Lili Sandu:lasati figurile si aerele de mari actori ca nu faceti filmul asta pentru ''fanii'' vostri cum afirma Lili Sandu luni 25.04.2005 in emisiunea 3Xfemeie,emisiune in care care ultimii trei nu au stiut decat sa rada de intrebarile fanilor si sa ii ia in ras netinand cont de felul in care poate fanii isi doreau sa li se raspunda la intrebari.Asa ca,parerea mea este ca daca ei isi doresc sa aiba fani adevarati ar tr sa fie mai seriosi si sa nu aiba impresia ca sunt cei mai tari caci nu sunt asa.
mihai elena luiza pe 26 Aprilie 2005 16:52
sunt super actorii si le multumim pentru tot ce fac pentru noi. PRIETENUL MEU ESTE INEBUNIT DUPA ACEASTA TELENOVELA.Sunteti tari sa o tineti tot asa.
Nistor Otilia pe 26 Aprilie 2005 14:01
M-am uitat aseara la emisiunea Mihaelei Tatu unde au fost invitati toti actorii din Numai iubirea.
Toti imi sunt dragi si sunt super frumosi. Nu mi-a prea placut de madam Lili Sandu care se considera o diva mult prea putin apreciata pentru valoarea ei. Mi s-a parut deplasata.
Corina Danila a incercat sa se scuze pentru rolul ei care a luat asa o turnura, eu inca mai cred ca nici un om normal nu ar lupta pentru ceea ce-si doreste, dar daca asa considera scenaristul...Pacat doar ca nu mi se pare veridic rolul ei si nici macar ea nu mai crede in rolul Anei. Mi se pare complet falsa acum.
Abia astept sa se apropie de final serialul, si sa ramana Dan cu Ana iar figuranta aia de Deea sa dispara din peisaj. Ati dat-o in balarii rau de tot cu "latura umana a Deei". Ce gura poate sa aiba, tatismele o prind de minune!
Copiii aia doi, Adela si Dan sunt super dulci.

Go 1 2 3 ... 5 6 7 ... 9 10 11

jinglebells